| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi 'ko se sjeća ovoga......??! u Znanost forumu; Šta je "ćilibar"?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! Šta je "ćilibar"?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! Od svega toga mogu pročitati ovo: A mislio sam da nisam zaboravio ćirilicu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Radost Europe | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! jantar ps - kad mi je trebala knjiga za kemiju udžbenik iz "Organske hemije" je bio neku smiješnu cifru za razliku od našeg izdanja. E tamo sam naučio svakakve zanimljivosti tipa ćilibarna kiselina, azot, eteri, kiseonik, vodonik, citronska kiselina etc ma more toga, samo se ne sjećam svega!
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 22-12-06 u 00:13. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! Aha!!!!! Da, tako je... Zamalo da sam išao konzultirat "Razlikovni riječnik"... I onda netko tvrdi da su hrvatski i srpski isti jezici... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| Veteran | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! Citat:
Citat:
![]() Kad prebacim sklop u glavi mogu normalno čitati čirilićne titlove ispod filmova na srpskim televizijama ![]() Ostalo mi to od petogodišnjeg učenja ruskog u osnovnoj školi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| Veteran | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! To sam zaboravio prevest ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: 'ko se sjeća ovoga......??! E ovo već uspjevam pročitati. Ne kaže se uzalud da je jutro pametnije od večeri. :хаммер ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovoga, sjeca |
« Novi mod
|
Ode Sadam... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.

:хаммер