| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Izbori u SDP-u u Znanost forumu; Milanović i Antunović u drugom krugu Zoran Milanović dobio je 591 glas SDP-ovih delegata na stranačkoj konvenciji, a Željka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Izbori u SDP-u Milanović i Antunović u drugom krugu Zoran Milanović dobio je 591 glas SDP-ovih delegata na stranačkoj konvenciji, a Željka Antunović 381 glas. Novi predsjednik SDP-a bit će izabran u drugom krugu glasanja. Na konvenciji SDP-a je 1.532 delegata. Zoranu Milanoviću za pobjedu još treba 176 glasova, a Željki Antunovvić 386 glasova od preostalih 560 koji su pripali Bandiću i Piculi. Mislim da je skoro pa sigurno da je novi predsjednik SDP-a Zoran Milanović, jer će svi Bandićevi glasovi otići njemu! Zadnji Uredio zeljonar : 02-06-07 u 17:11. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori u SDP-u Baš mi je drago što je Milanović dobio a Bandinjo popušio...več mi je počela ići na živce njegova arogancija i izjave poput one "da ima memoriju ko u Einstein-a i energiju ko u maratonca".
__________________ This is the way the world ends Not with a bang but a whimper. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbori, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

Svi smo mi MASS SARR

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
, dojadilo mi spamat tamo po igrama bez granica pa sad malo spamam po političkom dijelu foruma

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj