Stvarno gadarija, a da li je to tko objavio od našeg dnevnog tiska.
Raspravljate o temi JOŠ JEDAN SKANDAL HRVATSKE POLITIKE U SVIJETU u Politika forumu, dio Znanost foruma; Pogledajte i komentirajte kako se sramotimo u svijetu. Na nekakvom summitu u zagrebu koju smo organizirali kao članica nato-a na ...
Stvarno gadarija, a da li je to tko objavio od našeg dnevnog tiska.
SAMO MORU VIRUJEM!
Zaostali gifići, događa se. No nije to tako daleko od istine.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Da su pregledali prezentaciju prije izlaganja to se ne bi desilo,ili barem pročitali Power Point For Dummies.
Logo je vrhunski,sve je rečenu u jednom gif-u !![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Ja ne znam zašto bi se mi trebali pred nekim sramiti ,baš me briga ,zašto se toliko opterećivati što će netko misliti o nama ?
Da nas cjene ne bi nas toliko mučili i ne bi nas stalno negdje blokirali i pljačkali...ovakve stvari su najmanje što možemo napraviti da im malo uzvratimo.
Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
"To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"
ljudi mi moramo shvatit da zbog naših nesposobnih političara smo tu di jesmo...sami smo krivi jer se guramo svugdje a nismo spremni za to, evo htjeli smo u Nato a ni najobičniju prezentaciju nismo u stanju napravit...,a moramo biti svjesni da država u kojoj mi živimo je pod povečalom i svaka sitnica nam se uvećava....šta zna Obama tko je Thompson ali je čuo da uzvikujemo fašističke pozdrave s visoko uzdignutom rukom i odmah je Hrvatska fašistička zemlja sklona nacionalizmu i tako za sve stvari, a da nam državu političari dovedu u red a ne samo da misle na svoje "dupe" nitko nam ne bi gledao ove sitnice jer bo znali da smo jaka država s dobrom ekonomijom i svi bi nas htjeli u uniji, a ovo se ne bi ni spominjalo isto kako se ne uzima za zlo amerima,njemcima jer nemojmo se zavaravat i tamo toga ima....
ne znam zašto uopče kucamo i dodvoravamo se svima...da smo se drugačije postavili otpočetka oni bi nas tražili,a ne mi njih....da nama slo stavlja blokadu..SRAMOTA...pa mi bi im trebali biti vredniji zbog svega što imamo 500 puta...(3 najrazvedenija obala na svijetu...ravnica,planine sve...)
jebote, stvarno nema naroda koji pati od većih iluzija o vlastitoj grandioznosti kao šta mi patimo
Pa koji smo to mi jebeni faktor na ovome svijetu pa da bi nas itko tražio?
Šta mi to toliko važno imamo, a nitko drugi nema?
U čemu se to očituje naša nezamljenjivost, jedinstvenost?
na osnovu čega to mi mislimo da bi nas Evropa "na koljenima" molila da dođemo?
jebote... kako mi se sere od tih glupih floskula, to je nevjerovatno...