| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kako su HDZovci opljačkali narod Hercegovine u Znanost forumu; bljesak.info - BLJESAK u posjedu popisa osoba kojim raspolažu tajne službe Citat: Naš portal došao je u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| prof. Foruma | Kako su HDZovci opljačkali narod Hercegovine bljesak.info - BLJESAK u posjedu popisa osoba kojim raspolažu tajne službe Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako su HDZovci opljačkali narod Hercegovine A i ja se to pitam koji je ku...c više tom narodu Ma plaše narod da će Hrvatsi nestati kao narod iz BiH, ako ne glasaju za njih. A oni su najviše zaslužni zato da danas fali 40% Hrvata iz Bosne i Hercegovine ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako su HDZovci opljačkali narod Hercegovine Mislim da je moto HDZ-a u BiH (i to oba): ili si za nas ili si protiv nas (mi=hrvati)...Samo pogledaj reakcije kad je za člana Predsjedništva BiH-a bio izabran ne-hadezeovac (Komšić)... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kako su HDZovci opljačkali narod Hercegovine Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kako su HDZovci opljačkali narod Hercegovine Citat:
Da, hoće - jednog dana. Samo je taj dan jako daleko. A do tada će mali Hrvati bivati sve manji i manji, i bit će ih sve manje i manje ... Nada umire posljednja.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, hercegovina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

Svi smo mi MASS SARR