| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi koliko nas želi u ovoj zemlji ići u Europu u Znanost forumu; što mislite o ovome ja ne mogu reći ni da ežlim niti da ne želim jer ne znam ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Banned | dobivaš zakonske okvire koji kod nas ne postoje, stabilnost i red. ali isto tako dobivaš veliku konkurenciju za poslove, gdje će mnoge naše firme otići u kurac jer nemaju pojima kako se treba ponašati i raditi po europskim načelima.... ima pluseva i minusa, ali ja sam za to da idemo sa time. najjednostavniji razlog je upravo u zakonima i ostalome, jer sve promjene koje su do sada rađene, rađene su zbog ulaska u EU manje-više (najviše govorim u ekonomiji). dok neće biti reda u ekonomiji, nećemo mi ni bolje živjeti... a mislim da je bolji život ono kaj svi mi hoćemo. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Photoshop freak | evo moja poruka za EU ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Citat:
najbolje onda da vratimo HDZ iz 90-ih, pa ćemo biti svoji na svome... ne da mi se objašnjavat, ali da znaš imalo o ekonomiji znao bi da Hrvatskom već jako dugo drugi vladaju... sam da te nekaj pitam, kad kupuješ stan ili auto jel računaš u kunama ili eurima i zašto? | |
| |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja ne želim šta će mi... samo će sve bit skuplje, ma jebeš europu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| |
![]() |
| Tagovi: europu, ici, koliko, nas, ovoj, zeli, zemlji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.