| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Jelinčič traži Istru i Međimurje u Znanost forumu; Net.hr Citat: Osebujni Zmago predlaže rezoluciju o granici s Hrvatskom u kojoj traži da se Istra, Žumberak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Jelinčič traži Istru i Međimurje Net.hr Citat:
![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelinčič traži Istru i Međimurje Poslat ćemo tebe Silence da ih središ. Ja mislim da će biti dovoljno... Ako zatreba, pošaljem ti svog mješanca Lexija u pomoć... ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-05
Poruka: 25
![]() | Re: Jelinčič traži Istru i Međimurje E, što sve političari nisu spremni napraviti samo da privuku pažnju na sebe i opravdaju svoje postojanje! Ionako svi "alternativni" političari postoje samo sebe radi. Nikad ne naprave ništa korisno a lijepo žive i primaju plaču (za koji rad?). Fascinantna je ta "moderna" politika. Sad nek netko kaže da je domokracija super. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Jelinčič traži Istru i Međimurje psi koji laju ne grizu, tako je i sa srpskom radikalnom strankom, to ih dovodi samo na vlast, a nekakvi daljnji koraci glede toga ne dolazi u obzir i u njihovim glavama, to je političko samoubojstvo, skoro sličnu retoriku ima hsp pa gle 3 stranka u hrvatskoj i raste im popularnost, jadno ali pali, a cilj politike je priskrbljenje političke vlasti, rimski carevi su ipak imali gore metode da se dokopaju vlasti. nemojte se previše uzbuđivati zbog slovenaca, žalite ih i dobro se nasmijte. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelinčič traži Istru i Međimurje Ma HSP je još i popravio što se retorike tiče. Kad ih se sjetim tamo 90-ih i sada....pa to je razlika dan i noć! A u Janeza obrnuto, prije niti traga niti glasa nacionalistima a sada ih ima sve više i više....koji kreteni!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Jelinčič traži Istru i Međimurje ko se uzbuđuje? ja bi samo da im sprašimo par salvi iz VBR-a ... a za ostalo je dovoljna i dobrovoljna vatrogasno društvo iz Pušće Donje .... nabijem ih na kurac ... a sad ozbiljno, ustvari bi volio da to donesu, pa nek onda u EU objašnjavaju kak smo mi balkanci, a oni kao nisu ... a mi nikad nismo jedan cm2 njihov htjeli ... jebe se meni za Sloveniju, ionako mi autobus ne staje na toj stanici ... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Jelinčič traži Istru i Međimurje Još ćemo se mi naslušati Slovenskih želja i željica od pozicije i opozicije jer trajat će ta saga još godinama. Na kraju će to rješavati međunarodna arbitraža kako mi i tražimo. Ali .... Garantiram da će Slovenci ovakovom svojom politikom i ušićariti koju njivu (kopnenu il morsku). Na svim poljima traže više no što im pripada i negdje će im međunarodni suci "pokazati malo dobre volje". Teoretski ne bi trebali ali u praksi će sigurno biti tako jer u rješavanju međunarodnih sporova uvijek se manje gleda suhoparno pravo a više da se nađe nekakav kompromis tj. da obje strane ponešto dobiju. Svi znamo da štediše njihove banke nemaju ništa sa sukcesijom, raspadom države, osamostaljenjem Slovenije, pa Hrvatske ali eto opet teško dolaze do svojih uloga s takvim objašnjenjima, a vrijeme prolazi. Mislim da bi ponekad trebalo pokazati zube (poslat DVD na Svetu Geru).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istru, jelincic, medjimurje, trazi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.