Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Koalicija HDZ - HSP u Znanost forumu; Hoće li se sada pokrenuti Hrvatska,sada kada je doduše još neslužbena ali vrlo učinkovita koalicija na dijelu....

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-02-06, 11:38   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-05
Poruka: 40
ami4 je zabranio reputaciju
Koalicija HDZ - HSP

Hoće li se sada pokrenuti Hrvatska,sada kada je doduše još neslužbena ali vrlo učinkovita koalicija na dijelu.
ami4 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-06, 12:05   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Koalicija HDZ - HSP

Ako se pokrene, svaka im čast. Ali nekako sumnjam u to, HSP je išo u koaliciju i sa SDPom i sa Glavašem, a kolko se sjećam surađivali su negdi i sa srpskim strankama.
Dakle, ništa novo na obzoru. Đapić je previše kompromitiran da bi vodio HSP, tip malo previše voli fotelje.

No, nadam se da sam u krivu, možda uspiju. Bilo bi dobro da se hrvatska pokrene, nije bitno tko je na vlasti, nego da nam svima bude bolje.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-06, 12:29   #3 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,918
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Eto sad je svima jasno da je Anto Đapić uvijek bio ispostava HDZ-a u neznatno drugačijem pakiranju. Ovo sada dokazuje ono što je svima uvijek bilo jasno.

Doduše, ništa bolje se nije moglo ni očekivat od osobe koja se proslavila prepisivanjem magistarskog rada.
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-06, 07:31   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 30
Poruka: 68
fantom7 se izdvaja iz mase

A što je čudno,to je ipak prirodna koalicija. Nitko ne piše o ljigavoj podanosti tzv.liberala, HSLS-a u koji se uvukao Kramarić,žestoki protivnik HDZ-a a sada partner...i Čehok se ulizivao Račanu a sad galami da je Sanader bolji premijer..takve strančice bolje da se povuku...
fantom7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-06, 19:13   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Nu damfisk, getanine, objasni mi malo šta je to magisterij? Uvik se to poistovjećuje sa Đapićen, a ja stvarno neman blage veze šta je to?
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-06, 19:26   #6 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Casey
Nu damfisk, getanine, objasni mi malo šta je to magisterij? Uvik se to poistovjećuje sa Đapićen, a ja stvarno neman blage veze šta je to?
to ti je ono što je prepisao, a mentor mu bio stranački koega.
i sad se jadan još uvijek mora potpisivat ko Đapić, umjesto mr. Đadpić
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-06, 19:45   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Znam da je prepisa, no zar je taj magisterij toliko bitan? Inače, smatram da je Đapić najgori član HSP-a
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 07:47   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-05
Poruka: 40
ami4 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Casey
Znam da je prepisa, no zar je taj magisterij toliko bitan? Inače, smatram da je Đapić najgori član HSP-a

To što je prepisan , to je krađa intelektualnog vlasništva, znaći da je počinio krivićno djelo a to se u svakoj normalnoj državi kažnjava.
ami4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 08:55   #9 (permalink)
Banned

silence

sam po sebi nije toliko bitan, nego je bitno kršenje zakona.
kao što mi se gadi Bandić jer je mu se ništa nije dogodilo zbog onog sranja kad je pijan napravio saobraćajnu, gadi mi se i Đapić zbog magisterija...

i jedan i drugi di odletili iz politike još davno da živimo u normalnijoj državi. pazi, ja ne govorim da se drugdje to isto ne radi (svi političari su isti), ali na zapadu kad ih uhvate, onda nema izvlačenja. tamo su padali i predsjednici (recimo Nixon, probali su Clintona zbog par pušenja), a kamoli ne nekakvi lokalni šerifi.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 10:23   #10 (permalink)
Kif
Starter

Poruka: 32
Kif se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: silence
sam po sebi nije toliko bitan, nego je bitno kršenje zakona.
kao što mi se gadi Bandić jer je mu se ništa nije dogodilo zbog onog sranja kad je pijan napravio saobraćajnu, gadi mi se i Đapić zbog magisterija...

i jedan i drugi di odletili iz politike još davno da živimo u normalnijoj državi. pazi, ja ne govorim da se drugdje to isto ne radi (svi političari su isti), ali na zapadu kad ih uhvate, onda nema izvlačenja. tamo su padali i predsjednici (recimo Nixon, probali su Clintona zbog par pušenja), a kamoli ne nekakvi lokalni šerifi.

Kif je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hdz, hsp, koalicija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114