Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12
Pokazujem rezultate 11 do 16 od 16

Korupcija u lijepoj nasoj

Raspravljate o temi Korupcija u lijepoj nasoj u Politika forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: beta Borba protiv korupcije se zahuktava sve novine pišu o njoj a i televizija je aktivna a moje ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Re: Korupcija u lijepoj nasoj

Citat Pravi autor: beta Pogledaj Poruke
    Borba protiv korupcije se zahuktava sve novine pišu o njoj a i televizija je aktivna a moje je mišljenje da se ove naše institucije bore protiv korupcije velikim novinskim naslovima tako da naše institucije i dalje netrebaju ništa raditi osim puno pričati.
    Nije to kod nas korupcija već normalna i legalna praksa funkcioniranja društvenog uređenja,pa jel neko primio mito za poklanjanje mora slovencimanaravno da ne-to se zove poklon paket jadranku kosom za dobre bilateralne odnose dvaju zemalja-hrvatski građani se tu nemaju šta pitati pa nek papci idu na izboreja glasujem a kuća izgore-zaposjedam banske dvore-imam kopno jebeš more"dobro" nam je al bit će još gore
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Regularni forumaš
    Datum registracije
    25-04-09
    Poruka
    333
    Liked
    1 times

Stipe Mesić ovih dana svoje dosadašnje suradnike zbrinjava po veleposlaničkim i konzulskim mjestima.

To nebi smio raditi ,trebao bi ta mjesta ostaviti prazna za budućeg predsjednika i njegove ljude.

Nema boljeg primjera političke korupcije od tako nečega.
    Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
    "To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

To je praksa svih političkih elita, treba uhljebiti "zaslužne".
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    To je praksa svih političkih elita, treba uhljebiti "zaslužne".
    MI NEMAMO POLITIČKU ELITU,več parazitsku elitu koja je poput sifilisa-oni su misionari koi svoje sljedbenike izgladnjuju i tjeraju u kriminal -mi smo demokratsko lopovsko parazitski i inertno uređeno društvo- nastala je deformacija pa nema ni sexualnih odnosa u supružničkim krevetima već se jebačina odvija vizualno i u alter egu,u saboru,u poreznoj batini koja zamjenjuje falus,pa plaćamo danak u krvi-jjer se to nemože zvati porez već harač-zato smo i inpotentno društvo-zato fala bogu imamo bosnu koja taj problem rješava i mjesto pimpeka imaju kurac a porez uredno znaju zaobići jer imaju veličinu koju imaju - prodanim dušama zbog nepotizma i mita-rastu bankovni računi ali im pada kita

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Moram ti reći da si pogriješio sa ovim zaključkom kako politika i zdravstvo nemaju dotičnih točaka. Dobra većina ravnatelja se postavlja po političkoj pripadnosti, a ne po kompetenciji. Vjerujem da je tako i na nižim razinama. Žalosno, ali istinito.
    ja mislim da je to sve tito kriv jer sve su to njegovi učenici a znamo da su učenici opasniji od učitelja samo onda je bio jedan tito a sad je svaki ministar tito i svaki ima svoju partiju i kliku a vrhovni pokrovitelj im je pravosuđe a dupe im čuva policija ako se pravednici pobune-nevidim razliku između titove autokracije i ove danas,jedino što je tito umro a ovi se množe

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

koliko narod može trpiti batina i da li ima granicu-JE LI RULJA MAZOHISTIČKI NASTROJENA ???

Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12

Lajkaj nas na Facebooku