da vjerojatno..lov na vještice
eh kad bi u našoj zemlji jedini problem bio potrošena benzina, bilo bi nam lako, al sad se premijerka hvata ovoga da skrene pažnju sa bitnijih problema
Raspravljate o temi Kolinda Grabar Kitarović mora odgovarati? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Premijerka Jadranka Kosor izjavila je kako je ponašanje hrvatske veleposlanice u SAD-u Kolinde Grabar Kitarović zbog protupropisnog korištenja službenog automobila ...
da vjerojatno..lov na vještice
eh kad bi u našoj zemlji jedini problem bio potrošena benzina, bilo bi nam lako, al sad se premijerka hvata ovoga da skrene pažnju sa bitnijih problema
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
njezin krimen je prikazan kao nešto zbog čeg se može izgubiti posao.
baš me zanima kakav je anđelak miomir žužul bio. o nevenu jurici znamo - peglanje kartica, izleti po kockarnicama u vegasu s tajnicom o državnom trošku.. a eto kolinda je vozila djecu u vrtić u službenom autu. da, to je za otkaz.
ako je kolinda prva u nizu za primjer drugima da će se takve stvari ubuduće kažnjavati onda je to sasvim u redu postupak...a ako nije, ako samo ostane na njoj a svi drugi koji koriste javnu imovinu u privatne svrhe to i dalje nastave raditi kao i do sad, trošiti naš novac privatno, onda to baš i nema smisla
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
mislim da takve nepravilnosti u radu nisu zavrijedile da tako budu popraćene u medijima, to je izgleda samo povod da netko dobije izgovor da je makne. razlog je poznat u središnjici hdz-a, vjerojatno.
trakvih nepravilnosti možeš naći u svakom ministarstvu.
i ne samo u ministarstvima nego i u svim većim ili manjim firmama...znam da takvih iskorištavanja poslovnih dobara u private svrhe kod mene ima koliko hoćeš
al građane naravno zanima najviše ono što se plaća iz proračuna
neznam koji je dublji ili pravi razlog zašto je sad to izašlo u medije tako aktivno popraćeno al kao što sam rekao, i ta nepravilnost koliko god možda mala bila u odnosu na neke druge je ipak nepravilnost i ako se krenulo sankcionirati one koji to rade i ako je ona prva se našla na udaru nadam se samo da će se nastaviti i na sve druge jer kao što kažeš ima ih svugdje...a ako je to samo unutarstanačka hajka na nepodobne prezentirana javnosti u ovom obliku kao da pravna država radi svoj posao kako treba i u ovim "manjim" prekršajima - to će se vrlo brzo vidjeti i to je onda samo još jedna u nizu slika o tome kakvi su nam ljudi na vlasti![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
jedno je prigovoriti, a drugo je prijetiti nekom otkazom. ako se za to otkazi dijele onda slobodno pola vlade može dobit nogom u guzicu. slažem se da ne treba prijeći preko toga, ali ovo je očito uzeto samo kao povod za nešto drugo. unutarstranačka čistka.
btw živimo u vremenu megaafera teških milijune kuna. tako da je baš lijepo što se umjesto time, vlada više bavi potrošenim gorivom u americi. i jedno i drugo su problemi, samo su razine malčice različite.
MP.. sve potpisujem![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Da sam ja u firmi u kojoj radim napravio istu stvar, sigurno bi uslijedio otkaz + tužba za namirivanje troškova.zašto bi ona imala nekakve protekcije na temelju toga što u RH netko krade više.
Krala je i ako se dokaže treba odgovarati bez obzira čime je motiviran postupak.
Da se vlada treba pozabaviti ovim milijunskim aferama, to svakako ali ako tamo neki starci završe na muriji zbog par metara drva ili neplaćenog računa za struju, onda i naša draga veleposlanica treba primjerom snositi kaznu za svoje postupke.
Možda bi na taj način neki shvatili da nisu nedodirljivi![]()