| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Oggy 2 teica: a po čemu ti zaključujes da su nevini? Fino zgledaju? Uljudni su? Ili su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,408
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! Citat:
| |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned | Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! a di piše da su krivi? nije čak ni optužnica podignuta, nego su spomenuti u aneksu, a vi se već dižete na stražnje državotvorne noge i pokrećete kampanje ... jeste uopće pročitali članak? jedva čekam majice : "SVI SMO MI JURE RADIĆ" |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! 2 wolf: malo je kasno pa ne kuzim poveznicu izmedju prolaska kroz crveno i optuznice protiv ovih ![]() ps: zasto svaki put kad se ovako nesto dogodi odmah počne ista priča: Srbi ovo, srbi ono. srbe vise vole, srbi ne moraju na sud. a kad nas krenu uistinu i poistovjecivati kao srbe onda je još gore. Jebate k'o mlade tinedjerice smo. Ne znaci da, a da znaci mozda ![]() Glede dokazivanja krivnje: za to smo glasali kolega, sta da ti kazem? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! Silence- čovjek bi rekao da si ga već osudio; ili postoji neka presuda za koju ne znamo? Oggy- vrlo jednostavno: to je paralela tj. odgovor na tvoju tezu da oni trebaju dokazivati svoju nevinost. Da li se zalažeš za to da se svima 'pakiraju' optužnice (npr. tebi za nepostojeći prolazak kroz crveno) pa da se onda treba dokazivati svoju nevinost na sudu? Jer to je spika sa ovim 'aneksom'- tužilaštvo ih hoće uvaliti, ali da im ne moraju ništa dokazati (jer očito nemaju takve dokaze) nego uvale našem pravosuđu takvu politički motiviranu optužnicu. P.S. tko sad uvlači Srbe u diskusiju?!? ti si prvi koji ih je spomenuo! Ja sam govorio o tome da ako ICTY ne sudi za zločinački pothvat onima kojima sude, koji razlog mi imamo suditi im?
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 28-05-07 u 23:01. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! E, pa upoznaj se sa kaznenim zakonom i ustavom RH. Gotovina je pred zakonom nevin dok mu se na sudu ne dokaže suprotno.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jarnjak, Radić, Rebić, Laušić, Crnjac, Ademi i Norac u aneksu optužnice Haaga! Citat:
PS: Neka mi netko kaže jednu jedinu operaciju poput Oluje, sa jednakim brojem vojnika, a da je bila čistija i bolje izvedena od ove? PS2: Uzalud ti je Wolf... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ademi, aneksu, crnjac, haaga, jarnjak, laus ic, norac, optuznice, radic, rebic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

pusa