Stranica 29 od 31 PrvoPrvo ... 192425262728293031 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 281 do 290 od 303

Komunizam

Raspravljate o temi Komunizam u Politika forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: sheik_mohamed Samo da te jednu stvar piupitam.....Je li tebi netko bio komunjara,ili srbin kad tako braniš sve iz ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Re: KOMUNIZAM!!!!!!!!

Citat Pravi autor: sheik_mohamed Pogledaj Poruke
    Samo da te jednu stvar piupitam.....Je li tebi netko bio komunjara,ili srbin kad tako braniš sve iz doba komunizma?
    NIJE NIŠTA VALJALO U "KOMUNIZMU"NAŠEM SOCIJALIZMU I KONAČNO SMO POSTIGLI ŠTO SMO HTJELI-SVIM HRVATIMA I HRVATICAMA ŽELIM DA OSTANU U LJEPOJ NAŠOJ I DA NAS OVA IDILA UVIJEK PRATI-OVO NESMIJEMO MJENJATI-OVO MORA ŠTO SMO DALI S JEDNE I DRUGE STRANE TO JE SAMO DOKAZ KOLIKO SMO SOLIDARAN I HUMAN NAROD-JA BI ISTO OSTAO ALI NEMAM VREMENA JER IMAM NEKE PLANOVE ZA PUT U EVROPU ALI TU I TAMO I JA ĆU DOĆI
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

IME MOJE ZEMNJE NEMOJ NIKOM REĆI , NITI DA JE DRŽAVA STVORENA U RATU, TU PRERIJU SRAMA NIKAD NEĆU PREĆI , SUBORCIMA MOIM OMČA JE NA VRATU
    ,UHVAĆENI SMO U ZAMKU , ZBOG SLOBODE -OSUĐENI , BIT ĆEMO U VJEČNOM MRAKU IZDANI I POKORENI. NEMA BOGA SPASITELJA, PUTEM PRAVDE DA STUPAMO
    .NEMA MOIH BRANITELJA, NEMA PJESME DA PJEVAMO NEMA NADE NAŠOJ DJECI , KOJU SMO IM OBEĆALI , SVOJ NA SVOME PUSTE RJEČI , U VJETAR SMO POBACALI
    .PRED IZBORE DOBRA SRCA , SVE PROROCI I SVETINJE , A NA KRAJU TAJ BIČ PUCA , PO LEĐIMA SIROTINJE. SKINITE MI MISLI CRNE, OD ZLIH DJELA VAŠIH DVORA,
    DOK MI RANA DUŠE TRNE, DA PRESTANE NOĆNA MORA . SKINITE MI JARAM S VRATA, DA MI JEDNOM SUNCE SINE , DA S PONOSOM LJUBIM VRATA , I OLTAR OD DOMOVINE

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Hvidrant Pogledaj Poruke
    NIJE NIŠTA VALJALO U "KOMUNIZMU"NAŠEM SOCIJALIZMU I KONAČNO SMO POSTIGLI ŠTO SMO HTJELI-SVIM HRVATIMA I HRVATICAMA ŽELIM DA OSTANU U LJEPOJ NAŠOJ I DA NAS OVA IDILA UVIJEK PRATI-OVO NESMIJEMO MJENJATI-OVO MORA ŠTO SMO DALI S JEDNE I DRUGE STRANE TO JE SAMO DOKAZ KOLIKO SMO SOLIDARAN I HUMAN NAROD-JA BI ISTO OSTAO ALI NEMAM VREMENA JER IMAM NEKE PLANOVE ZA PUT U EVROPU ALI TU I TAMO I JA ĆU DOĆI
    po meni komunizam je imao pozitivni i negativni strana kao sve.....nisam se rodio u to vrijeme pa ni neznam kako je bilo,ali ono što sam učio i što sam mogao čuti i nije baš sve tako bajno i sjajno kako se ovdje priča.....nije da me je toliko briga,ali što se tiče kupovine drugih proizvoda iz inozemstva,a ne jugoslavenskih......znam samo da su ljudi morali sikeširati recimo npr.za jedan automobil njemački tipa BMW,Mercedes i brda i doline da bih ga kupili,a danas je totalno drukčije i po meni što se toga tiče puno bolje kod takvih stvari.....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

ovako lipi moj-ja sam onda vozio stari auto a vozim ga i sad,prije 30 godina sam kupio opela star 15 godina za 2.800 maraka,tada je moja plaća bila 300 maraka,prošle godine sam kupio opela za 2200 eura prizveden 95.god. a moja mirovina je 2400 kn a moja žena ima plaću 2600 kn i to u zagrebu,pa eto računaj-nadalje,znala je biti nestašica kave ali smo putovali u trst,beč i tursku po kojekakvu robu i td.gdje sad možeš putovati ili kupovati.radnici su redovno dobivali plaću,štitio ih sindikat i od tog izdvajanja za sindikat,svaki božić padale su svinjske polovice,piletina i td,nisi mogao samo tako dobiti odkaz pa ni od direktora,imao si putovnicu da ideš vani i tražiš posao ili azil gdje hoćeš u svjetu,političari nisu plivali po crnim kronikama nego su plivali na goli otok,jer svaki veći prekršaj je i sama partija procesuirala a naši štite svoje lopove-zdrastveno osiguranje si imao i mogao ići doktoru širom zemlje gdje si htio,skoro sve firme imale su svoje kampove na moru gdje si mogao provesti godišnji za malu lovu,,svirali smo po parkovima grada i po cjelu noć tulumarili niko nas nije smetao a danas nesmiješ bez utoke po noći biti vani,na koncu-reci ti meni koju su tvornicu napravili ovi tvoi demokrati a čije tvornice prodaju i pljačkaju-u 20 godina,koju su tvornicu napravili a da se igrači istih nisu našli u crnoj kronici,pa kerum je za rata prodavao humanitarnu pomoć i cigarete koje su bile za vojsku-u jugoslaviji samo nisi smio vrjeđati tita i partiju i nacionalnost pa ni na vjerskoj osnovi širiti mržnju a na koncu ovi sad na vlasti su sve njegovi učenici i imali su besplatno školstvo a sad se plaća masno i to korumpirani fakulteti-jel išta u ovoj zemlji ima da valja , pa ni ustav koi su izglasali nepoštivaju-hrvatska je demokratska samo na papiru a granice i neznamo gdje su jer još trgujemo sa slovencima i crnogorcima-a tito je cjelu istru oteo talijanima i pripoio hrvatskoj a istra nikad hrvatska nije bila-ma boli me,za hrvatsku i za hrvate i jugoslaviju i za tita ,meni je moja obitelj važna-ovo je bila moja domovina dok sam bio u bunkeru i više nije,ona pripada banskim dvorima a ne meni a kakva je i netreba mi,oderana i pokradena
    Zadnji Uredio anthlon : 18-03-10 u 15:57

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

ja te potpuno razumijem....ali ja samo hoću reći da je danas puno lakše kupiti bmw,ili mercedes negoli u ono vrijeme....
    Zadnji Uredio anthlon : 18-03-10 u 15:58
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

ja te potpuno razumijem....ali ja samo hoću reći da je danas puno lakše kupiti bmw,ili mercedes negoli u ono vrijeme....
    MA UVJEK JE BILO LAKO UKRASTI I KUPITI-ja onda mogu reći da je i to onda bilo lakše ,samo nisam mogao kupit bendžolu jer me odma prohaktaju,jer se zna da to nisam zaradio a danas je velika konkurencija-svi kradu od male djece do policajaca i premijera i nemaš više šta krasti-GUŽVA- ali sam izašo iz doma pa otišo u inter konti pa na more , pio viski i tulumario i lovu uvjek imo skrivenu izvan objkata ako me murija legitimira i pretresa da nemam puno a onda nije bilo kamera alarma i tako dalje,danas je svaki veći kriminal rezerviran za državne dužnosnike a ovim malim ostaju kiosci i dućani-hahahaaa-osim toga vidjet ćeš šta ćeš svojoj djeci kupiti ako nemaš neku dir. ili indirektnu vezu sa nekakvom institucijom

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Citat Pravi autor: Hvidrant Pogledaj Poruke
    ovako lipi moj-ja sam onda vozio stari auto a vozim ga i sad,prije 30 godina sam kupio opela star 15 godina za 2.800 maraka,tada je moja plaća bila 300 maraka,prošle godine sam kupio opela za 2200 eura prizveden 95.god. a moja mirovina je 2400 kn a moja žena ima plaću 2600 kn i to u zagrebu,pa eto računaj-nadalje,znala je biti nestašica kave ali smo putovali u trst,beč i tursku po kojekakvu robu i td.gdje sad možeš putovati ili kupovati.radnici su redovno dobivali plaću,štitio ih sindikat i od tog izdvajanja za sindikat,svaki božić padale su svinjske polovice,piletina i td,nisi mogao samo tako dobiti odkaz pa ni od direktora,imao si putovnicu da ideš vani i tražiš posao ili azil gdje hoćeš u svjetu,političari nisu plivali po crnim kronikama nego su plivali na goli otok,jer svaki veći prekršaj je i sama partija procesuirala a naši štite svoje lopove-zdrastveno osiguranje si imao i mogao ići doktoru širom zemlje gdje si htio,skoro sve firme imale su svoje kampove na moru gdje si mogao provesti godišnji za malu lovu,,svirali smo po parkovima grada i po cjelu noć tulumarili niko nas nije smetao a danas nesmiješ bez utoke po noći biti vani,na koncu-reci ti meni koju su tvornicu napravili ovi tvoi demokrati a čije tvornice prodaju i pljačkaju-u 20 godina,koju su tvornicu napravili a da se igrači istih nisu našli u crnoj kronici,pa kerum je za rata prodavao humanitarnu pomoć i cigarete koje su bile za vojsku-u jugoslaviji samo nisi smio vrjeđati tita i partiju i nacionalnost pa ni na vjerskoj osnovi širiti mržnju a na koncu ovi sad na vlasti su sve njegovi učenici i imali su besplatno školstvo a sad se plaća masno i to korumpirani fakulteti-jel išta u ovoj zemlji ima da valja , pa ni ustav koi su izglasali nepoštivaju-hrvatska je demokratska samo na papiru a granice i neznamo gdje su jer još trgujemo sa slovencima i crnogorcima-a tito je cjelu istru oteo talijanima i pripoio hrvatskoj a istra nikad hrvatska nije bila-ma boli me,za hrvatsku i za hrvate i jugoslaviju i za tita ,meni je moja obitelj važna-ovo je bila moja domovina dok sam bio u bunkeru i više nije,ona pripada banskim dvorima a ne meni a kakva je i netreba mi,oderana i pokradena

bravo.

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Samo da te jednu stvar piupitam.....Je li tebi netko bio komunjara,ili srbin kad tako braniš sve iz doba komunizma?
    kakvo ti je to pitanje ??? ja ću ti odgovoriti,ja sam srbin ali mi niko nije bio komunjara a ako im ti tako tepaš pa ću samo prepisati-komunjare su bili najvećim djelom hrvati i slovenci a da su koim slučajem najveći prostor zauzimali srbi i da su bili neka jaka karina,niti bi bilo tite ni hrvatske kpj,nego kraljevina bi bila,i ako nisi znao i kad je rat bio gotov mihajlovićevi četnici su bili miljenici saveznika i legitimni nasljednici juge,titovi komunisti još nisu bili legitimni ni priznati,dok ga tito nije likvidirao usprkos upozorenja amera da ga se neubije ,čak su nudili svoje pravnike da ga zastupaju i svjedoke kao dokaz da je bio saveznik ali tito nije bio glup i kukavica kao ovi naši pa teritorij poklanjaju slovencima koi nas mrze iz dna duše-svi nas na balkanu vole više od slovenaca-dakle-tvoi su bili komunjare i kod tih komunjara se školovali besplatno a koi ti fakultet imaš i gdje si ga završio-djeca običnih hrvata nemogu danas na fakultet pa da su bolji od ajnštajna-ti mrziš tita iako je hrvat a voliš kosoricu koja je srpkinja i promjenila vjeru 95. kad je vidjela da smo obranili zemlju-koi si ti llicemjer i nesretnik-hebrangov ti je tata vikao na trgu živjela v. rusija i živio naš staljin-to je tvoj hrvat-tuđman je dao istući vladu gotovca i vojnik dobio unapređenje koi ga je istuko-hoćeš dokumentaciju o tome-dao ubiti paradžika isto hrvata -to su ovi tvoi nekomunjare-vi imate krizu identiteta i komplex slabosti za istinu a fali vam krvnih zrnaca da se izborite za pravdu pa samo tražite koga bi popljuvali ili je tito komunjara usto iz groba 91. pa harao hrvatskom i opljačkao je ili je to tvoja nacija i tvoja vjera,a ja ću ostati ateist i piti rakiju sa komšijom mehom i sa susjedom jurom gemišt a često navrati i ilija pravoslavac i slavimo sve blagdane a ti se davi u mržnji

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Hvidrant, ne piši velikim slovima cijeli post.
    Nemojte Quotati post koji je neposredno iznad vašeg.

To su osnovna pravila foruma.

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

oprosti,ja sam rvi i malo smotan pa nekad nepazim-sori
    Zadnji Uredio anthlon : 18-03-10 u 19:07