| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Obavijest svima koji su do sada mislili da drug kolera misli ozbiljno. Ocito pokusava provocirati, na sto neki ovdje jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 27
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Obavijest svima koji su do sada mislili da drug kolera misli ozbiljno. Ocito pokusava provocirati, na sto neki ovdje jako lako padaju. Mali savjet koleri. Kad pokusavas raspravljati o necemu samo iz dosade onda bar prouci temu o kojoj zelis raspravljati. Baljezgas o nekom bratstvu i jedinstvu. Daj bar neki pozitivan argument za komunizam(ne sumnjam da ih ima). Iz nacionalizma se isto moze izroditi bratstvo i jedinstvo, i to bratstvo i jedinstvo svih koji se osjecaju pripadnicima jedne nacije. E sad ako se ti ili tvoji fiktivni roditelji ne osjecate dijelom ove nase nacije, potrazite slobodno svoju srecu u vise komunisticki nastrojenim nacijama. |
| | |
| | #22 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
I još nesto mislim da je drug WeedNeed jasno pokazao ko je ovde dosao da provocira Kad je u svojoj prvoj poruci na ovom forumu dosao da vrijeđa drugog clana foruma. Istina jest da i ja nemam nekog staza na forumu ali brate dragi nebihse usudio nekog vriđat bez obzira na sve. Citat:
Dok je parola bratstva i jedinstva o kojoj ja govorim znacila bratstvo i jedinstvo svih jugoslovenskih naroda bez obzira na rasu,narod,vjeru. A to tvoje bratstvo i jedinstvo slobodno objesi macku o rep. Kao prvo jesam li te je mozda uvrijedio necim(uvrijedio sam te jedino ako si nacionalista)pa da tako govoris za moje roditelje. Kao drugo ja se nemogu osjecat djelom tvoje nacije(predpostavljam da si hrvat) jer nisam iz HR.
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE Zadnji Uredio kolera : 25-03-08 u 15:53. | ||
| | |
| | #24 (permalink) |
Poruka: 27
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Aha, znaci po tome koliko sam poruka postao na nekom forumu se vidi koliko imam toga za reci o pojedinoj temi? ![]() Na ovaj forum sam slucajno naletio, i odmah prvi thread koji vidim u podforumu POLITIKA je KOMUNIZAM. Komunizam napisano velikim slovima sa tri usklicnika. Onda se predstavis kao 15 godisnjak koji je zabrijao na komunizam i trazi odgovore na pitanja koja su milijun puta odgovorena. Nije mi jasno sta te zanima? Misljenje forumasa o komunizmu? Dali bi se komunizam mogao vratiti? Dali je on bolji sistem od demokracije? Sta tebe zanima?? Netko ti prije mene normalno odgovori, ti ponovo pitas totalne nebuloze i izvlacis glupe zakljucke. Naravno da sam mislio da se zajebavas, jer nitko imalo normalan i realan nece uopce postavljati ovakva pitanja. Ja bi rado raspravljao o komunizmu ali ne sa djetetom od 15 godina, nego sa ljudima koji se u to razumiju. Uhvati se PLAYSTATIONA, kojeg u komunizmu ne bi imao. Ps Covjek ti objasni sve vezano za proizvodnju u komunizmu i danas i kaze ti zasto to nije islo, i ti opet ali tad je sve radilo tad su svi imali posao ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! @ WeedNeed Točno tako. Doduše, ja se tebi čudim zašto se raspravljaš sa balavcem koji ne posjeduje osnovno predznanje o temi o kojoj (neuspješno) pokušava diskutirat. Zar ne vidiš da momak baljezga?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #27 (permalink) |
Poruka: 14
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! A dobro pa sta ste se vi zakacili na decka pa sta vam je on skrivio. Mali ja te razumijem. Pa ljudi mali je htio samo razgovarat sa vama. Nekontam okomili ste se na njega kao da je uradio nesto lose. A tebi mali preporucujem zatvori temu i ne ulazi vise u podforum politike. RESPECT svima!!!!!
__________________ Živi,Pjevaj,Razbijaj i Pleši jer čovjek je stvoren da gubi i griješi,Prokockaj dane,prodivljaj noci jer jednom se ni to nece moci!!!! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) | |
Poruka: 14
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
![]()
__________________ Živi,Pjevaj,Razbijaj i Pleši jer čovjek je stvoren da gubi i griješi,Prokockaj dane,prodivljaj noci jer jednom se ni to nece moci!!!! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.