Mislim da nedostaje jedan stupanj između jugo nacionalizma i euro, a to je "rvacki" nacionalizam. Mogao si usput nabrojati i hadezeove pulene koji se dan danas drže za srčeko kak su se nekad držali za partijsku knjižicu. (no to ti je promaklo)
Raspravljate o temi Jugoslavenski nacionalisti = Euro nacionalisti u Politika forumu, dio Znanost foruma; Početkom 90-ih došlo je do masovne promjene dresova ,bacanja partijskih knjižica u smeće i učlanjivanja u hdz ,krštenja itd. I ...
Zadnji Uredio Maxxxcom : 28-11-09 u 11:42
Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
"To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"
Mislim da nedostaje jedan stupanj između jugo nacionalizma i euro, a to je "rvacki" nacionalizam. Mogao si usput nabrojati i hadezeove pulene koji se dan danas drže za srčeko kak su se nekad držali za partijsku knjižicu. (no to ti je promaklo)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
kriminal je pojeo hrvatsku pamet i sve njene vrjednosti sa nostalgijom nekom ili ne--od izbora u hrvatskoj pljačka je počela i podrivanje ekonomskog sistema države i konačno kako gospon priznaje i imenuje nisu je podkradali srbi nego hrvati i doveli je na prosjački štap-ti si kao neki pravednik
-pa hrvatsko pravosuđe kriminalcu vraća lovu koju je uložio u zapljenjenu drogu
-do tu smo došli-a hrvatska je rasprodana u svim segmentima i ona kao republika ima jedino ime i nikakvog drugog pravnog temelja-nema dužnika , nema prijatelja nema neprijatelja-evo slovencima dajemo more da se druže snama-pa nas niko nevoli a mene i vadi što sam rođ.u bosni pa se kitim rodnom bosnom-krizni porezi-danak u krvi a vladi dižu plaće-država-prosjaci i sinovi u obrnutoj verziji
![]()
PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE
ma nevalja tebi ni većini nijedno državno uređenje-jer neznaš ni šta je to-samo glasuješ i lamaćeš jezikom-lako je imati treba znati gospodariti a u hrvatskoj nema gospodara , nije ih bilo niti ih bude-tu mogu gospodariti:židovi,germani,austrijanci,talijani,mađari,srbi i moi bosanci a vaš glas gospodine nije bio ni u jednom štrajku niti imate mu.. da se bunite protiv nepravde-a ovo je raj na zemji koi svi vide samo vi kasnite,uvjek ste zadnji-spori ste-ni raj nije za pasivne i spore
VELIKI POLITIČKI UMOVI A STOKA SITNOG ZUBA
U hrvatskoj nema politike i nevlada politika,nevladaju ni zakoni jer se svako malo mjenjaju i sam sud krši te zakone i to nema veze niti sa jugoslavijom ni sa nostalgijom a niti sa nacijom--Niti jedan predznak ovde neznači ništa i zato me čudi zašto ljudi idu na izbore ko ovce na ispašu,stim što će ovce se napasti trave a glasači će izgubiti dan,i dobit će veći porez a da neizlaze,vlada bi morala kapitulirati kako bi došao strani prinudni upravitelj i uveo red-Evo-VIŠI SUD REPUBLIKE HRVATSKE je donio odluku da dileru kojem je oduzeta droga , država treba vratiti uloženih 7000 eura u drogu,da mu namiri troškove-jel to država daje potporu maloj privredi i uličnom rasparčavanju droge.Da nepričamo o 100 tine tisuća slučajeva legalnoj krađi državnog novca odnosno krađi građana i kriznim porezima-Jakuševac zemlja moći, tu je sajam i smetlište, svi hrlimo tamo doći,nekima je tu ognjište-sanjao sam tamo carstvo,da su tamo banski dvori
kako cvjeta gospodarstvo, što jadranka kosor stvori-toliko me san dojmio, da još još mi se grči lice, kuda bi se usmjerio, da dođem do kosorice
za to carstvo želio bih,da doprinos i ja dam, i da sretan poput svih,kosoricu dočekam-mirovina mi je mala,pola dajem od sevapa,
makar djeca gladovala,kraj prosjačkog moga štapa
Zadnji Uredio Hvidrant : 05-12-09 u 00:55
Mene je opljačkala Jugoslavija koja je prvo sve nacionalizirala ,pa onda 45 godina učila narod na pljačku i korupciju i neodgovornost i onda svoj kraj dočekala u kolapsu s kojim se Hrvatska morala baviti. Opljačkao me rat koji je sa sobom donio gašenje gospodarstva na duži period i zbog kojeg smo ostali bez najvažnijih tržišta. Opljačkali su me malo i drugovi koji su svoju u Jugoslaviji naučenu ,veštinu pljačke malo primjenili uprivatizaciji- Ali ne znam ni sam zašto ja to tebi govorim ,kada ćeš ionako iz sve ga odnekud zaključiti da meni "nevalja tebi ni većini nijedno državno uređenje" ,da : "neznaš ni šta je to što pričam-" da "vaš glas gospodine nije bio ni u jednom štrajku niti imate mu."
Gospodine da moderatori ozbiljnije rade svoj posao vas bi opomenuli zbog trolanja ,a pošto se to ne radi onda ja moram reći - da drugi put date malo sadržaja ,malo manje odokativnih procjena o meni i malo više koncentracije na ono što sam stvarno napisao.
Kako će se išta mjenjati ako se samo žali ?
Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
"To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"
"GOSPON MAXX IMILIJAN"NEZNAM ŠTA SU POSLIJE RATA IMALI PLJAČKATI a tebi ako su posle rata nešto oduzeli,to vam je kao da za 20 godina oduzmu imovinu sinu od zagorca koju je njegov tata "pošteno zaradio a kulaci znamo ko su bili u ona vremena-ali nemožeš reći da ima veze komunizam sa sudskom odlukom da se dileru droge vrati uložen novac u drogu koi je zapljenjen ili sudska konstatacija da se guranje prsta u dupe može tumačiti rukovanjem-ili možda ti to tako tumačiš-ok--hrvatski narod ide na izbore i zato im je tako kako su izabrali i što bi ti sada-ja imam dvije domovine pa znam da tu nema spasa ali ja neživim od domovine nego od svog rada pa mi je svejedno kako se ona zove ali si upravu da jugoslavija nije valjala jer sam tada morao raditi a sad nemoram a niti neidem na glasovanje pa me nema ko razočarati osim ljudi slični vama koi progone i žele mjenjati povjest umjesto sadašnjost------O bože ako možeš daj nam , put evrope da krenemo, da napustim ovaj balkan, ovo nebo zatamljeno,
Usliši mi bože želju, da udahnem friškog zraka,i napustim ovu zemlju, izađem iz ovog mraka
Ili nek budemo prokleti, za vjeke vjekova amen, vječnim ratom nam zaprjeti, u srca nam stavi kamen.
Gubitnički da živimo, s puno mržnje bola tuge i ratove da vodimo, da budemo tuđe sluge
Aleluja