Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 jako jadno. u ovon kontestu politički i društveni sustav su isto, a suprostavljen ekonomskon. Ma ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-03-08, 20:36   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase
Re: KOMUNIZAM!!!!!!!!

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke

jako jadno. u ovon kontestu politički i društveni sustav su isto, a suprostavljen ekonomskon.

Ma bravo! Ovdje si nadmašio čak i sebe.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 20:37   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
nema šta. uvjerija si me skroz.
prštiš od argumenata
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 20:50   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

Citat:
pazi tko se javlja
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 22:30   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
pazi tko se javlja
Pajo-patak, pa ti se i u komunizam razumiješ! Baš lijepo!
Sad ću bar imati pravog sugovornika.

Šta misliš, jesu li politika, društvo i ekonomija povezane stvari ili svako vuče na svoju stranu? Je li komunizam nečija izmišljotina ili je ipak izrastao iz nekog društva koje mora (valjda) imati i ekonomiju? Zašo se nacizam nije javio u antičkom polisu? Jesu li križari možda bili nacisti? Jesu li prve kršćanske komune bile preteča komunizma ili je to samo isti naziv za potpuno različite stvari? Kako to da se nacizam nije javio u Albaniji, nego u Njemačkoj?

Pajo, molim te nabaci koju pametnu... Možeš ti to, uvjerio sam se već nekoliko puta.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 23:01   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 405
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Komunizam je savršeno osmišljena politika koja bi funkcionirala kad bi svi ljudi bili pošteni i kad bi se dijelilo da svi imaju jednako, znači nema klasi bogatih i siromašnih.
Ustvari, praksa je totalno drugačija.
Zaključak: Nemoguće ostvariti!
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 00:49   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

Citat:
Pajo-patak, pa ti se i u komunizam razumiješ! Baš lijepo!
Sad ću bar imati pravog sugovornika.

Šta misliš, jesu li politika, društvo i ekonomija povezane stvari ili svako vuče na svoju stranu? Je li komunizam nečija izmišljotina ili je ipak izrastao iz nekog društva koje mora (valjda) imati i ekonomiju? Zašo se nacizam nije javio u antičkom polisu? Jesu li križari možda bili nacisti? Jesu li prve kršćanske komune bile preteča komunizma ili je to samo isti naziv za potpuno različite stvari? Kako to da se nacizam nije javio u Albaniji, nego u Njemačkoj?

Pajo, molim te nabaci koju pametnu... Možeš ti to, uvjerio sam se već nekoliko puta.
već sam ti rekao u drugoj temi da se ja s tobom više neću raspravljat i da mi nije bila nikakva čast raspravljat s tobom...jer takva vrsta rasprave s tobom jednostavno nema smisla...

drago mi je što misliš da mogu nabacit koju pametnu...ajde bar jedan od nas to može u našoj raspravi...pusek i zbogom
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 15:11   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
već sam ti rekao u drugoj temi da se ja s tobom više neću raspravljat i da mi nije bila nikakva čast raspravljat s tobom...jer takva vrsta rasprave s tobom jednostavno nema smisla...

drago mi je što misliš da mogu nabacit koju pametnu...ajde bar jedan od nas to može u našoj raspravi...pusek i zbogom
Dakle, ne znaš! Očekivao sam bar mrvicu nečega pametnog, ali kad si to trebao pokazati, jednostavno si se sakrio iza svoje umišljenosti.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 17:04   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Šta misliš, jesu li politika, društvo i ekonomija povezane stvari ili svako vuče na svoju stranu?
povezane jesu i da različite su i svako vuče na svoju stranu
Citat:
Je li komunizam nečija izmišljotina ili je ipak izrastao iz nekog društva koje mora (valjda) imati i ekonomiju?
nije, izrasta je iz ekonomske sfere
Citat:
Zašo se nacizam nije javio u antičkom polisu?
zato šta je riječ o većinski robovlasničkom sistemu (demokracija je u grčkon polisu bila stvar jako jako malo manjine
Citat:
Jesu li križari možda bili nacisti?
u nekin aspektima jesu. mačen su preodgajali drugačije, isto ka i nacisti (samo su oni koristili schmeissere i panzere)
Citat:
Jesu li prve kršćanske komune bile preteča komunizma ili je to samo isti naziv za potpuno različite stvari?
jesu
Citat:
Kako to da se nacizam nije javio u Albaniji, nego u Njemačkoj?
javija se. nacizam čuči u svakoj naciji (velika albanija - kosovo, zapadna makedonija, ulcinj, sjeverna grčka). samo male nacije ne mogu napravit štetu ka i velike
Citat:
evo ja san nabacija

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Komunizam je savršeno osmišljena politika koja bi funkcionirala kad bi svi ljudi bili pošteni i kad bi se dijelilo da svi imaju jednako, znači nema klasi bogatih i siromašnih.
Ustvari, praksa je totalno drugačija.
Zaključak: Nemoguće ostvariti!
ako je nešto nemoguće izvršiti tada to ne može biti savršeno osmišljeno.
savršeno osmišljeno je nešto šta se može ostvariti
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 20:53   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Koliko si to naplatio Pajo-patku? Neka si i zaslužio si! I sad neka netko kaže kako Pajo ne može napisati nešto suvislo!

Vidiš, to bi bila dobra ideja: ti napišeš tekst, a Pajo se samo potpiše.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 22:55   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 405
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ako je nešto nemoguće izvršiti tada to ne može biti savršeno osmišljeno.
savršeno osmišljeno je nešto šta se može ostvariti
Istina! Slažem se! Rep+
Samo sam pod "savršeno osmišljeno" mislio na najbolji sistem da svi ljudi dobivaju jednako, a ne neki manje, neki više. Zbog pohlepe mnogih, to je nemoguće ostvariti.
Usput, s nečim se ne slažem! Savršenstvo ne postoji! Nitko nije savršen, niti je išta savršeno. Ako netko misli suprotno, neka navede primjer i razlog zašto je to savršeno!
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108