Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi 'ko se sjeća ovoga......??! u Znanost forumu; RapidShare: 1-Click Webhosting...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-11-06, 17:48   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow 'ko se sjeća ovoga......??!

RapidShare: 1-Click Webhosting
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Pionir.jpg (77.2 KB, 44 pogleda)
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-06, 09:01   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase
Re: 'ko se sjeća ovoga......??!

...mislim da tema o Titu vec postoji...
Serbo_Croatian je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-06, 13:32   #3 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: 'ko se sjeća ovoga......??!

nije vezano za Tita nego prigodom Dana republike 29.11.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-06, 14:28   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Jedna od najvećih sramota u mom životu (a ima ih ihihi) vezana je uz dan kad sam "postao" pionir.

Nakon višemjesečnog drila , učenja one pjesmice i 100 puta mijenjane kombinacije boja kapa i marama , ja ko zadnji papak zaspem pred zakletvu.

Zima , vani hladno , a u dvorani toplo. Stavili me da sjedim uz zid pored radijatora , a ispred mene debeli Jasko , niko me ne vidi od njega ... neki ćelo čitao o slozi svih naših naroda i narodnosti , bratstvu , jedinstvu , drugu Titu i ... šta ću nego zaspat. Probudio se , pa spreman ko Mišo Kovač pitam kad ćemo pjevat , a Cviki i Jasko me blijedo gledaju i kažu - prošlo. E to je bilo razočaranje.

To što nisam postao pionir baš me pogodilo , pa sam dao samom sebi časnu pionirsku riječ (mada na to nisam imao formalno pravo) da ću budan dočekati trenutak kad postanem omladinac. I malo mi je nedostajalo ... da se Slobo strpio 3-4 mjeseca.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-06, 13:34   #5 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

sjećam se, kak ne.. zadnja generacija pionira + nešto sitno naučene ćirilice.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-06, 15:25   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Baš me zanima di su sve one spomenice pored kojih smo, kao pioniri, morali mirno stajati. Baš bi voljela vidjet sad koju.
Odgovori sa citatom
Star 20-12-06, 20:31   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

hah... negdi još imam omladinsku iskaznicu... sjećam se neke stare partizanke koja nas je tamo izbljubila u parku kad smo se primali u omladinu (ajoj koji prizor).

primanja u pionire su bila uvijek zabava... puna škola kolača i mi smo obično išli kod nižih razreda se dobro najest.. uvijek je bilo klope
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-06, 18:35   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

E jebiga, zašto ja nisam ta generacija
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-06, 22:43   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja sam bila prva generacija koja nije postala pioniri!!! A baš sam jedva čekala, jer sam gledala godinu prije mene ove i mislila "ah kad narastem bit ću ko oni"... ništa!!!

Ajde ako ikad postala neka malo veća faca neće me moći optužiti da sam bila pionir i neklonjena Titu... kao što su Razingera optužili da je bio u Hitlerjugend-u...

Ali sam zato cijeli prvi i drugi razred učila ćirilicu (i znam ju i sad, doduše treba mi malo duže), malo bilo zeznuto kada sam odmah u trećem morala prešaltati na latinicu, a ja ni blage veze...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-06, 00:00   #10 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

A чуj њy, штa ми caмo нaпrичa, тo нe би пroшлo ни y Аутлук Експресy! Ћирилица - нe, кeвe ни, мој рачунар пrocтo нe мoжe да поднесе тoлики зyлyм и тepor над мojoм ћилибarнoм тacтaтypoм. Heк ocтaнe u aзoтнoj измaглици ceћaњa!

Жибeли Виндоуси и чикa Гejтc!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ovoga, sjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111