| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila u Znanost forumu; hehe ... kak t da je to baš u Zagroju obećo? www.vecernji.hr Citat: KLANJEC - Ako SDP nakon izbora krajem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila hehe ... kak t da je to baš u Zagroju obećo? ![]() www.vecernji.hr Citat:
![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila Možda je i osobno bio utjecajem tih promila kada je to rekao Ja sam inače u potpunosti ZA ukidanje odredbe o nula promila Jedino mislim da bi bilo dobro ostaviti tu odredbu za 'mlade' vozače (oni koji imaju do 2 vozačkog staža, tj. godine kako su dobili vozačku dozvolu) ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila Ma ja sam da se kazne svi koji voze ispod 0,8 promila- znaš li kako bi to pomoglo našem gospodarstvu, vjerojatno bismo čak morali i početi proizvoditi aute kolk'o bi ih se slupalo... Pogleč Sopekicu- ako koza može sp**kati auto na ravnoj cesti mrtva trijezna, što će tek raditi kad bude imala dovoljnu dozu alkohola. A nema bolje nego se u prometu pouzdavati u prosudbu mladih, nadobudnih vozača i onih koji idu sa Vincekova ili Štefanja da oni znaju kol'ko treba popiti prije vožnje!Ma je**š takvo nisko dodvoravanje glasačima, al bitno da su oni sretni jer će za njih glasati svi kroneri, pardon vinoljupci, a svi će slijegati ramenima kad neka pijana budala skupi auto s cijelom familijom na nekoj prometnici...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila po meni, najbole imaju neke skandinavske zemlje ... prema prihodu ... za tu i tu kaznu, plačaš taj postotak prihoda ... najpoštenije. jer nekome ko ima 10k plaću i nekome ko hrani 5 ljudi sa 1900 kuna, nije isto dati 800 kuna za kaznu .... naravno, oni koji ponavljaju prekršaj, dobivaju strože kazne .... pošteno, prema svima |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila Citat:
o čem ti pričaš???? kakvo dodvoravanje???? brojke pokazuju da se NIŠTA nije promjenilo, čak je i gore ... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila netko ko hrani 5 ljudi sa 1900 kuna ako je dovoljno nenormalan da ima 2,4 treba ga najpoštenije opalit, jednako drastično kao i onog koji ima 10 k kn prihoda a s ovim postom odmah iznad se 100% slažem ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila Citat:
statistika govori sama za sebe ... 0,5 ili čak 0,8 bi možda i smanjilo sranja .... o,0 nije postiglo NIŠTA samo treba pametno odrediti kazne i ostalo ... sve se može, ako se RAZMISLI prije donošenja zakona (a taj zakon je donesen čisto radi šminke) | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila Ko je uporan biti glup, opiti se dovoljno da ubije sebe i druge, takvog nikakav zakon ne može spriječiti da nastavi biti glup. S druge strane 0.0 kažnjava unaprijed sve ljude uskraćujući im konzumiranje prehrambenog proizvoda (ako nisu zakon izmijenili) poput pive.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Jurčić: Kad dođemo na vlast, ukidamo 0,0 promila Citat:
možda ne bi smanjilo sranja, al sigurno bi imalo pozitivnih efekata x puta mi se desilo da odustanem od pizze jer mi se ne da pit coca colu umjesto piva, bog zna koliko je takvih (mrki vuče, govorim o jednom jedinom pivu) da, turistička zemlja nova grana: mazohistički turizam ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodjemo, jurcic, kad, promila, ukidamo, vlast |
« Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesionalce'
|
Parlamentarni izbori... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

A nema bolje nego se u prometu pouzdavati u prosudbu mladih, nadobudnih vozača i onih koji idu sa Vincekova ili Štefanja da oni znaju kol'ko treba popiti prije vožnje!