Obavijest svima drug WeedNeed se izgleda napusio. E pa druze moj ocito neznas procijenjivati ljude i njihove postupke jer ja ovu temu nisam postavio da bih provocirao nekog, forumi sluze druze moj za iznosenje svojih misljenja i stavova i za raspravlje o vec navedenim sa drugim normalnim osobama. Ova tema nije postavljena da bi ja nekome drugom nametnuo svoje misljenje tj. da vas nagovaram da zastupate moje stavove ili moja misljenja. Ovu temu sam pokrenuo da razgovaramo o necemu sto je danas veoma bitno a sto je ružno na nasem prekrasnome Balkanu. NACIONALIZAM, MRŽNJA, RAT(tj. svakojaki sukobi između naroda koji su do skora bili kao braća) i između ostalog da cujem sta drugi misle o komunizmu i o komunistickom uređenju drzave, da razgovaramo o tome da li bi komunisticki rezim promjenio ovo sranje od zivota (za nekog jest z anekog nije).
I još nesto mislim da je drug WeedNeed jasno pokazao ko je ovde dosao da provocira
Kad je u svojoj prvoj poruci na ovom forumu dosao da vrijeđa drugog clana foruma. Istina jest da i ja nemam nekog staza na forumu ali brate dragi nebihse usudio nekog vriđat bez obzira na sve.
Iz nacionalizma se moze izrodit bratstvo i jedinstvo.... Mozda. Ali to bratstvo bi sigurno bilo bratsvo koje se bori protiv drugih naroda, bratstvo i jedinstvo koje nepostuje i nepriznaje druge narode.
Dok je parola bratstva i jedinstva o kojoj ja govorim znacila bratstvo i jedinstvo svih jugoslovenskih naroda bez obzira na rasu,narod,vjeru. A to tvoje bratstvo i jedinstvo slobodno objesi macku o rep.
Kao prvo jesam li te je mozda uvrijedio necim(uvrijedio sam te jedino ako si nacionalista)pa da tako govoris za moje roditelje. Kao drugo ja se nemogu osjecat djelom tvoje nacije(predpostavljam da si hrvat) jer nisam iz HR.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom