Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Ja sam napisao šta je rekao Marx,normalno da to ne uzimam pod svoje....

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-08, 00:39   #61 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-07
Godina: 19
Poruka: 334
steve harris se izdvaja iz mase
Re: KOMUNIZAM!!!!!!!!

Ja sam napisao šta je rekao Marx,normalno da to ne uzimam pod svoje.
steve harris je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 22:05   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,615
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: kolera Pogledaj Poruke
Ej mozda sam premlad za ovaj sektor ali eto volim se ponekad bavit i politikom. Ovako mozda ce te reci da sam premlad jer imam 15 god ali vjerujte mi, govore mi darazmisljam i pricam kao osoba sa 30 god. Eh ja mislim da bi danas i u HR i BiH dobro dosla jedna komunisticka partija koja bi vladala. Da nas izvadi iz ovih nacionalistickih sranja koja u zadnje vrijeme dizu previse TENZIJE!!!! Da zivimo ko prije u BRATSTVU I JEDINSTVU, sta je tad falilo sve je bilo ko med i mlijeko. To je moje misljenje. A sad moji DRUGARICE i DRUGOVI sta vi mislite o tome....

NACIONALIZAM

Eh jos nesto stvarno nisam gledo nije mi se dalo mozda je bilo ovakvih tema. Ako jeste sorry. jer nebih da ispadne da kopiram teme

Sigurno si premlad, inače nebi pisao gluposti.
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 22:07   #63 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,066
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

to smo mu odmah rekli..
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 10:03   #64 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 598
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Ne mora značiti da socijalizam uvijek mora postati komunizam. Imaš opciju i socijalne demokracije kao što je u Norveškoj i Švedskoj (za Fince ne znam).
sa ovim se ja slažem , najčešće kad dođe neki noviji često ''pravedniji'' sistem, velike face ostave mala vrata da ostvare svoje interese u tome
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 00:33   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-07
Godina: 19
Poruka: 334
steve harris se izdvaja iz mase

komunizam je preživio i njegovo vrijeme opet dolazi u drugom obliku;današnje komunističke zemlje:NR Kina,DR Korea,Laos,Vietnam,Nepal,Kuba,Gvajana,Turkmenistan,Bjelorusija,
Moldavija,Zimbabve,Cipar,Eritrea
steve harris je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 01:53   #66 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Ti si opsjednut komunizmom kad znaš i za Gvajanu, Zimbabve, Cipar...

Zadnji Uredio anthlon : 06-07-08 u 06:23. Razlog: nepotrebno citiranje
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 02:00   #67 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

cipar - komunistička država

btw sa popisa osin cipra triba makni i bjelorusiju, turkmenistan, moldaviju pa čak i sve afričke zemlje (oni su još u poluplemeskon duštvu), a i nepal
a čak i o kini ka komunističkoj zemlji bi mogli raspravljat (to vridi i za vijetnam, laos)

dakle ostaju samo kuba i koreja

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Ti si opsjednut komunizmom kad znaš i za Gvajanu, Zimbabve, Cipar...
inače cipar je članica europske unije, malo teško da neko iz europe ne zna za cipar
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 02:05   #68 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
cipar - komunistička država

btw sa popisa osin cipra triba makni i bjelorusiju, turkmenistan, moldaviju pa čak i sve afričke zemlje (oni su još u poluplemeskon duštvu), a i nepal
a čak i o kini ka komunističkoj zemlji bi mogli raspravljat (to vridi i za vijetnam, laos)

dakle ostaju samo kuba i koreja

inače cipar je članica europske unije, malo teško da neko iz europe ne zna za cipar
Ma znam ja sve te zemlje, ali sam povjerovao onom liku da u njima vlada komunizam (sad da li je ovaj u pravu, ne znam), a za Cipar znam da svi znaju, ali htio sam reći da nisam znao da je u Cipru komunizam. Nemam pojma u kojim zemljama još vlada komunizam, samo znam za Kubu, Kinu i Koreju! Za Cipar nemam blage kakvu vlast imaju.

Zadnji Uredio Birtija : 06-07-08 u 02:08.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 02:18   #69 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

naravno da nije u pravu
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 11:13   #70 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

mogu samo reći da je komunizam najveće zlo koje se je desilo na svjetu bar u nama poznatoj povijesti te da je to bratsvo i jedinstvo o kojem priča ovaj klinac jedna obična laž i ploskula
al ne bi sad tu raspravljo i razglabo kad vidim da polovina ljudi ovdje ne zna šta priča

cipar??
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114