| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Koalicija HDZ - HSP u Znanost forumu; Hoće li se sada pokrenuti Hrvatska,sada kada je doduše još neslužbena ali vrlo učinkovita koalicija na dijelu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Koalicija HDZ - HSP Ako se pokrene, svaka im čast. Ali nekako sumnjam u to, HSP je išo u koaliciju i sa SDPom i sa Glavašem, a kolko se sjećam surađivali su negdi i sa srpskim strankama. Dakle, ništa novo na obzoru. Đapić je previše kompromitiran da bi vodio HSP, tip malo previše voli fotelje. No, nadam se da sam u krivu, možda uspiju. Bilo bi dobro da se hrvatska pokrene, nije bitno tko je na vlasti, nego da nam svima bude bolje. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koalicija HDZ - HSP Eto sad je svima jasno da je Anto Đapić uvijek bio ispostava HDZ-a u neznatno drugačijem pakiranju. Ovo sada dokazuje ono što je svima uvijek bilo jasno. Doduše, ništa bolje se nije moglo ni očekivat od osobe koja se proslavila prepisivanjem magistarskog rada. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-06 Godina: 30
Poruka: 68
![]() | Re: Koalicija HDZ - HSP A što je čudno,to je ipak prirodna koalicija. Nitko ne piše o ljigavoj podanosti tzv.liberala, HSLS-a u koji se uvukao Kramarić,žestoki protivnik HDZ-a a sada partner...i Čehok se ulizivao Račanu a sad galami da je Sanader bolji premijer..takve strančice bolje da se povuku... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Koalicija HDZ - HSP Citat:
i sad se jadan još uvijek mora potpisivat ko Đapić, umjesto mr. Đadpić ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-07-05
Poruka: 40
![]() | Re: Koalicija HDZ - HSP Citat:
To što je prepisan , to je krađa intelektualnog vlasništva, znaći da je počinio krivićno djelo a to se u svakoj normalnoj državi kažnjava. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: Koalicija HDZ - HSP sam po sebi nije toliko bitan, nego je bitno kršenje zakona. kao što mi se gadi Bandić jer je mu se ništa nije dogodilo zbog onog sranja kad je pijan napravio saobraćajnu, gadi mi se i Đapić zbog magisterija... i jedan i drugi di odletili iz politike još davno da živimo u normalnijoj državi. pazi, ja ne govorim da se drugdje to isto ne radi (svi političari su isti), ali na zapadu kad ih uhvate, onda nema izvlačenja. tamo su padali i predsjednici (recimo Nixon, probali su Clintona zbog par pušenja), a kamoli ne nekakvi lokalni šerifi. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 32
![]() | Re: Koalicija HDZ - HSP Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, hsp, koalicija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |