Vidi Rezultate Anketa: Glasat ću za:

Glasači
122. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • Ivu Josipovića - SDP

61 50.00%
  • Milana Bandića - nezavisni kandidat

41 33.61%
  • Nisam još odlučio

5 4.10%
  • Neću izaći na izbore

15 12.30%
Stranica 1 od 61 1234561151 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 606

Josipović vs Bandić - drugi krug predsjedničkih izbora u Hrvata

Raspravljate o temi Josipović vs Bandić - drugi krug predsjedničkih izbora u Hrvata u Politika forumu, dio Znanost foruma; Sada je sasvim izvjesno da u drugi krug predsjedničkih izbora idu Ivo Josipović i Milan Bandić koji su osvojili najviše ...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Josipović vs Bandić - drugi krug predsjedničkih izbora u Hrvata

Sada je sasvim izvjesno da u drugi krug predsjedničkih izbora idu Ivo Josipović i Milan Bandić koji su osvojili najviše glasova birača na jučerašnjim izborima.

Ovdje možemo raspravljati o finalu izbora, svom viđenju, svom glasanju 10.siječnja 2010. i svemu drugome vezanom za novog nam predsjednika.
    Zadnji Uredio anthlon : 28-12-09 u 07:02

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: Josipović vs Bandić - drugi krug predsjadničkih izbora u Hrvata

Pa recimo, za očekivat je da će svi oni koji su u prvome krugu glasali za Tuđaman, Hebranga, Vidoševića... u drugom krugu glasat za Bandića jer neće dat glas "komunistima"

Ako se pretpostavi da će oni koji su u prvome krugu glasali za Josipovića to isto učinit i u drugome krugu, onda se jednostavno može predvidit da će Bandić osvojit više od polovine glasova u drugome krugu.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Užas jedan, Bandić sada stvarno ima šansu postati prezidente. Potukao je sve u "dijaspori", što je stvarno iznenađujuće, isplatila se šestomjesećna kampanja.

Jučer kad sam vidio Hebranga mislil sam da bu mu herc otkazal, samo kaj mu pjenica nije išla na usta. Sve je to hobotničarska urota protiv njega i ekipe. Ogavan govor i blaćenje bivših kolega. Najbolji trenutak je njegovo izlaganje o kraku hobotnice na Pantovčaku, a kamerman ide lagano u lijevo...Kalmeta...Jaca...Šuker... Pravi mastercard trenutak.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

prof. Foruma Avatar od korisnika sunka5
    Datum registracije
    29-01-06
    Poruka
    1,374
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Pa recimo, za očekivat je da će svi oni koji su u prvome krugu glasali za Tuđaman, Hebranga, Vidoševića... u drugom krugu glasat za Bandića jer neće dat glas "komunistima"

Ako se pretpostavi da će oni koji su u prvome krugu glasali za Josipovića to isto učinit i u drugome krugu, onda se jednostavno može predvidit da će Bandić osvojit više od polovine glasova u drugome krugu.
    Hm, ta pretpostavka stoji pod uvjetom da svi koji su izašli u prvom krugu izaći na izbore i u drugom krugu. Što može, ali i ne mora biti tako.

Ovi koji su glasali za Tuđmana, Jurčevića, VŠO i ostale su mislim zanemarivi: 1. malo ih je, 2. pitanje je koliko ih motivaraju ova dva kandidata na izlazak u drugom krugu

Što se tiče Vidoševića - ne bih baš bio toliko siguran da će oni svi glasati za Bandića - dio njih će se sigurno prikloniti Josipoviću.
    Za one koji žele saznati više o Šunki:

Više o meni

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Ja ću za Josipovića, Bandić mi je seljačina, on je više za trčanje po livadi i must krave.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

On je više za trčanje po gradilištima i bacanje spika ekipi sa kozari boka.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

prof. Foruma Avatar od korisnika Casey
    Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

2 SDP-ovca u finalu, jedan diskretni i kulturni, jedan eksplicitni, ali oba poprilično slična.

Rezultat me ne iznenađuje (osim slabog Vidoševića ), jedino sam očekivao veći postotak za Josipovića jer je izrazito medijski favoriziran.
    Prava je dilema sada koga odabrati u finalu. Kod Josipovića mi se svidjela jedna gesta pa ću mu oprostiti to što mu je otac bija upravitelj na Golom otoku (znan da su neki forumaši osjetljivi na očeve kandidata, kao da su vezani pupčanom vrpcom. To samo govori koliko su ti forumaši retardirani).

Bandić također nije loš, budući da mu je i sam Josipović davao potporu u Zagrebu za gradonačelnika.

Treća (i najizglednija) opcija je izlazak i stavljanje 3. opcije- Siniša Vuco- kralj svemira!

prof. Foruma Avatar od korisnika Homesick
    Datum registracije
    20-12-05
    Poruka
    1,689
    Liked
    8 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ovo je prilično veliko iskušenje za mene. Koliko god mi je SDP bliži, nikako ne želim glasati za totalno bezličnog Josipovića, a niti Bandić niti ikoji desni kandidat nisu po mom ukusu. Za koga da sad glasam kad mi Vesna Pusić nije ušla u drugi krug?
    Konačno da i ja jednu kažem

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Re: Josipović vs Bandić - drugi krug predsjedničkih izbora u Hrvata

Nisam izasao na izbore. Ne bavim se time uopce...
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Regularni forumas Avatar od korisnika ledrfejs
    Datum registracije
    08-01-09
    Poruka
    328
    Liked
    0 times

Re: Josipović vs Bandić - drugi krug predsjedničkih izbora u Hrvata

Sad će hrvatski malograđani izaći na izbore, nažalost takvih primitivaca ima previše pa će ti beskičmenjaci dati glas "obrazovanoj eliti", a ne čovjeku iz naroda kojeg smatraju primitivcom i neznalicom, a ti malograđani sjede u svojoj mišjoj rupi i gledajući Josipovića požele biti isti takvi: građani, uštogljeni, bezlični i favorizirani. Žalosno..
    Kakvo je to došlo vrijeme i brat brata vara...

Stranica 1 od 61 1234561151 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku