Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kiro odsviro - Put u Hollywood u Znanost forumu; Citat: "Kada sam kao srednjoškolac dolazio u Viroviticu, Ivica Kirin je bio izbacivač u disku. Ja sam u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 10:20   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Kiro odsviro - Put u Hollywood

Citat:
"Kada sam kao srednjoškolac dolazio u Viroviticu, Ivica Kirin je bio izbacivač u disku. Ja sam u međuvremenu diplomirao, a on postao ministar, a to nije američki san, nego hrvatska noćna mora", kazao je Novotny.
to si i vidi iz njegovih nastupa ...

Zadnji Uredio silence : 27-05-07 u 10:22.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 12:48   #2 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika unknown_soldier

Datum registracije: 26-01-07
Poruka: 37
unknown_soldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku unknown_soldier Pošalji poruku preko Skype-a korisniku unknown_soldier
Re: Kiro odsviro - Put u Hollywood

Kad vidim sliku gdje nosi cvike i mob oko vrata, valjam se. Baš je njuška!

Blago nama kad imamo takvog ministra.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 21:47   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Pripremite se za "Otvoreno" večeras u 22.30 - Kiro glavna tema!

Bit će posla za JUBITO!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 21:52   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,471
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

buwhahah

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 21:54   #5 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Pripremite se za "Otvoreno" večeras u 22.30 - Kiro glavna tema!

Bit će posla za JUBITO!
a mislio sam ići spavati .... thnx for info ... rep+ kad mogu opet podjelit, podsjeti me
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 22:12   #6 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Spriječen Kiro doć u studio "zbog državničkih obveza!"

Eto ne da se više HDZ-u sramotit.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 22:19   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,187
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

loooolllll sve isjecke ce prikazat
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 22:58   #8 (permalink)
Banned

silence

dobra je bila emisija ... Tadić i Lesar su ostavili najbolji dojam ..
brije da HDZu ide para kroz uši od ovoga .... neka, neka ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 14:14   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Bilo je zanimljivo, al mi falio šlag - nije bilo Kire.

I mene su najviše dojmila gorepomenuta dvojica, a Stazić rekao bih standardan. Ipak sam imao osjećaj da je diskusija išla "pod ručnom" zbog straha od JUBITA (nek me Kiro ispravi ako sam pogrešno deklinirao).

Zanimljivo mi je kako naši vodeći političari još nisu uvidjeli prednosti interneta i koriste ga vrlo malo za osobnu ili stranačku promidžbu.

U stvari ga se još boje!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 14:22   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

I meni je Kiro falio, ali, znate kako je. Treba šefu porihtati sve silne satove da ne bi u jutro krivo zvonili
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hollywood, kiro, odsviro, put

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111