| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Koreja - 8. Nuklearna Sila u Znanost forumu; a umjesto da nahrane narod, oni rade njuke pa ce s njima ucjenom pokusat izmuzt hranu od drugih...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koreja - 8. Nuklearna Sila a umjesto da nahrane narod, oni rade njuke pa ce s njima ucjenom pokusat izmuzt hranu od drugih...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koreja - 8. Nuklearna Sila kreteni
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Koreja - 8. Nuklearna Sila Ni najmanje se ne zamaram Koreom a još manje Irakom,Iranom,Pakistanom,Indijom...što se mene tiče ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Re: Koreja - 8. Nuklearna Sila Citat:
to ti je jako pametno.... naime zračenje poslje ekspolozije se uopće ne bi proširilo, a da ne govorimo o tome da bi recimo posljedica nuklearnog rata između Indije i Pakistana ili Irana i Izraela bila razmjena preko 200 nuklearnih bombi što bi izazvalo nezapamćeno razaranje, promjene klime, opasnost od radijacije u cijelom svijetu i propast svjetske ekonomije.... samo napad na Iran (bez upotrebe nuklearnog oružja) bi mogao dići cjenu nafte na 150-200 dolara po barelu, pa da vidim jel te se tiče ak bu litra supera 20 kuna... a to je samo klasični udar po iranskim nuklearnim postrojenjima, bez upotrebe bombe s bilo koje strane.... @Ibort Japan i Južna koreja mogu krenuti u razvoj nuklarne bombe BEZ američkog utjecaja, upravo PROTIV američkih intersa i u tome i je opasnost. ameri im nikad ne bi dali da to razviju, ali u obje zemlje se javlja sve više glasova koji _zahtjevaju_ takav razvoj događaja... prije ili kasnije, neka vlada će doći na vlast koja će iskoritit to ko joker u predizbornoj trci... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Koreja - 8. Nuklearna Sila Al ima jedna smješna stvar o kojoj nitko ne razmišlja Nuklearne bombe rakete i sve to nuklearno..... Sve je to "nuklearna sila" dok to sve države nemaju.Kad bi sve zemlje na svijetu imale nuklearno naoružanje ono bi postalo beskorisno zako kaj nuklearni rat znači planet zemlja bye bye.Ode ozon,vegetacija itd pa samim time i čovijek.Bez obzira gdje se zaratili (na kojem kraju zemlje) radijacaija će uništiti sve. Tak da IMHO to je samo jedan veliki nabildani sileđija koji samo prijeti al kad dođe do šore uvjek dobije batina |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koreja - 8. Nuklearna Sila Citat:
Japanci su nedavno dobili premijera koji je u svom prvom govoru rekao kako će glavna odrednica u vanjskoj politici biti još čvršće povezivanje sa SAD-om. Isti taj premijer nakon sjevernokorejskog testa izjavio je da za Japan i dalje ne dolazi u obzir razvoj nuklearnog naoružanja. A čak da se u nekom najgorem scenariju i odluče za to , nema baš ni najmanjih izgleda da bi Kina to mirno prihvatila. Kad bih se morao kladiti na dvije zemlje koje mogu , a sigurno neće (bar u dogledno vrijeme) napraviti atomsku - onda bih rekao Njemačka i Japan. Što se JK tiče , evo ti jedna kratka pričica - 2004. igralo se EP u Portugalu. Nakon utakmice s Francuzima stižemo mi u Lisabon , nađemo neki smještaj , i u toj kući gdje ćemo spavati uz neke Čehe i ekipu iz Rijeke upoznamo i dečka iz Južne Koreje , lud za nogometom. Zarakijalo se jednu večer i krene priča s njim , čovjeka zanima kako se živi u Hrvatskoj , nas kako se živi u JK. Malo po malo dođemo do teme služenja u vojsci. I krene čovjek pričati , par mjeseci prije dolaska u Portugal skinuo se , služio dvije godine (kao i svi) , pješadija , smrzavo se na straži i jedva čekao da sve to završi , a onda ispriča nešto zbog čega smo se mi bacili u histerični smjeh sigurni kako se zajebava (ispalo je da govori istinu) - svaki dan boravka u vojsci , osim kad su na straži , imaju neku vrstu političkih predavanja i tu , svaki put , moraju ispisati - SAD je korejski prijatelj. ![]() Pa ti sad vidi. JK i Japan su i dalje pod svojevrsnom američkom okupacijom i nema teorije da će napraviti bilo šta bez njihovog odobrenja. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned | Re: Koreja - 8. Nuklearna Sila Nuklearna bomba u susjedstvu može promjeniti puno toga... nije američka guzica na liniji, nego JK i Japan. Japanci su već dvaput imali da SK ispaljuje rakete preko Japana, a sad su i testirali nuklearku... Sve kaj ti kažeš stoji, samo u svijetu se puno toga promjenilo. Amerika je ukopana u Iraku i ne ide joj baš sve po planu.. pitanje je kolko takva Amerika može braniti JK i Japan. Da sam ja u JK ili Japanu, ja bi prvi glaso da se mjenja ustav i da krenu radit bombu... a prije ili kasnije će netko od političara to i ponudit. Sjevernokorejska bomba je velika pljuska amerima i sigurno je da se od Europe, preko Irana pa do Kine i Japana jako dobro prati kaj će ameri napraviti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koreja, nuklearna, sila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.