| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: kolera Ej mozda sam premlad za ovaj sektor ali eto volim se ponekad bavit i politikom. Ovako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 13
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
kod nas komunisti su stvorili partizane koji su desetljecima radili strasne zlocine , pa ti izvoli na cubu ili kinu pa zivi u komunizmu a nas postedi prvokacija | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 268
![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
Tako da svaka daljna rasprava nema nikakvog smisla. Lijep pozdrav
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Dobro mislim da ste mi rekli sta ste htjeli iako se nisam nadao ovakvom ponizavanju ali nema veze. Samo da kazem da je Drug Tito 48.god. rekao NE Staljinu (ubici) i rekao je NE toj vrsti komunizma(nenormalno ubijanje, zatvranje....). I ja nisam htio razgovarati o tom komunizmu vec o komunizmu koji je Drug htio da sprovede sa jednim mirnim zivotom u slozi i bratstvu, Ok. Ako tako zelite. Lijep pozdrav i vama sto se tice ove teme, ali nisam ja tip koji ce pobjec i nece se vracat. Ostat cu na ovom forumu i bit ce mi zadovoljstvo razgovarat svama na drugim temama. ![]()
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Komunizma nije ni bilo, bilo je samo komunista (članova KP). Ono je bio socijalizam i to tzv. samoupravni (navodno prijelazna faza prije komunizma do kojeg nikada nitko nije došao).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Nije navodno vec je bilo tako. Ma sve je to ba uredu nebih da se vise prepiremo ozbiljno vam govorim. Ja bih stvarno volio da nastavimo razgovarat o ovome ali nemoze, mene bude strah kad vidim da je neko komentiro moju temu strah me procitat... Jer nebih volio da se svađam!!! I da me pogresno shvatite PEACE!!!!
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
Kako su partizani mogli desetljećima raditi strašne zločine kada su svi bili demobilizirani 1945. s porukom:"Snađi se, druže!" Komunisti nisu stvorili partizane, nego su organizirali narod u NOB i oslobodili od bandi Jugoslaviju. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! ![]() šta je to kvazi demokracija? i postoji li ona pokraj demokracije, usprkos demokraciji ili nakon demokracije? ![]() još jedan tvoj biser ![]() jako ti je slaba veza između nacifašizma i kapitalizma ![]() kapitalizam je EKONOMSKA komponenta društva, a fašizam je bia usmjeren na politička komponentu. fašizam kad je nastajao nije mu ni na kraj pameti bila trgovina, poduzetništvo, vlasništvo. s druge strane komunizam je i nastao upravo na tim temama. komunističko jednostranačje , totalitarizam, gulazi, goli otoci, društveno vlasništvo, stanarska prava, oour-i stvar su prakse a ne teorije komunizma. ![]() iako je sada u kini situacija obrnuta. tamo je komunizam politička (jedna partija vlada), a ekonomsko uređenje je kapitalističko(slobodno poduzetništvo). i to neće dobro završit ![]() i zato dragi automaton, komunizam i fašizam ne da nisu grane istog stabla, nego nisu niti ista grana organizma. imaju veze ka šta imaju veze tigrovi i biljke mesožderke ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data Zadnji Uredio marinkoM8 : 28-03-08 u 17:20. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! i kao što imaš ti veze s temom u koju si zalutao.. Jadno. Sve si pobrkao. Politički sustavi nemaju vezu s društveno-ekonomskim sustavima? Nacizam i fašizam su izmišljeni i nakalamljeni na društveno-ekonomski organizam Njemačke i Italije? Izmišljotina komunizam je proizvela sama od sebe iz ništa društveno-ekonomski sistem? Demokracija bi trebala, bar po nazivu, biti vladavina naroda. Gdje to ima? Dobro, jedino je Hrvatska izuzetak... Mi smo, vjerovatno, kao najstariji narod u Evropi izmislili demokraciju i prodali licencu ostalima... Pošto ima pametnjakovića koji misle da smo podrijetlom Iranci, onda smo zaparavo Evropi i ostalima podvalili demokraciju i sve njene velike domete u ... |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
![]() jako jadno. u ovon kontestu politički i društveni sustav su isto, a suprostavljen ekonomskon. učiti, učiti i samo učiti, jedino tako možeš razlučiti, šta je dobro, a šta nije, šta se smije uvrstit, a šta ne smije
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.

NACIONALIZAM