| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Izborni kompas u Znanost forumu; Izbori '07 Točno onakav kakav se i smatram LIJEVO LIBERALAN A čiji ste vi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Izborni kompas LIJEVO LIBERALNO Oni koji pripadaju ovom polju uvjereni su da društvo može dobro funkcionirati samo ako su istovremeno zaštićene i osobne slobode svakog građanina i temeljna načela socijalne pravednosti. Radi socijalne pravednosti spremni su zanemariti načelo ekonomske efikasnosti, a uvjereni su da čvrste društvene institucije i tradicija ne predstavljaju vrijednost koja bi smjela na bilo koji način ograničavati prava. Teoretičar najbliži njima je John Kenneth Galbraith, a idealno društvo o kome sanjaju nalik je onima u skandinavskim zemljama. ![]() ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Izborni kompas Da ne postavljam sad i ja slike meni je ovaj graf ispao isto kao i kod shelby a u postocima sam ispao 65% SDP i 35% HDZ
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izborni kompas Alkar Neptune u Lijevo ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Izborni kompas Ja na grafikonu skoro u sridu. Recimo da je oko minus jedan (-0,75) na osi x. Za moj pojam ošlo previše ulijevo. Nemam sad sliku ovdje. Drugi nisam stigao ispuniti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbori, izborni kompas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:57.