Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk I kakve to sve ima veze sa činjenicom da se ti nisi borio protiv komunizma nego ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-08, 07:45   #121 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,009
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg
Re: KOMUNIZAM!!!!!!!!

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
I kakve to sve ima veze sa činjenicom da se ti nisi borio protiv komunizma nego protiv Jugoslavije, srbočetničke agresije i za samostalnu Hrvatsku?
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-08, 08:47   #122 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,009
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Evidentno je da si ti previše indoktriniran poluistinama.
Nitko nije pitao nikakovu vlast u Beogradu.
Po ustavu iz 1974. o raspisivanju slobodnih izbora je odlučivao Hrvatski Sabor.
Isti taj ustav je republikama dao punu suverenost uključivši i pravo na odcjepljenje.
Prvi izborni zakon je predložio Smiljko Sokol i velikom većinom ondašnjih komunističkih delegata je usvojen.
Nikakve revolucije nije bilo. Račan koji je imao gotovo apsolutnu vlast u Hrvatskoj je htio to pravo na odcjepljenje i upotrijebiti, ali mu je zato trebao koncenzus svih Hrvata.

O ratu protiv komunista nisi pisao ti nego Dark_zg, i u postu sam citirao njega, a ne tebe.
Iz Srbije je u Hrvatsku i Bosnu dolazio svakakav šljam, pa i regularna vojska.
Ne znam na osnovu čega si zaključio da su oni dobrovoljci koji su i pravili najveće zločine komunisti?
Slobodan Milošević nije izbore dobio kao komunist, nego kao nacionalist.
Evo, bez neke ljutnje (mada si me raspizdio ) daj mi objasni gdje si ti to vidio ili pročitao da sam ja izjavio bilo šta o ratu protiv komunista, pazi protiv komunista?
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:11   #123 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kolera Pogledaj Poruke
Ej mozda sam premlad za ovaj sektor ali eto volim se ponekad bavit i politikom. Ovako mozda ce te reci da sam premlad jer imam 15 god ali vjerujte mi, govore mi darazmisljam i pricam kao osoba sa 30 god. Eh ja mislim da bi danas i u HR i BiH dobro dosla jedna komunisticka partija koja bi vladala. Da nas izvadi iz ovih nacionalistickih sranja koja u zadnje vrijeme dizu previse TENZIJE!!!! Da zivimo ko prije u BRATSTVU I JEDINSTVU, sta je tad falilo sve je bilo ko med i mlijeko. To je moje misljenje. A sad moji DRUGARICE i DRUGOVI sta vi mislite o tome....

NACIONALIZAM

Eh jos nesto stvarno nisam gledo nije mi se dalo mozda je bilo ovakvih tema. Ako jeste sorry. jer nebih da ispadne da kopiram teme

Dragi dječaće, voliš li ti svoju obitelj i državu? Ako je odgovor afirmativan, ti nisi niti možeš biti komunista. Naime, većina današnjih komunjara, zapravo filokomunista, nije pročitalo nijedno Marxovo niti Engelsovo djelo, glavno je da su oni komunisti kojis su popili svu pamet svijeta, a vidi sramote, ja kao antikomunista pročitao hrpu Marxovih i Engelsovih djela. Marxizam (zapravo više engelsizam) se je u svojim djelima zalagao za ukidanje obitelji i države ("odumiranje države") , ali to drugovi ili ne znaju ili prešućuju. Dakle, ako voliš svoju obitelj ne možeš biti komunista.
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:18   #124 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 30
Poruka: 291
denamo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kolera Pogledaj Poruke
Ej mozda sam premlad za ovaj sektor ali eto volim se ponekad bavit i politikom. Ovako mozda ce te reci da sam premlad jer imam 15 god ali vjerujte mi, govore mi darazmisljam i pricam kao osoba sa 30 god. Eh ja mislim da bi danas i u HR i BiH dobro dosla jedna komunisticka partija koja bi vladala. Da nas izvadi iz ovih nacionalistickih sranja koja u zadnje vrijeme dizu previse TENZIJE!!!! Da zivimo ko prije u BRATSTVU I JEDINSTVU, sta je tad falilo sve je bilo ko med i mlijeko. To je moje misljenje. A sad moji DRUGARICE i DRUGOVI sta vi mislite o tome....

NACIONALIZAM

Eh jos nesto stvarno nisam gledo nije mi se dalo mozda je bilo ovakvih tema. Ako jeste sorry. jer nebih da ispadne da kopiram teme
svaka cast!
mada se neslazem s tobom u potpunosti sto se tice komunizma, bilo je tu sranja naravno, ali sam definitivno za bratstvo i jedinstvo, i kontra svih ovih nacionalizmom zatrovanih umova!!
ALESSANDRO DEL PIERO!!!
denamo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:32   #125 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Dragi dječaće, voliš li ti svoju obitelj i državu? Ako je odgovor afirmativan, ti nisi niti možeš biti komunista. Naime, većina današnjih komunjara, zapravo filokomunista, nije pročitalo nijedno Marxovo niti Engelsovo djelo, glavno je da su oni komunisti kojis su popili svu pamet svijeta, a vidi sramote, ja kao antikomunista pročitao hrpu Marxovih i Engelsovih djela. Marxizam (zapravo više engelsizam) se je u svojim djelima zalagao za ukidanje obitelji i države ("odumiranje države") , ali to drugovi ili ne znaju ili prešućuju. Dakle, ako voliš svoju obitelj ne možeš biti komunista.
Gluposti! Svatko je imao drugačiji stav vođenja komunizma u komunističkim zemljama i svojim odluka. Znači, po tebi js svaki komunizam protiv obitelji? Iskreno, ako se tu podrazumijeva brak, ja sam protiv brakova.

Zadnji Uredio Birtija : 06-08-08 u 00:35.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:36   #126 (permalink)
Regularni forumas

Hehe, glavno da si ti pročitao nešto od njihovih djela pa možeš tako lakonski doskočiti: gluposti!
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:39   #127 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,405
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Nisi ti ni Alan Forda pročitao, koji engelsizam, koji komunisti danas?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:42   #128 (permalink)
Regularni forumas

Gle, možda bi ti čak objasnio koji komunizam i engelsizam ali te smatram intelektualno inferiornim i nedoraslim.
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:44   #129 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Gle, možda bi ti čak objasnio koji komunizam i engelsizam ali te smatram intelektualno inferiornim i nedoraslim.
Ajde ti sad objasni nama i koji jesmo i nismo pročitali o tome da je komunizam protiv obitelji
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 00:48   #130 (permalink)
Regularni forumas

E moj birtijašu, ako se već na sva usta hvastaš kako si komunist onda bi bilo u redu da pročitaš pokoje djelo njegovih ideologa. Neću valjda ja prosvjećenog komunista učit o komunizmu
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114