| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Juka11 mogu samo reći da je komunizam najveće zlo koje se je desilo na svjetu bar u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! e, birtija, a da je današnje vrijeme kao ono, svi mi koji smo raspravljali u temi 'smjena vlade' završili bismo u miliciji na 'informativnom razgovoru', a u lošijem slučaju progutao bi nas mrak. pa nemojte lupetati, ljudi, o blagodatima titova socijalizma jer da je cilj komunističke partije - ostvarenje besklasnog društva - ostvaren, tada bi kao posljedica toga ta ista partija morala prestati postojati.* ovako, komunistički oligarsi uživali su na titovim brijunima, kao na kraljevskom dvoru luja XIV, u versaillesu dok su radnici hrmbali. i gdje je tu ta jednakost za kojom se 'čeznulo'. ![]() * ne, nisam ja tako pametan nego inteligentni dečko imena juergen habermas, koji je to sličnim riječima napisao u jednom članku.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
A još kad bi mogao pojasnit zašto je baš komunizam najveće zlo, te po čemu je komunizam veće zlo od nekih drugih zala? Ajde, baš me zanima...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
![]() | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! pa uživaju, ali su izabrani na višestranačkim izborima, za razliku od komunjara.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Pa da, mi izaberemo stranku koja će voditi računa o nama. Ona baš ništa ne radi i nema koristi od nje, ali bitno da sebi grade vile, nabavljaju skupe automobile i satove, a mi nemamo nikakve koristi od toga. I tako večinska stranka uživa privilegije kakve je imao i komunizam, a za razliku od prije mi sad nemamo ni za režije. Baš nam pomaže ova demokracija, IDEMO DALJE! |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
zabranio je sve ono što čovjeka čini čovjekom od slobode misli, djela, govora, slobode vjerispovjesti.......... ovo ti je samo natuknica ako te zanima još samo slobodno reci Staljin je reko: "smrt jednog čovjeka je tragedija, a smrt miljuna statistika" | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
loša ti je matematika!Usput, a kuga, kolera, potresi, uragani nisu zlo Saddam Husein nije provodio komunizam, a ni George Bush, pa koliko su oni svojih ljudi poslali u smrt, a i Crkva je u svojoj povijesti vjerojatno bila bez grijeha... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

loša ti je matematika!