Meni je definitivno Bebić No1!!
A sad da nabrajam sve koji me iritiraju mislim da nema smisla, spisak bi bio ohohoo podugačak!
Raspravljate o temi Koji vas političar/ka iritira? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Prestat ću gledat vijesti zbog svakojakih likova koji se umiljavaja preko tv ekrana sa umjetno razvučenim smiješkom. Dakle, od koga ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Meni je definitivno Bebić No1!!
A sad da nabrajam sve koji me iritiraju mislim da nema smisla, spisak bi bio ohohoo podugačak!
Pusićka!!!
O Bože kad ju vidim kosa mi raste u nebesa. S onim njenim mljackanjem i govorenjem iz nosa lagano
I da se nju pita mi bi bili liberalnija zemlja od Nizozemske, ma kakva Nizozemska.... oni bi za nas bili amateri.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Pupovac,kao da je nagutan apaurina,
dok složi rečenicu 10 minuta...
Linić,kad mu čujem glas dobijem mlade...
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Šeks - favorit bez premca
Kovačević - primitivac, biće ograničene inteligencije, kasa uz bok Šeksu
Rojs - hodajuća katastrofa, nije u stanju složiti jednu rečenicu smislenu
Hebrang - osoba bez skrupula, lišen emocija, tipični predator
Malo je napisati da me iritiraju, kada ih vidim slabo mi je
nastavak slijedi.....
Neko to od gore vidi sve...
U kojem redu?
Milanovic jako u zadnjih godinu i pol, ove adezeove pulene ne zelim ni spominjati, od saborskih zastupnika strasno se nakostrijesim kad vidim bivseg suca, danas sveca Gorana Marica kako prica o pijesku u pustinji. Od mojih lokalnih strasno me iritira vecina iz vladajuce stranke (Obersnel & co.). Zapravo, malo je onih koji me ne iritiraju.
Linica zaboravih, on jelte spada pod ove lokalne, s globalnim namjerama. Mucio bih ga, saw 6,
Zadnji Uredio wonderwall : 02-12-09 u 22:01
Slavko Linić...
neznan jel ovi glupan još aktualan, al nije mi jasno kako neki ovakav lik može bit političar![]()
![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
linic,milanovic,milinovic,pusic,cacic,jandrokovic,bandic,obrsnel,kajin...
Zadnji Uredio Kane : 02-12-09 u 23:13
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda