| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi 'ko se sjeća ovoga......??! u Znanost forumu; RapidShare: 1-Click Webhosting... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! Jedna od najvećih sramota u mom životu (a ima ih ihihi) vezana je uz dan kad sam "postao" pionir. Nakon višemjesečnog drila , učenja one pjesmice i 100 puta mijenjane kombinacije boja kapa i marama , ja ko zadnji papak zaspem pred zakletvu. Zima , vani hladno , a u dvorani toplo. Stavili me da sjedim uz zid pored radijatora , a ispred mene debeli Jasko , niko me ne vidi od njega ... neki ćelo čitao o slozi svih naših naroda i narodnosti , bratstvu , jedinstvu , drugu Titu i ... šta ću nego zaspat. Probudio se , pa spreman ko Mišo Kovač pitam kad ćemo pjevat , a Cviki i Jasko me blijedo gledaju i kažu - prošlo. E to je bilo razočaranje.To što nisam postao pionir baš me pogodilo , pa sam dao samom sebi časnu pionirsku riječ (mada na to nisam imao formalno pravo) da ću budan dočekati trenutak kad postanem omladinac. I malo mi je nedostajalo ... da se Slobo strpio 3-4 mjeseca. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! Baš me zanima di su sve one spomenice pored kojih smo, kao pioniri, morali mirno stajati. Baš bi voljela vidjet sad koju.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! hah... negdi još imam omladinsku iskaznicu... sjećam se neke stare partizanke koja nas je tamo izbljubila u parku kad smo se primali u omladinu (ajoj koji prizor). primanja u pionire su bila uvijek zabava... puna škola kolača i mi smo obično išli kod nižih razreda se dobro najest.. uvijek je bilo klope ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! ja sam bila prva generacija koja nije postala pioniri!!! A baš sam jedva čekala, jer sam gledala godinu prije mene ove i mislila "ah kad narastem bit ću ko oni"... ništa!!! Ajde ako ikad postala neka malo veća faca neće me moći optužiti da sam bila pionir i neklonjena Titu... kao što su Razingera optužili da je bio u Hitlerjugend-u... Ali sam zato cijeli prvi i drugi razred učila ćirilicu (i znam ju i sad, doduše treba mi malo duže), malo bilo zeznuto kada sam odmah u trećem morala prešaltati na latinicu, a ja ni blage veze... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Radost Europe | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! A чуj њy, штa ми caмo нaпrичa, тo нe би пroшлo ни y Аутлук Експресy! Ћирилица - нe, кeвe ни, мој рачунар пrocтo нe мoжe да поднесе тoлики зyлyм и тepor над мojoм ћилибarнoм тacтaтypoм. Heк ocтaнe u aзoтнoj измaглици ceћaњa! Жибeли Виндоуси и чикa Гejтc! ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sjeca |
« Novi mod
|
Ode Sadam... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.

Probudio se , pa spreman ko Mišo Kovač pitam kad ćemo pjevat , a Cviki i Jasko me blijedo gledaju i kažu - prošlo. E to je bilo razočaranje.