| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kako siješ tako ćeš i žeti! u Znanost forumu; Stižu na naplatu kriminalno loši potezi bivših Vlada. Štete koje su prouzročili ti ugovori su u milijardama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma | Kako siješ tako ćeš i žeti! Stižu na naplatu kriminalno loši potezi bivših Vlada. Štete koje su prouzročili ti ugovori su u milijardama kuna. Jezivo. Net.hr http://www.vecernji.hr/home/manager/3039011/index.do Citat:
Hrvatska Hypo banci mora platiti 40 mil. eura odštete - Jutarnji.hr Citat:
Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako siješ tako ćeš i žeti! Kod revizije pretvorbe i privatizacije, a koja je dokazano oko 90% izvršena kriminalno, bile su izuzete banke, jer se i največi kriminal odvijao u i priko banaka. Sada to dolazi na naplatu. Doči će vrime kad će i hrvatski građani moči tražiti pravdu na sudovima u evropi, jer naši su svi korumpirani i sude u korist jačega. Ali tija bi istaknuti da i ta Austrijska banka radila je sranja u Hrvatskoj i priko nje su se prali novci, a niti druge strane banke nisu nevinašca jer su i one učestvovale u pljački, ali o tom drugom prilikom. U svakom slučaju gubimo mi, građani, zbog svega što su vlade do sada radile, pa tako i loših Ugovora, loših kredita, loših koncesija datih od vlada itd itd itd. Sve je trulo kod nas i stoji na klimavin nogama, pitanje kad će država bankrotirati, ako nije već.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako siješ tako ćeš i žeti! Zanimljivo, to se uvijek pitam. I bila je neka emisija di su pokazali neku državu u Aziji kaj duguje nešto manje od 1 mlrd. €, a žive totalno siromašno tj. jednostavno, dok neki kod nas žive ko gospoda a dugujemo preko 30 mlrd. € Meni to nikako nejde u glavu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako siješ tako ćeš i žeti! Nećemo bankrotirati nego će rapidno padati standard građana a dugove i loše poteze vlade plaćati će porezni obveznici...... Njima je došlo na naplatu a ne vladi.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako siješ tako ćeš i žeti! Citat:
Nema kome drugom nego nama doći na naplatu ili početi procesuirati kriminalnu pretvorbu, pa što se da još rješiti, jer ovako tonemo sve dublje i dublje u glib dugovanja i rasprodaje onog što nama pripada.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzava, odstete, stetni ugovori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:47.