| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Javljaju se svećenikove žrtve s otoka Paga, Krka i Lošinja u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: RIJEKA, ZAGREB - Izvanraspravno vijeće Županijskoga suda u Rijeci u ponedjeljak će odlučiti o žalbi koju je riječko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned | Javljaju se svećenikove žrtve s otoka Paga, Krka i Lošinja Jutarnji.hr Citat:
Citat:
čovjek je bolesnik i ne može se pomoći (kolko god da mi se gadi takvi, nisu krivi, to je bolest), ali onaj ko mu omogućuje da jedno te isto stalno ponavlja sa novim žrtvama je puno više kriv (barem po meni) | ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Javljaju se svećenikove žrtve s otoka Paga, Krka i Lošinja Nece dobiti lekciju. Dezurni crkvenjaci foruma će obilaziti ovu temu u sirokom luku. Iako sam stava kao i silence. Nije crkva generalno kriva.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Javljaju se svećenikove žrtve s otoka Paga, Krka i Lošinja A da ste pogledali sličnu temu u tračevima vidjeli bi da su neki neimenovani dežurni crkvanjaci izrazili vrlo slične stavove Silenceovom iz uvodnog posta, i da nisu vidjeli ikakvo protivljenje tom stavu od drugih neimenovanih dežurnih crkvenjaka. Što ja znam, ovaj neimenovani dežurni crkvenjak, budući da nije imenovan, ne zna da li da se osjeća prozvanim, ali se javlja zato da dežurni pametnjakovići odu malo seruckati po nekome drugome a ne dežurnm crkvenjacima (kad već nisu našli za shodno napisati išta o temi koju je Silence načeo*)... ![]() * EDIT sad vidim da možda i jesu ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 17-06-07 u 17:29. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Javljaju se svećenikove žrtve s otoka Paga, Krka i Lošinja Hehehe. Kak sam piknuo u zivac ![]() Ne, malo sam grubo to napisao. Sory. Bio dezurni crkvenjak ili ne ako si osoba koja moze razaznati loše i dobro ovo ce osuditi bez ikakve zadrske. Tako da sam napisao glupost. Sory ![]() A napisati nesto o temi koju je Silence stavio je bedasto jer svatko ima identican stav oko toga. Zatvoriti covjeka i baciti kljuc. Lijecenje ne pomaze...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Javljaju se svećenikove žrtve s otoka Paga, Krka i Lošinja @ wolf ... stvar je u tome, da ako postoji politika da ih se šalje i ne talasa, to treba objaviti, jer će inače i dalje pedofili biti slani u nove župe, umjesto da im se spriječi kontakt sa djecom (a to, i jedino to, je najbitnije) zato treba viditi jel postojao netko ko je znao, a nije reagirao (makar, čisto sumnjam da će se išta saznati) @ oggy .... zatvoriti, poslati na lječenje, whatever .. samo ga ne slati u drugu župu među nove nevine žrtve ... niš drugo .... brijem da to nije previše za očekivati od ustanove kojoj je toliko stalo do naroda (navodno) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Javljaju se svećenikove žrtve s otoka Paga, Krka i Lošinja Citat:
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde | |
| | |
![]() |
| Tagovi: javljaju, krka, los inja, otoka, paga, svecenikove, zrtve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.