| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Izrečena presuda Antunu Gudelju u Znanost forumu; Jučer iz 13 sati je izrečena nepravomoćna presuda Antunu Gudelju u 3. suđenju za istu stvar. Vijesti.net - Antunu Gudelju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Izrečena presuda Antunu Gudelju Jučer iz 13 sati je izrečena nepravomoćna presuda Antunu Gudelju u 3. suđenju za istu stvar. Vijesti.net - Antunu Gudelju po 20 godina zatvora za svako od tri ubojstva Citat:
Kazna je objedinjena u jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora i u kaznu mu ulazi i godina i nešto dana provedenih u pritvoru. Puno ili malo? Ili možda taman? S obzirom na njegove godine (više od 60) ovo je za njega praktično doživotni zatvor.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izrečena presuda Antunu Gudelju Puno ili malo? Hm, mislim malo, za četverostruko ubojstvo trebao je dobiti 40 godina... Srića mu je da nije u Americi jer bi dobio 3 doživotne ili smrtnu kaznu... Kazneni zakon treba hitno pooštriti, posebno za ubojice
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izrečena presuda Antunu Gudelju Nisam baš čuo detalje presude, ali me zanima jel se govori što o naručiteljima ubojstva? Btw, jedinstvena kazna zatvora od 20 godina mi je malo smiješna za ubojstvo 4 osobe (mislim da ih je bilo 4) i ranjavanje još jedne osobe! Pa to ispada po 5 godina za jedno ubojstvo! Baš lijepa poruka! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Izrečena presuda Antunu Gudelju U automobilu su bile 4 osobe i tri su ubijene (Kir, Zobundžija i Knežević) a jedna (Tubić) ranjena (umro ne tako davno prirodnom smrću). Suđeno mu je po starom Zakonu koji je tada bio na snazi (1991.) i to je maximalna kazna. Nikakvi nalogodavci se na ovom suđenju ne spominju, a pravno je dvojbena izmjena optužnice u "ubojstvo iz bezobzirne osvete".
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izrečena presuda Antunu Gudelju Citat:
Nisam bio siguranCitat:
Citat:
![]() | |||
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izrečena presuda Antunu Gudelju Ok, ajmo sada četvrto po novom zakonu..... ![]() Da samo reforma pravosuđa, treba reforma cijele države...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Izrečena presuda Antunu Gudelju zasto mu se sudilo po STAROM zakonu meni neke stvari stvarno nikad nece bit jasne ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Izrečena presuda Antunu Gudelju istina, my bad al.. malo je to..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gudelj, kir, presuda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

Nisam bio siguran

meni neke stvari stvarno nikad nece bit jasne 
al.. malo je to..