| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Izmišljeni intervju u Znanost forumu; Ovo je jučerašnje priopćenje iz Ureda za odnose s javnošću Vlade RH. Net.hr Citat: 'Intervju koji je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma | Izmišljeni intervju Ovo je jučerašnje priopćenje iz Ureda za odnose s javnošću Vlade RH. Net.hr Citat:
'Srpski radikali razlog više da uđemo u NATO' - Jutarnji.hr A ovo je po meni najveći razlog reakcije iz Ureda. Citat:
Citat:
Netko sigurno laže jer oboje jednostavno ne može biti istina. Neprofesionalno i nediplomatski mi djeluju neke Premijerove izjave iz ovog navodnog intervjua naročito zbog toga što je jučer Jandroković imao bilateralni susret s Rupelom. S druge strane ne mogu vjerovati da bi jedan iskusni novinar objavio izmišljeni intervju i to baš s Premijerom. I još ću dodati da su do sada Sanader i Butković bili u popriličnoj ljubavi. Što se dogodilo sada odjednom i kako će se završiti? Kompromis?? P.S. Upravo čujem da se Jutarnji ispričava zbog objavljenog intervjua!!??
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljeni intervju Najlakše se sad Jutarnjem ispričavati, ali objavljeno je. Ne vjerujem da je lažan i da se nije dogodio, pa na kraju svi ti razgovori sa osobama iz političkog života se autoriziraju, pa mi nije jasno da i Sanader ili njegov kabinet nije to učinio, suprotno tome mislim da je razgovor obavljen a i autoriziran jer ga sigurno nebi moga objaviti. E sad je to gašenje vatre i najlakše je ''p.sr..i'' se po Butkoviću. A što kaže Butković?
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Izmišljeni intervju U jednom momentu je tvrdio da posjeduje mail s navedenim odgovorima Premijera. Sad će vjerojatno taj mail netragom nestati u svrhu očuvanja dobrih međuljudskih odnosa.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljeni intervju Ja mislim da je intervju sigurno obavljen a da se sad sanader izvlaci i naravno da ce jutarnji ispast kriv
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Izmišljeni intervju Mişterij je izgleda riješen. Za nepovjerovati kakva neozbiljnost novinara. On se dopisivao s nekim nepoznatim i živio u uvjerenju da se dopisuje sa Sanaderom. Zanimljivo je i to što je to išlo preko gmaila koji nikako ne držim pretjerano pouzdanim za ovu vrstu prepiske. Net.hr
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljeni intervju Citat:
Ipak mi tu nešto smrdi, Butković i dopisivanje sa ''nepoznatim'', ako je tako neka bude ali po meni uvjek ostaje sumnja u ovakova obrazloženja.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Izmišljeni intervju Citat:
I Butković koji nasjedne na takvu spiku ![]() Ovo mi sve liči na Mačekovu doktrinu. ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! Zadnji Uredio Iochannes : 11-02-08 u 07:47. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljeni intervju Citat:
Čuj, svakom tko zdravo razmišlja jasno je da je opet neka prevara ili pravdanje da ne bi ispalo da je premijer u svojim odgovorima pogrišija, i onda nađu nekog dečka koji kaže ja se ''dopisivao'' a Butković sve to prinija na papir. Mislim, čudo jedno stvarno za ne virovat da mogu nalazit takva opravdanja.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Izmišljeni intervju I meni cijela ova priča sa mailom nije previše jasna. Da tako iskusan novinar razgovor sa "premijerom" vodi putem e-maila, ne drži mi ta priča vodu. ![]()
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
![]() |
| Tagovi: butkovic, intervju, jutarnji list, sanader |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.

I Butković koji nasjedne na takvu spiku