| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Izbori u SDP-u u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence da se davanja smanje, poslodavci koje si naveo ne bi promjenili politiku prema radnicima (kao ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori u SDP-u Citat:
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori u SDP-u Citat:
Nije da se ja ne slažem s ovim što si ti napisao , ali i ja i ti i svi zajedno znamo kako to funkcionira u praksi. Podmazati političare i sudstvo nije neki problem... kapne lovica i sa časak se zatvore oči pred izrabljivanjem radne snage ili se , ako zatreba , donese puna vreća robovlasničkih zakona. To nije tako samo kod nas , tako je , negdje malo bolje , negdje puno gore , svuda. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Izbori u SDP-u U državi u kojoj trgovkinja strepi da će izgubiti posao za koji ju se plaća 2.000.oo kn mjesečno, je vrlo teško prijaviti poslodavca. Kad se sredi tržište radne snage, moći će se i ovo rješavati.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbori, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.