| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kakvi su naši novinari? u Znanost forumu; ne, trebali bi ići na reiki, da uspostave unutrašnji balans.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? ne, trebali bi ići na reiki, da uspostave unutrašnji balans.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned | Re: Kakvi su naši novinari? ma MILIC je obicna picka vi neznate sta je sve srao protiv Zagreba dok je radio u BEOGRADU pa radio i yu info tv iz SARAJEVA ma dupelizac svih samo da opstane, vise cenim onog iz urednistva koji je srao i pre 20 god. i koji danas isto prica i pise inace STANKOVIC je ok rekao bih LATIN BR.1 |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi su naši novinari? Citat:
. Na HRT-u vlada teška cenzura, a da ne govorimo o intervencijama od samog vrha vlasti da se ne prikazuje nešto ako njih pogađa i stvarnu situaciju u Hrvatskoj. Sutlić i Hloverka vrše tešku cenzuru i objavljuju što im se naredi, to može ovo ne, vrlo prosta formula.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Kakvi su naši novinari? Citat:
Znamo mi jako puno o Miliću, o njegovoj prošlosti, o njegovom radu u Beogradu i Sarajevu, o YUTEL-u, o Pokretu za Jugoslaviju ..... Samo nismo zlopamtila. Jako fleksibilan čovjek - zna se prilagoditi situaciji i onda jako pazi da ništa ne strši, da sve bude u dozvoljenim okvirima. Ali zna s lakoćom napraviti reportažu, ispričati priču i stručniji je od velike većine naših novinara. Poliglota k tome. Evo par zanimljivosti iz njegove karijere. 1.Sranje u Jugoslaviji. Visina kukuruza. Oprao ga Malnar.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned | Re: Kakvi su naši novinari? ok anthlone ako ga bolje poznajete to je ok a sada samo jedan primer uzmi kakav je njegov hrvatski nekad a kako danas zvuci ma znaju ga obicni ljudi iz bgd zna se sa kime je provodio dane i noci kada je bilo gusto , kazem vise postujem ljude koji nemaju taj problem ,,kameleona,, uostalom koliko cujemo Latin prima stalno neke pohvale a Milic prima debele koverte da pravi reportaze kako mu se kaze ok postujem Vas kao njegove fanove moj nije vala iako ga gledam sa distance |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Kakvi su naši novinari? Nisam htio puno kuditi Milića al otkud si izvukao da sam njegov fan? Naprotiv! Samo ne želim biti zlopamtilo i ne želim neke stvari izvlačiti iz naftalina. Da, kad je došao na HTV toliko je usavršio svoj hrvatski da su mu i najveći leksikolozi zavidjeli, u svojim emisijama je strogo pazio da se slučajno ne kaže nešto protiv režima, itd. itd. Sjećam se i nekih drugih stvari prije tog vremena ali ne bih sad o njima jer se bojim da idu izvan okvira ovog novinarskog topica. Njegov privatni život me uopće ne zanima - njegov je. Htio sam reći da danas u medijima ima zaista svega i svakoga tko se naziva novinarom i da s te strane Milić ima puno više kvaliteta. Inače se u potpunosti slažem s ovim što si napisao (osim ovoga da sam ja njegov fan).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 07-02-08 u 17:58. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mediji, moralnost, neutralnost, novinari |
« Barel nafte sto dolara, a Hrvatska bez energetske strategije
|
Poziv Zagrepčanima: subota u Varšavskoj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.

.