| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kako je sudac likvidirao psića u Znanost forumu; nevjerovatno..mogao je idiot bar pucati u zrak link... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Sudac ustrijelio psa Kad je on šerif, ima pištolj i tko mu je ravan. Treba pucati po svemu što ne uzvraća paljbu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudac ustrijelio psa u današnjem Novom listu Vlasnik ubijenog psa će biti tužen jer pas nije bio na povodcu, a sucu koji ga je ubio ništa jer ima dozvolu za oružje ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudac ustrijelio psa Hm, koliko sam čuo sa sudcem se šetala i njegova obitelj. E sad da mi kar djeteta neki pas divlja i da se bojim za djete dobio bi metak u čelo pa makar zavrsio bog te pitaj kako nakon toga. Mogao je sudac u tom trenutku svasta napraviti, ali kad su ti najblizi ugroženi nema tu razmišljanja. Samo djelovanje. Ne opravdavam postupak jer, istina, mogao je pucati u zrak, ali jebatga nije i nije ga bas za kriviti da je primitivna seljačina jer je branio obitelj...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, likvidirao, psica, sudac |
« Policija pregazila dvoje staraca
|
Slovenija upozorava Hrvatsku da prestane s protuslovenskim stavovima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:28.

sudac, faking idijot