Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Oggy 2 teica: a po čemu ti zaključujes da su nevini? Fino zgledaju? Uljudni su? Ili su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-07, 22:37   #11 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,408
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga!

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
2 teica: a po čemu ti zaključujes da su nevini? Fino zgledaju? Uljudni su? Ili su eto samo silom prilike bili na krivom mjestu u krivo vrijeme? Kuzis, ne znas ni ti niti ja da li su krivi ili nevini. O tome ne odlucujemo mi niti mediji niti politicari (dobro u HR odlučuju) nego sudstvo! Samo to kazem, nista vise...Ima uzrecica nisi kriv dok ti se ne dokaze krivnja. Ali kod nas se i bez toga tvrdi da si nevin. Nemoras nista ni dokazivati. Po defaultu si bezgrijesan u doba kad su se radila mnoga sranja
A ima i još jedna uzrečica puno poznatija... "Gdje ima dima tu ima i vatre"
teica je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:38   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga!

a di piše da su krivi? nije čak ni optužnica podignuta, nego su spomenuti u aneksu, a vi se već dižete na stražnje državotvorne noge i pokrećete kampanje ...

jeste uopće pročitali članak?

jedva čekam majice : "SVI SMO MI JURE RADIĆ"
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:46   #13 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,408
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A nećeš to čuti.

Samo SVI SMO MI ANTE GOTOVINA
teica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:47   #14 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,086
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

2 wolf: malo je kasno pa ne kuzim poveznicu izmedju prolaska kroz crveno i optuznice protiv ovih
ps: zasto svaki put kad se ovako nesto dogodi odmah počne ista priča: Srbi ovo, srbi ono. srbe vise vole, srbi ne moraju na sud. a kad nas krenu uistinu i poistovjecivati kao srbe onda je još gore. Jebate k'o mlade tinedjerice smo. Ne znaci da, a da znaci mozda
Glede dokazivanja krivnje: za to smo glasali kolega, sta da ti kazem?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:50   #15 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A nećeš to čuti.

Samo SVI SMO MI ANTE GOTOVINA
ti možda jesi, ja nisam sigurno. meni nije nikakva fora positovjećivat se sa ratnim zločincima.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:58   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Silence- čovjek bi rekao da si ga već osudio; ili postoji neka presuda za koju ne znamo?

Oggy- vrlo jednostavno: to je paralela tj. odgovor na tvoju tezu da oni trebaju dokazivati svoju nevinost. Da li se zalažeš za to da se svima 'pakiraju' optužnice (npr. tebi za nepostojeći prolazak kroz crveno) pa da se onda treba dokazivati svoju nevinost na sudu? Jer to je spika sa ovim 'aneksom'- tužilaštvo ih hoće uvaliti, ali da im ne moraju ništa dokazati (jer očito nemaju takve dokaze) nego uvale našem pravosuđu takvu politički motiviranu optužnicu.

P.S. tko sad uvlači Srbe u diskusiju?!? ti si prvi koji ih je spomenuo! Ja sam govorio o tome da ako ICTY ne sudi za zločinački pothvat onima kojima sude, koji razlog mi imamo suditi im?

Zadnji Uredio Wolf-HR : 28-05-07 u 23:01.
Wolf-HR je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:01   #17 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Silence- čovjek bi rekao da si ga već osudio; ili postoji neka presuda za koju ne znamo?
a jel postoji presuda po kojoj vi tvrdite da je nevin? nisam čuo za takvu ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:07   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

E, pa upoznaj se sa kaznenim zakonom i ustavom RH. Gotovina je pred zakonom nevin dok mu se na sudu ne dokaže suprotno.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:09   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ti možda jesi, ja nisam sigurno. meni nije nikakva fora positovjećivat se sa ratnim zločincima.
To je stav! A šta ćemo ako Ante Gotovina kaže za sebe da je Hrvat? Oš ti bit Albanac?

PS: Neka mi netko kaže jednu jedinu operaciju poput Oluje, sa jednakim brojem vojnika, a da je bila čistija i bolje izvedena od ove?

PS2: Uzalud ti je Wolf...
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:11   #20 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
E, pa upoznaj se sa kaznenim zakonom i ustavom RH. Gotovina je pred zakonom nevin dok mu se na sudu ne dokaže suprotno.
ja samo iznosim mišljenje ... a to je da je kriv po nekim točkama optužnice. ili se to više ne smije?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ademi, aneksu, crnjac, haaga, jarnjak, laus ic, norac, optuznice, radic, rebic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114