Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Jelinčič traži Istru i Međimurje u Znanost forumu; Net.hr Citat: Osebujni Zmago predlaže rezoluciju o granici s Hrvatskom u kojoj traži da se Istra, Žumberak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-07, 08:32   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Jelinčič traži Istru i Međimurje

Net.hr

Citat:
Osebujni Zmago predlaže rezoluciju o granici s Hrvatskom u kojoj traži da se Istra, Žumberak i dio Međimurja proglase slovenskim teritorijem, odštetu za 2. svjetski rat i još neke budalaštine.

"Glavni je cilj naše rezolucije zaštita nacionalnih interesa. Ustrajat ćemo na rezoluciji jer ona navodi povijesne činjenice, a ako za nju ne dobijemo podršku razmislit ćemo o referendumu o ulasku Hrvatske u Europsku uniju", rekao je Jelinčič na konferenciji za novinare, predstavljajući tekst rezolucije Slovenske nacionalne stranke kojoj je na čelu , te dodao da slovenska vlada nije u stanju zaštititi nacionalne interese i da njezin prijedlog rezolucije još nije poznat, pa ga Jelinčič ne može podržati.
sam nek probaju ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 09:52   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Re: Jelinčič traži Istru i Međimurje

Poslat ćemo tebe Silence da ih središ. Ja mislim da će biti dovoljno...
Ako zatreba, pošaljem ti svog mješanca Lexija u pomoć...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 09:53   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

a da mi parkiramo gore dva ratna broda? to je i previse za njih...

Zadnji Uredio sumsko_voce : 03-04-07 u 09:56.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 09:56   #4 (permalink)
prof. Foruma

kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

ne bi stali u taj zaljev, vjeruj mi. živim u blizini tog famoznog zaljeva.
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 12:57   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-05
Poruka: 25
Joe_x je zabranio reputaciju

E, što sve političari nisu spremni napraviti samo da privuku pažnju na sebe i opravdaju svoje postojanje!
Ionako svi "alternativni" političari postoje samo sebe radi. Nikad ne naprave ništa korisno a lijepo žive i primaju plaču (za koji rad?).
Fascinantna je ta "moderna" politika.
Sad nek netko kaže da je domokracija super.
Joe_x je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 13:48   #6 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,421
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

psi koji laju ne grizu, tako je i sa srpskom radikalnom strankom, to ih dovodi samo na vlast, a nekakvi daljnji koraci glede toga ne dolazi u obzir i u njihovim glavama, to je političko samoubojstvo, skoro sličnu retoriku ima hsp pa gle 3 stranka u hrvatskoj i raste im popularnost, jadno ali pali, a cilj politike je priskrbljenje političke vlasti, rimski carevi su ipak imali gore metode da se dokopaju vlasti. nemojte se previše uzbuđivati zbog slovenaca, žalite ih i dobro se nasmijte.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 14:06   #7 (permalink)
prof. Foruma

Ma HSP je još i popravio što se retorike tiče.
Kad ih se sjetim tamo 90-ih i sada....pa to je razlika dan i noć!

A u Janeza obrnuto, prije niti traga niti glasa nacionalistima a sada ih ima sve više i više....koji kreteni!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 01:28   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ko se uzbuđuje?
ja bi samo da im sprašimo par salvi iz VBR-a ... a za ostalo je dovoljna i dobrovoljna vatrogasno društvo iz Pušće Donje ....

nabijem ih na kurac ...

a sad ozbiljno, ustvari bi volio da to donesu, pa nek onda u EU objašnjavaju kak smo mi balkanci, a oni kao nisu ... a mi nikad nismo jedan cm2 njihov htjeli ... jebe se meni za Sloveniju, ionako mi autobus ne staje na toj stanici ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 22:01   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,931
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Još ćemo se mi naslušati Slovenskih želja i željica od pozicije i opozicije jer trajat će ta saga još godinama. Na kraju će to rješavati međunarodna arbitraža kako mi i tražimo. Ali ....
Garantiram da će Slovenci ovakovom svojom politikom i ušićariti koju njivu (kopnenu il morsku). Na svim poljima traže više no što im pripada i negdje će im međunarodni suci "pokazati malo dobre volje". Teoretski ne bi trebali ali u praksi će sigurno biti tako jer u rješavanju međunarodnih sporova uvijek se manje gleda suhoparno pravo a više da se nađe nekakav kompromis tj. da obje strane ponešto dobiju.
Svi znamo da štediše njihove banke nemaju ništa sa sukcesijom, raspadom države, osamostaljenjem Slovenije, pa Hrvatske ali eto opet teško dolaze do svojih uloga s takvim objašnjenjima, a vrijeme prolazi.

Mislim da bi ponekad trebalo pokazati zube (poslat DVD na Svetu Geru).
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 16:55   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 80
meštar se izdvaja iz masemeštar se izdvaja iz mase

Pa normalno da hoče ušičariti kad su veličine Hong Konga,pa im svaki kvadrat puno znači.
meštar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: istru, jelincic, medjimurje, trazi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114