| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Ja sam napisao šta je rekao Marx,normalno da to ne uzimam pod svoje.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,615
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
Sigurno si premlad, inače nebi pisao gluposti.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! to smo mu odmah rekli..
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
, najčešće kad dođe neki noviji često ''pravedniji'' sistem, velike face ostave mala vrata da ostvare svoje interese u tome
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-07 Godina: 19
Poruka: 334
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! komunizam je preživio i njegovo vrijeme opet dolazi u drugom obliku;današnje komunističke zemlje:NR Kina,DR Korea,Laos,Vietnam,Nepal,Kuba,Gvajana,Turkmenistan,Bjelorusija, Moldavija,Zimbabve,Cipar,Eritrea |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! cipar - komunistička država ![]() btw sa popisa osin cipra triba makni i bjelorusiju, turkmenistan, moldaviju pa čak i sve afričke zemlje (oni su još u poluplemeskon duštvu), a i nepal a čak i o kini ka komunističkoj zemlji bi mogli raspravljat (to vridi i za vijetnam, laos) dakle ostaju samo kuba i koreja inače cipar je članica europske unije, malo teško da neko iz europe ne zna za cipar
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
Zadnji Uredio Birtija : 06-07-08 u 02:08. | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! naravno da nije u pravu
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! mogu samo reći da je komunizam najveće zlo koje se je desilo na svjetu bar u nama poznatoj povijesti te da je to bratsvo i jedinstvo o kojem priča ovaj klinac jedna obična laž i ploskula al ne bi sad tu raspravljo i razglabo kad vidim da polovina ljudi ovdje ne zna šta priča cipar?? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

NACIONALIZAM
, najčešće kad dođe neki noviji često ''pravedniji'' sistem, velike face ostave mala vrata da ostvare svoje interese u tome