Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Obavijest svima koji su do sada mislili da drug kolera misli ozbiljno. Ocito pokusava provocirati, na sto neki ovdje jako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-08, 13:41   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 27
WeedNeed se izdvaja iz mase
Re: KOMUNIZAM!!!!!!!!

Obavijest svima koji su do sada mislili da drug kolera misli ozbiljno. Ocito pokusava provocirati, na sto neki ovdje jako lako padaju. Mali savjet koleri. Kad pokusavas raspravljati o necemu samo iz dosade onda bar prouci temu o kojoj zelis raspravljati. Baljezgas o nekom bratstvu i jedinstvu. Daj bar neki pozitivan argument za komunizam(ne sumnjam da ih ima). Iz nacionalizma se isto moze izroditi bratstvo i jedinstvo, i to bratstvo i jedinstvo svih koji se osjecaju pripadnicima jedne nacije. E sad ako se ti ili tvoji fiktivni roditelji ne osjecate dijelom ove nase nacije, potrazite slobodno svoju srecu u vise komunisticki nastrojenim nacijama.
WeedNeed je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 15:50   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
kolera se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: WeedNeed Pogledaj Poruke
Obavijest svima koji su do sada mislili da drug kolera misli ozbiljno. Ocito pokusava provocirati, na sto neki ovdje jako lako padaju. Mali savjet koleri. Kad pokusavas raspravljati o necemu samo iz dosade onda bar prouci temu o kojoj zelis raspravljati. Baljezgas o nekom bratstvu i jedinstvu. Daj bar neki pozitivan argument za komunizam(ne sumnjam da ih ima). Iz nacionalizma se isto moze izroditi bratstvo i jedinstvo, i to bratstvo i jedinstvo svih koji se osjecaju pripadnicima jedne nacije. E sad ako se ti ili tvoji fiktivni roditelji ne osjecate dijelom ove nase nacije, potrazite slobodno svoju srecu u vise komunisticki nastrojenim nacijama.
Obavijest svima drug WeedNeed se izgleda napusio. E pa druze moj ocito neznas procijenjivati ljude i njihove postupke jer ja ovu temu nisam postavio da bih provocirao nekog, forumi sluze druze moj za iznosenje svojih misljenja i stavova i za raspravlje o vec navedenim sa drugim normalnim osobama. Ova tema nije postavljena da bi ja nekome drugom nametnuo svoje misljenje tj. da vas nagovaram da zastupate moje stavove ili moja misljenja. Ovu temu sam pokrenuo da razgovaramo o necemu sto je danas veoma bitno a sto je ružno na nasem prekrasnome Balkanu. NACIONALIZAM, MRŽNJA, RAT(tj. svakojaki sukobi između naroda koji su do skora bili kao braća) i između ostalog da cujem sta drugi misle o komunizmu i o komunistickom uređenju drzave, da razgovaramo o tome da li bi komunisticki rezim promjenio ovo sranje od zivota (za nekog jest z anekog nije).

Citat:
E sad ako se ti ili tvoji fiktivni roditelji.....
I još nesto mislim da je drug WeedNeed jasno pokazao ko je ovde dosao da provocira
Kad je u svojoj prvoj poruci na ovom forumu dosao da vrijeđa drugog clana foruma. Istina jest da i ja nemam nekog staza na forumu ali brate dragi nebihse usudio nekog vriđat bez obzira na sve.

Citat:
Iz nacionalizma se isto moze izroditi bratstvo i jedinstvo, i to bratstvo i jedinstvo svih koji se osjecaju pripadnicima jedne nacije.
Iz nacionalizma se moze izrodit bratstvo i jedinstvo.... Mozda. Ali to bratstvo bi sigurno bilo bratsvo koje se bori protiv drugih naroda, bratstvo i jedinstvo koje nepostuje i nepriznaje druge narode.
Dok je parola bratstva i jedinstva o kojoj ja govorim znacila bratstvo i jedinstvo svih jugoslovenskih naroda bez obzira na rasu,narod,vjeru. A to tvoje bratstvo i jedinstvo slobodno objesi macku o rep.

Citat:
E sad ako se ti ili tvoji fiktivni roditelji ne osjecate dijelom ove nase nacije, potrazite slobodno svoju srecu u vise komunisticki nastrojenim nacijama
Kao prvo jesam li te je mozda uvrijedio necim(uvrijedio sam te jedino ako si nacionalista)pa da tako govoris za moje roditelje. Kao drugo ja se nemogu osjecat djelom tvoje nacije(predpostavljam da si hrvat) jer nisam iz HR.

Zadnji Uredio kolera : 25-03-08 u 15:53.
kolera je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:02   #23 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Zaboga koja gomila budalaština...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:13   #24 (permalink)
Starter

Aha, znaci po tome koliko sam poruka postao na nekom forumu se vidi koliko imam toga za reci o pojedinoj temi?

Na ovaj forum sam slucajno naletio, i odmah prvi thread koji vidim u podforumu POLITIKA je KOMUNIZAM. Komunizam napisano velikim slovima sa tri usklicnika. Onda se predstavis kao 15 godisnjak koji je zabrijao na komunizam i trazi odgovore na pitanja koja su milijun puta odgovorena.
Nije mi jasno sta te zanima?
Misljenje forumasa o komunizmu?
Dali bi se komunizam mogao vratiti?
Dali je on bolji sistem od demokracije?
Sta tebe zanima?? Netko ti prije mene normalno odgovori, ti ponovo pitas totalne nebuloze i izvlacis glupe zakljucke.
Naravno da sam mislio da se zajebavas, jer nitko imalo normalan i realan nece uopce postavljati ovakva pitanja.
Ja bi rado raspravljao o komunizmu ali ne sa djetetom od 15 godina, nego sa ljudima koji se u to razumiju.
Uhvati se PLAYSTATIONA, kojeg u komunizmu ne bi imao.

Ps Covjek ti objasni sve vezano za proizvodnju u komunizmu i danas i kaze ti zasto to nije islo, i ti opet ali tad je sve radilo tad su svi imali posao
WeedNeed je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:24   #25 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

@ WeedNeed

Točno tako.

Doduše, ja se tebi čudim zašto se raspravljaš sa balavcem koji ne posjeduje osnovno predznanje o temi o kojoj (neuspješno) pokušava diskutirat.

Zar ne vidiš da momak baljezga?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:43   #26 (permalink)
Starter

A ne raspravljam se, samo sam htio vidjeti dali se netko zajebava ili misli ozbiljno. Ovaj decko ocito misli ozbiljno

WeedNeed je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 19:03   #27 (permalink)
Starter

Poruka: 14
NO NICK se izdvaja iz mase

A dobro pa sta ste se vi zakacili na decka pa sta vam je on skrivio. Mali ja te razumijem. Pa ljudi mali je htio samo razgovarat sa vama. Nekontam okomili ste se na njega kao da je uradio nesto lose. A tebi mali preporucujem zatvori temu i ne ulazi vise u podforum politike. RESPECT svima!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 19:12   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
e vidiš nekad davno imali smo pretke i oni su se podilili. (1) majmunima je sve bilo dobro i ostali su na stablima i danas su tamo i jedu banane, onoj drugoj skupini (2) ljudi stabla nisu bila dobra, tili su u pećine, pa in jednog dana ni te pećine nisu bile dobre, prešli su u zemunice i danas žive u neboderima.
svatko je slobodan i može se svrstat di hoće
Kad je majmun majmun, to onda nije strašno jer je to njegovo prirodno određenje, ali kad je čovjek majmun to je groteska. Majmuni u neboderima su gore zvijeri od bilo koje prirodne zvijeri. Kažu biolozi da se čovjek kao vrsta održao zahvaljujući svome smradu...
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 20:20   #29 (permalink)
Starter

Poruka: 14
NO NICK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Kad je majmun majmun, to onda nije strašno jer je to njegovo prirodno određenje, ali kad je čovjek majmun to je groteska. Majmuni u neboderima su gore zvijeri od bilo koje prirodne zvijeri. Kažu biolozi da se čovjek kao vrsta održao zahvaljujući svome smradu...
HEHE dobar ovaj
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 20:35   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,284
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Oobna vrijeđanja i prepucavanja ostavite za PP, MSN, Skype ...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108