| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Jeste ikad bili u nekoj stranci? u Znanost forumu; heh.. ja jesam, ali neću reći u kojoj dok ne čujem par odgovora...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Re: Jeste ikad bili u nekoj stranci? hehe volio bi biti član neke stranke ko zna, možda ako mi se svidi i bude nešto od toga. al istina je da članstvom u stranci i aktivnim sudjelovanjem u istoj naravno rezultira stvaranjem korisnih poznanstava i veza. A zašto ne iskoristiti to.
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste ikad bili u nekoj stranci? Nisam učlanjen u ni jednu stranku, što ne znači da se ne bi učlanio da postoji barem jedna 'normalna' stranka u ovoj državi. Sve sadašnje stranke su nekako "isto sranje - drugo pakovanje!". I sve dok je tako, nemam namjeru učlanit se u bilo koju stranku....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ikad, jeste, nekoj, stranci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

---ex moderator---

Bio,kratko član stranke prava. Davno. Mislim da su stranke u nas potrošene i tu nema demokracije.Treba pičit nezavisne liste.