| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Jandroković pojma nema u Znanost forumu; Kako se sramotimo, a mladi lav bi triba znati sve. Ministar vanjskih poslova, ej čovik koji vodi ministarsto pa ovakve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jandroković pojma nema Kako se sramotimo, a mladi lav bi triba znati sve. Ministar vanjskih poslova, ej čovik koji vodi ministarsto pa ovakve izjave. Stvarno je biser HDZ-a. http://www.youtube.com/watch?v=xxvGlwQwLns
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Jandrokoviić pojma nema Jebote pa ja okvirno znam koji se pregovori vode, samo što malo gledam dnevnik... A jedan ministar vanjskih poslova da to ne zna, stvarno se treba zapitati neke svari.... ![]() Ipak je on ADZ
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jandrokoviić pojma nema Taj Jandrokovic mi je bas odvratan tip i nimalo se ne cudim ovakvim situacijama
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jandrokoviić pojma nema Pa taj Jandroković je tele... ne znam uopće zašto njega guraju na takvu poziciju... Sječam se još kad je bio kod Stankovića u nedjeljom u 2 kako je ispao glup. MIslim da i to ima na youtube-u. Strašno ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
![]() ![]() | Re: Jandrokoviić pojma nema Jandrković je samo Sanaderov pijun a u biti Sanader vodi glavnu riječ što se tiče vanjske politike... Čudi me kako mu Sanader nije rekao ili napisao na šalabakter koje poglavlje otvaramo a koje zatvaramo... ![]()
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Jandrokoviić pojma nema Citat:
Mislim da je zbog vlastitog mišljenja Kolinda izgubila ovu funkciju.
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Jandrokoviić pojma nema Da to je najbliže istini... A u drugu ruku jebeš državu koja ovisi o samo jednom čovjeku... Sve me to posjeća na vrijeme Franje Tuđmana
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.