Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

JOŠ JEDAN SKANDAL HRVATSKE POLITIKE U SVIJETU

Raspravljate o temi JOŠ JEDAN SKANDAL HRVATSKE POLITIKE U SVIJETU u Politika forumu, dio Znanost foruma; Pogledajte i komentirajte kako se sramotimo u svijetu. Na nekakvom summitu u zagrebu koju smo organizirali kao članica nato-a na ...

Starter
    Datum registracije
    07-10-09
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

Thumbs down JOŠ JEDAN SKANDAL HRVATSKE POLITIKE U SVIJETU

Pogledajte i komentirajte kako se sramotimo u svijetu.
    Na nekakvom summitu u zagrebu koju smo organizirali kao članica nato-a na velikom panou se znak NATO-a pretvorio u svastiku.... uz Thompsona, navijače koje povezuju s Ustašstvom sad i ovo...tko će odgovarat????

pogledajte na: http://xlcrash.com/modules/news/article.php?storyid=123

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika tonini
    Datum registracije
    26-02-07
    Starost
    60
    Poruka
    2,349
    Liked
    2 times

Re: JOŠ JEDAN SKANDAL HRVATSKE POLITIKE U SVIJETU

Stvarno gadarija, a da li je to tko objavio od našeg dnevnog tiska.
    SAMO MORU VIRUJEM!

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Zaostali gifići, događa se. No nije to tako daleko od istine.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tuvok
    Datum registracije
    22-11-08
    Starost
    3
    Poruka
    851
    Liked
    1 times

Da su pregledali prezentaciju prije izlaganja to se ne bi desilo,ili barem pročitali Power Point For Dummies.
    Logo je vrhunski,sve je rečenu u jednom gif-u !
    Komandant Data,bijelo lice,
    Kad ćeš doći do Zemljice
    Da pričas danima,jer nas zanima
    da li u stroju obitava anima.

Regularni forumaš
    Datum registracije
    25-04-09
    Poruka
    333
    Liked
    1 times

Ja ne znam zašto bi se mi trebali pred nekim sramiti ,baš me briga ,zašto se toliko opterećivati što će netko misliti o nama ?

Da nas cjene ne bi nas toliko mučili i ne bi nas stalno negdje blokirali i pljačkali...ovakve stvari su najmanje što možemo napraviti da im malo uzvratimo.
    Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
    "To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"

Starter
    Datum registracije
    07-10-09
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

ljudi mi moramo shvatit da zbog naših nesposobnih političara smo tu di jesmo...sami smo krivi jer se guramo svugdje a nismo spremni za to, evo htjeli smo u Nato a ni najobičniju prezentaciju nismo u stanju napravit...,a moramo biti svjesni da država u kojoj mi živimo je pod povečalom i svaka sitnica nam se uvećava....šta zna Obama tko je Thompson ali je čuo da uzvikujemo fašističke pozdrave s visoko uzdignutom rukom i odmah je Hrvatska fašistička zemlja sklona nacionalizmu i tako za sve stvari, a da nam državu političari dovedu u red a ne samo da misle na svoje "dupe" nitko nam ne bi gledao ove sitnice jer bo znali da smo jaka država s dobrom ekonomijom i svi bi nas htjeli u uniji, a ovo se ne bi ni spominjalo isto kako se ne uzima za zlo amerima,njemcima jer nemojmo se zavaravat i tamo toga ima....

Starter Avatar od korisnika donkarlos
    Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Maxxxcom Pogledaj Poruke
    Ja ne znam zašto bi se mi trebali pred nekim sramiti ,baš me briga ,zašto se toliko opterećivati što će netko misliti o nama ?

Da nas cjene ne bi nas toliko mučili i ne bi nas stalno negdje blokirali i pljačkali...ovakve stvari su najmanje što možemo napraviti da im malo uzvratimo.
    Izgleda da ste zaboravili da mi kucamo na njihova vrata,a ne oni na naša!

Starter
    Datum registracije
    07-10-09
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

ne znam zašto uopče kucamo i dodvoravamo se svima...da smo se drugačije postavili otpočetka oni bi nas tražili,a ne mi njih....da nama slo stavlja blokadu..SRAMOTA...pa mi bi im trebali biti vredniji zbog svega što imamo 500 puta...(3 najrazvedenija obala na svijetu...ravnica,planine sve...)

Starter Avatar od korisnika donkarlos
    Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: dadi pecci Pogledaj Poruke
    ne znam zašto uopče kucamo i dodvoravamo se svima...da smo se drugačije postavili otpočetka oni bi nas tražili,a ne mi njih....da nama slo stavlja blokadu..SRAMOTA...pa mi bi im trebali biti vredniji zbog svega što imamo 500 puta...(3 najrazvedenija obala na svijetu...ravnica,planine sve...)
    Dragi moj,
    od stvaranja ove lijepe naše puno je napravljeno propusta,krivih procijena,loših poltički postupaka, i sve je to rezultiralo da smo tu gdje jesmo.Dakako da se slažem da smo kudikamo kvalitetija zemlja od Slovenije,ali šta se može,bili su mudriji i lukaviji od nas.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

jebote, stvarno nema naroda koji pati od većih iluzija o vlastitoj grandioznosti kao šta mi patimo

Pa koji smo to mi jebeni faktor na ovome svijetu pa da bi nas itko tražio?

Šta mi to toliko važno imamo, a nitko drugi nema?

U čemu se to očituje naša nezamljenjivost, jedinstvenost?

na osnovu čega to mi mislimo da bi nas Evropa "na koljenima" molila da dođemo?

jebote... kako mi se sere od tih glupih floskula, to je nevjerovatno...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku