| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kakvi su naši novinari? u Znanost forumu; Ma nisu novinari krivi, ljudi zarađuju svoj kruh. Mislim na ove što stvarno nešto rade. A ovi voditeljčići i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakvi su naši novinari? Ma nisu novinari krivi, ljudi zarađuju svoj kruh. Mislim na ove što stvarno nešto rade. A ovi voditeljčići i urednici, e to su sirovine
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? Mislim da školovani novinari uopće nisu loši, problem predstavljaju kojekakva piskarala i dopisnici koji izražavaju svoje mišjenje umjesto da objektivno sagledaju situaciju. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? Tko plaća novinarske usluge taj i diktira što ovi trebaju pisati; to ili van iz "kuće" pa traži drugi posao. Poslušnici su najbolji: rade, ne misle i ne postavljaju nepotrebna pitanja. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? Citat:
![]() samo što su vlasnicima najbitnija 'tri s': skandal, seks i sukob. oglašivači su bitniji od čitatelja, utrka s konkurencijom ima veći prioritet u odnosu na odgovornost prema javnosti. uglavnom, ovo je tek dio problema. stanje nije bajno, a ne vidim ni prevelike razloge za optimizam. doduše, zanima me što će napraviti novi predsjednik HND-a, zdenko duka, za vrijeme svog mandata. njegovi prvi potezi mi se sviđaju i nadam se da će HND napokon služiti svojoj svrsi, a to je da zaštiti prava novinara, te ugled, čast i kvalitetu novinarske profesije. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? Kod nas je sve postalo nekako previše masovno, prizemno, prozirno, predvidljivo. Zašto da čitam novine? Zašto da slušam i čitam o pedofiliji? Zar je to važniji problem od standarda ljudi? Zašto da zavirujem svećenicim pod habit? Je li to važnije od zdravstva, školstva i razvoja pameti? Pažnju nam skreću s bitnih problema na sporedne koji su uostalom stvar institucija u kojima sjede ljudi plaćeni da to rješavaju. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? pa problem je, naravno da je problem kada ti ljudi koji sjede u foteljama ne rade svoj posao, a plaću primaju iz proračuna. zato su novinari (barem bi trebali biti) kontrola i kritika njihova rada. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? prika mi radi u slobodnoj. kaže da ni 10% novinara nema fakultet ![]() pa ti sad vidi i vjeruj im
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Tagovi: mediji, moralnost, neutralnost, novinari |
« Barel nafte sto dolara, a Hrvatska bez energetske strategije
|
Poziv Zagrepčanima: subota u Varšavskoj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj