Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kirinu zabranjeno govoriti? u Znanost forumu; Tribalo bi najmanje polovici u saboru zabranit govorit, onda niko ne bi ni govoria, svi bi mučali i gledali jedan ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-07, 21:26   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 22
Poruka: 447
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto
Re: Kirinu zabranjeno govoriti?

Tribalo bi najmanje polovici u saboru zabranit govorit, onda niko ne bi ni govoria, svi bi mučali i gledali jedan drugog jel i ovako ih pola već ne govori ništa.
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 09:58   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Net.hr

Citat:
Glasnogovornik MUP-a, Zlatko Mehun, tvrdi da nije riječ o zabrani, nego o "novoj komunikacijskoj strategiji Ministarstva".
haha .... da, i po toj strategiji Kiro mora šutit

Citat:
"Ne želimo zlonamjernima stvarati priliku da zloupotrebljavaju i izvrću ministrove riječi. Riječ je o strateškom planiranju javnih istupa. Sada o konkretnim stvarima iz domene rada MUP-a govore ljudi vezani uz to područje. Na taj način izbjegavamo mogućnost da se cijelo ministarstvo poveže samo s jednom osobom, ma tko ona bila", pokušao je objasniti Mehun.
ovo boli ...

Citat:
Na pitanje imaju li Kirinovi prorijeđeni istupi ikakve veze s Jubitoom (kako je YouTube pogrešno prekrstio upravo Kirin), Maček tvrdi da to nema nikakve veze, ali i dodaje: "No, vjerojatno je kako je Kirin zbog ismijavanja i sam shvatio da mora biti oprezniji i da se zbog toga čuva".
da, da ... ne daj bože da su blizu izbori, pa da mu je možda Sanader spomenuo da malo pripazi ...

silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 10:08   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

hehe.....finally
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 01:36   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 113
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase

Tužno je da jedan onako nepismen čovik može uopće sidit u saboru ... mi smo totalno u kurcu država
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 02:32   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: nestabilan Pogledaj Poruke
Tužno je da jedan onako nepismen čovik može uopće sidit u saboru ... mi smo totalno u kurcu država
Pa zar je pismenost uvjet za sabor?
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 06:59   #16 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Pa zar je pismenost uvjet za sabor?
Nije ... ali je ipak žalosno. Tip nije u stanju ni pročitat pripremljeni tekst za govornicom Sabora, da o nečem višem ni ne pričamo ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 11:24   #17 (permalink)
Banned

silence

Jutarnji.hr

Citat:
Što se tiče političkih akontacija, mogu reći da nas zanima samo da se radi po zakonu i pravilima službe, a lokalna politika neka rješava svoje probleme.
Citat:
Ministar Kirin očito nema baš sreće s javnim nastupima, jer je i danas u svom istupu rekao kako "ilegalno zatvaramo ilegalne prijelaze".
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 00:33   #18 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Siguran sam da kod njega nije riječ o sreći kod javnih nastupa.

Da skratim - ON JE DEBIL (moje skromno mišljenje)
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 08:42   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

Slažem se da je Kirin individua koja ne bi po pravilima struke nakon detaljnog lječničkog i psihološkog pregleda uopće mogla obnašati funkciju koju obnaša, ali, na žalost, kao što je većina ovdje prisutnih primijetila, to je kod nas pravilo, a ne izuzetak.
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 09:13   #20 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

koliko god se slažem sa time, mislim da je puno opasniji onaj ko takvog čovjeka stavi na tako odgovornu funkciju ... tip nije u stanju složiti malo dužu rečenicu, a vodi ministarstvo unutrašnjih poslova ...

jedini razlog za stavit nekog takvog je poslušnost ... kompetencija nije sigurno.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: govoriti, kirinu, zabranjeno

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114