| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk I kakve to sve ima veze sa činjenicom da se ti nisi borio protiv komunizma nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
| |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
Dragi dječaće, voliš li ti svoju obitelj i državu? Ako je odgovor afirmativan, ti nisi niti možeš biti komunista. Naime, većina današnjih komunjara, zapravo filokomunista, nije pročitalo nijedno Marxovo niti Engelsovo djelo, glavno je da su oni komunisti kojis su popili svu pamet svijeta, a vidi sramote, ja kao antikomunista pročitao hrpu Marxovih i Engelsovih djela. Marxizam (zapravo više engelsizam) se je u svojim djelima zalagao za ukidanje obitelji i države ("odumiranje države") , ali to drugovi ili ne znaju ili prešućuju. Dakle, ako voliš svoju obitelj ne možeš biti komunista. | |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 291
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
![]() mada se neslazem s tobom u potpunosti sto se tice komunizma, bilo je tu sranja naravno, ali sam definitivno za bratstvo i jedinstvo, i kontra svih ovih nacionalizmom zatrovanih umova!!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! | |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
Svatko je imao drugačiji stav vođenja komunizma u komunističkim zemljama i svojim odluka. Znači, po tebi js svaki komunizam protiv obitelji? Iskreno, ako se tu podrazumijeva brak, ja sam protiv brakova.Zadnji Uredio Birtija : 06-08-08 u 00:35. | |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

NACIONALIZAM

Svatko je imao drugačiji stav vođenja komunizma u komunističkim zemljama i svojim odluka. Znači, po tebi js svaki komunizam protiv obitelji? Iskreno, ako se tu podrazumijeva brak, ja sam protiv brakova.