| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Izglasano da banka može sjesti na cijelu plaću? u Znanost forumu; Evo dođem danas doma i buraz mi veli da je danas izglasano da banka može sjesti na cijelu plaću. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Izglasano da banka može sjesti na cijelu plaću? Evo dođem danas doma i buraz mi veli da je danas izglasano da banka može sjesti na cijelu plaću. Ja tvrdim da nema šanse da se to izglasa,il sam možda u krivu i koje je vaše mišljenje o tome? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Izglasano da banka može sjesti na cijelu plaću? pa evo ak je izglasan ovaj zakon onda može. Znači minusi,krediti i ostale pizdarije bi na ovaj način mogle bit naplačene kak se banki digne.Kolko ljudi u hrv. ima kredu i jedva spaja kraj s krajem ak banka sjedne na cijelu plaču nemaš za ratu kredita,režije i sl pa opet dižeš kredit da zatvoriš stari i tak u krug.Fina je to socijalna politila |
| | |
| | #4 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izglasano da banka može sjesti na cijelu plaću? Ma nije taj zakon izglasan... To može bit samo prijedlog zakona - znači neka stranka ili grupa ili pojedinac to predlažu (vjerovatno u medijima), e pa taj prijedlog treba: 1. izać pred sabor koji mora usvojit prijedlog 2. saborski odbor mora pripremit izmjenu zakona - u ovom slučaju Ovršnog zakona 3. saborski zastupnici moraju glasat o toj izmjeni i prihvatit je 4. izmjena se mora proglasit i mora proteć određeno vrijeme dok ne stupi na snagu O svemu tome bi govorile vijesti, novine, druge stranke... Izmjena zakona nije tako jednostavna i brza, a čisto sumnjam da bi bilo koja stranka pristala na tako ozbiljnu stvar u ovoj fazi kad se bliže izbori. Da ne govorim da bi u zemlji izbila revolucija da se takva izmjena prihvati... Osim toga, mislim da EU-standardi ne dozvoljavaju takvu ovrhu (kojom se zahvaća kompletna plaća) Eventualno bi se mogao smanjit postotak plaće koji se ne smije dirat... ali stvarno sumnjam da će se ovrhom moć obuhvatit cijela plaća. Mislim da si ti nešto pomiješao.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: banka, cijelu, izglasano, moze, placu, sjesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.