| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Juka11 pa recimo to što je pobio najviše ljudi od svih režima više ljudi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
Komunizam pobio ljude? A gdje si ti to vidio komunizam sa oružjem u ruci da ubija? Otkad ideja ubija? Čovjek ubija.. ideja ne ubija... Nadalje, pronađi citat iz djela nekog komunističkog autora u kojem se zabranjuje sloboda misli? Sloboda djela?
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-08 Godina: 19
Poruka: 33
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! komunizam je nešto super,ali su ljudi to izokrenuli nažalost........i kad bih rekao zašto volim komunizam,rekao bi samo iz jednog razloga,a to je borba protiv fašista i njihove ideologije!! |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
![]()
__________________ IRON MAIDEN, here I come to Split! | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Ma daj čovjeće, samo nam je trebao još jedan mladi Josip Broz koji će poćeti baljezgati o komunizmu a da ni nezna šta i očemu uopće priča.... Micek....mani se ćorava poosla i ostavi se pričanja gluposti o komunizmu jer nisi ni svjestan zla kojeg je čovječanstvu nanio komunizam...iamš li pojma koliko je ta ideologija pobila ljudi, imaš li ti ikakvog pojma o bilo čemu vezano za komunizam.....Ma zašto se trudim uopće, tlak mi skače kad to čujem i sjetim se kroz šta smo sve morali proći da bi se riješili tog sranja, da bi sad neko pjevao hvalospjeve o navećem zlu poslije fašizma... ![]() Idem sa ove gluposti od teme
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #87 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Evo još jednog koji misli da ideologija ubija.. ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! da ubijalo se u ime naroda tonije ideologija ![]() a jedina okupljana ljudi na ulicama su bila moguća u redovima za paketiće ili kad bi slučajno nešt došlo u trgovinu svako neslaganje s mišlju partije se plaćalo životom ili robijom al inonako glupo mi je tu raspravljat s vama kad ili nemate dovoljno mozga da mislite s njim ili ste premladi za to adio ![]() |
| | |
| | #90 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Šta je tebi smješno u ovome što sam ja napisao.... Svoju filozofiju o komunizmu možeš prodavati nekom malađem tko nezna a ne meni..... Imao si 12 godina kad je srušen komuniozam a ja sam sudjelovao u tome kao i stotine tisuća drugih u Hrvatskoj.... Svi oni isto kao i ja dobro su znali što je to komunizam i kolika je zla naneo ljudima. Sad se ti hvataš za igru riječi kao nije ideologija ta koja ubija......ali su ljudi (komunjare) ubijali u ime te ideologije i svatko tko je iamo muda usprotiviti se ili reći bilo šta protiv.....progutala ga je crna zemljica kao i milione i milione drugih.... A ti sad mene tu hvataš za riječ koda je uopće važno kako sam se izrazio kad se dešavalo to što se dešavalo... Bolje je da pogledaš ovaj Balianov video, umjesto da se ceriš nekome, koji ni približno ne obuhavaća sva učinjena zla ali opet govori dovoljno o kakvom se zlu radi u ime baš te ideologije....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:43.