| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KONAČNO UJEDINJENI! u Znanost forumu; Zamislite grad u jednom Istočnom kutku ove Lijepe naše, koji je igrom slučaja proletjeo kroz vremensku crvotočinu i dož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | KONAČNO UJEDINJENI! Zamislite grad u jednom Istočnom kutku ove Lijepe naše, koji je igrom slučaja proletjeo kroz vremensku crvotočinu i doživio perverzni paradoksalni poremećaj! Na središnjem gradskom trgu gori velika logorska vatra, a oko vatre, rukom pod ruku, partizani i ustaše plešu kolo i plevaju stare one - "druže tito..., vila Velebita, od Vardara pa do..., naprijed mornari...itd. A građani toga Grada na Dravi, sa smiješkom blagoslove seljake koji dolaze i donose pečene prasce, pogače, rakiju, kulin i vino, te se svi uključuju u ovu predivnu "Božansku tragikomediju". Sve se događa pred mojim očima, ja se probijam kroz masu koja se gosti, urlam "JESAM LI JA JEDINI NORMALAN!!!???" Jedan partizan uperi Mauzera u mene i kaže- "druže ako ti se ne sviđa idi", a ustaša brišući usta potapša partizana po ramenu pa kaže " pusti ga, mlad je shvatit će u čemu je kvaka". Potpuno emotivno prazan odlazim iz grada, a na trgu se još ori nova pjesma- "konačno ujedinjeni juh-juh...!!! Ja sada živim u zoni sumraka uvjeren da RH nema stotine političkih stranaka, da ona zapravo nema niti samo dvije kako sam ja vjerovao, nego RH ima samo jednu stranku i to stranku političkih licemjera, prevaranata, kriminalaca, a temelji se na gomili interesnih sfera radi kojih doživljava neviđene mutacije. ......HALO.... JESAM LI JA SAM?...... TO ŠTO SE DESILO MOJEM GRADU MOŽE SE LAKO I VAŠEM!...... HALO..... ČUJE LI ME NETKO?....... HALO OSIJEK NA VEZI..... 031..... HALO..... NETKO NORMALAN...................... 031..... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: KONAČNO UJEDINJENI! Stil ti je malo osebujan no poruka je jasna. Već nebrojeno puta smo se u Lijepoj našoj uvjerili da nema morala, da nema principa, da nema ograničenja kad se radi o borbi za političku vlast. No i ovo riješenje mi je bolje od ponavljanja ponovljenih .... izvanrednih izbora. Za godinu dana su novi redovni pa ćemo sigurno pametnije zaokruživati (nisam siguran što bi trebalo značiti to "pametnije").
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: KONAČNO UJEDINJENI! Pa zapravo sve su te pjesme oni i tako naučili i to ratujući se u neizvjesnosti tko će izvući kraći kraj u 2. sv. ratu, pa su onda malo mjenjali strane, dio domobrana sretno prešao na stranu pobjednika, četnici skinuli kokarde i prišili petokrake, a jedini koji su doista najebali (govorim o pripadnicima vojnih formacija) su eto nažalost pošli u četveroredu "prošetati" ka sjeveru. NO LIJEPO JE VIDIT DA SE NE LJUTE JEDNI NA DRUGE! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | That is right! I šta da sad mi radimo? čekamo bolja vremena? Ja sam zapravo odlučio iako još sebi ne želim priznati, da ću se politički aktivirati! Znate onu- ako ne možeš protiv njih a ti im se pridruži! Bolja vremena ja čekam još od kad sam se kao 16 godina staro dijete znojio od straha šta će biti sa nama ako idioti upadnu u Osijek i ubiju me na stravičan način. Sada su nas "naši" (ajmo se našaliti- hrvati, jer gramzljivost ne pozna naciju) demografski "uštrojili" jer nemožeš biti siguran zbog kodeksa potrošačkog društva koji smo prigrlili, hoćemo li 1 ili dvoje djece, a da pri tom ostane i za otplatu kredita i polovne lagune na 7 godina lihvarluka! ROMI, CIGANI, NAROD NA ČIJOJ ZASTAVI SE VIJORI KOTAČ- simbol nomada, gospodo oni nam spašavaju natalitet, koliko god se to nekima nesviđalo. ja sam za to da uvozimo Cigane ali da se obvezuju da će svaka zrela ciganka roditi bar 6 djece sa domicilnom krvlju. Kad smo mi već takvi levati da nas proždire bijela kuga. Citat:
![]() Koristi opciju Multi-Quote kad odgovaraš na više poruka. Zadnji Uredio anthlon : 07-04-08 u 13:58. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.