Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 21

Kolinda Grabar Kitarović mora odgovarati?

Raspravljate o temi Kolinda Grabar Kitarović mora odgovarati? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Premijerka Jadranka Kosor izjavila je kako je ponašanje hrvatske veleposlanice u SAD-u Kolinde Grabar Kitarović zbog protupropisnog korištenja službenog automobila ...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Kolinda Grabar Kitarović mora odgovarati?

Premijerka Jadranka Kosor izjavila je kako je ponašanje hrvatske veleposlanice u SAD-u Kolinde Grabar Kitarović zbog protupropisnog korištenja službenog automobila 'neprihvatljivo i neprimjereno', te je poručila da za to što je učinila mora odgovarati. tekst
    lov na vještice. očito kolinda nekom nije simpatična.

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,656
    Liked
    506 times

Re: Aktualna događanja u Hrvatskoj

da vjerojatno..lov na vještice

eh kad bi u našoj zemlji jedini problem bio potrošena benzina, bilo bi nam lako, al sad se premijerka hvata ovoga da skrene pažnju sa bitnijih problema
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

njezin krimen je prikazan kao nešto zbog čeg se može izgubiti posao.
    baš me zanima kakav je anđelak miomir žužul bio. o nevenu jurici znamo - peglanje kartica, izleti po kockarnicama u vegasu s tajnicom o državnom trošku.. a eto kolinda je vozila djecu u vrtić u službenom autu. da, to je za otkaz.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    494 times

ako je kolinda prva u nizu za primjer drugima da će se takve stvari ubuduće kažnjavati onda je to sasvim u redu postupak...a ako nije, ako samo ostane na njoj a svi drugi koji koriste javnu imovinu u privatne svrhe to i dalje nastave raditi kao i do sad, trošiti naš novac privatno, onda to baš i nema smisla
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

mislim da takve nepravilnosti u radu nisu zavrijedile da tako budu popraćene u medijima, to je izgleda samo povod da netko dobije izgovor da je makne. razlog je poznat u središnjici hdz-a, vjerojatno.
    trakvih nepravilnosti možeš naći u svakom ministarstvu.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    494 times

i ne samo u ministarstvima nego i u svim većim ili manjim firmama...znam da takvih iskorištavanja poslovnih dobara u private svrhe kod mene ima koliko hoćeš
    al građane naravno zanima najviše ono što se plaća iz proračuna
    neznam koji je dublji ili pravi razlog zašto je sad to izašlo u medije tako aktivno popraćeno al kao što sam rekao, i ta nepravilnost koliko god možda mala bila u odnosu na neke druge je ipak nepravilnost i ako se krenulo sankcionirati one koji to rade i ako je ona prva se našla na udaru nadam se samo da će se nastaviti i na sve druge jer kao što kažeš ima ih svugdje...a ako je to samo unutarstanačka hajka na nepodobne prezentirana javnosti u ovom obliku kao da pravna država radi svoj posao kako treba i u ovim "manjim" prekršajima - to će se vrlo brzo vidjeti i to je onda samo još jedna u nizu slika o tome kakvi su nam ljudi na vlasti
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Citat Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
    ako je kolinda prva u nizu za primjer drugima da će se takve stvari ubuduće kažnjavati onda je to sasvim u redu postupak...a ako nije, ako samo ostane na njoj a svi drugi koji koriste javnu imovinu u privatne svrhe to i dalje nastave raditi kao i do sad, trošiti naš novac privatno, onda to baš i nema smisla
    slažem se sa joksom, ako bi se ova praksa provodila prema svima jednako mislim da bi na kraju godine dobili iznanađujući rezultat jer naši diplomati su navikli da mogu što žele a nitko im neće i ne smije prigovoriti zbog toga
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

jedno je prigovoriti, a drugo je prijetiti nekom otkazom. ako se za to otkazi dijele onda slobodno pola vlade može dobit nogom u guzicu. slažem se da ne treba prijeći preko toga, ali ovo je očito uzeto samo kao povod za nešto drugo. unutarstranačka čistka.

btw živimo u vremenu megaafera teških milijune kuna. tako da je baš lijepo što se umjesto time, vlada više bavi potrošenim gorivom u americi. i jedno i drugo su problemi, samo su razine malčice različite.

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,656
    Liked
    506 times

MP.. sve potpisujem
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    jedno je prigovoriti, a drugo je prijetiti nekom otkazom. ako se za to otkazi dijele onda slobodno pola vlade može dobit nogom u guzicu. slažem se da ne treba prijeći preko toga, ali ovo je očito uzeto samo kao povod za nešto drugo. unutarstranačka čistka.

btw živimo u vremenu megaafera teških milijune kuna. tako da je baš lijepo što se umjesto time, vlada više bavi potrošenim gorivom u americi. i jedno i drugo su problemi, samo su razine malčice različite.
    Da sam ja u firmi u kojoj radim napravio istu stvar, sigurno bi uslijedio otkaz + tužba za namirivanje troškova. zašto bi ona imala nekakve protekcije na temelju toga što u RH netko krade više.
    Krala je i ako se dokaže treba odgovarati bez obzira čime je motiviran postupak.

Da se vlada treba pozabaviti ovim milijunskim aferama, to svakako ali ako tamo neki starci završe na muriji zbog par metara drva ili neplaćenog računa za struju, onda i naša draga veleposlanica treba primjerom snositi kaznu za svoje postupke.
    Možda bi na taj način neki shvatili da nisu nedodirljivi

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku