Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 23

Kosor osoba godine

Raspravljate o temi Kosor osoba godine u Politika forumu, dio Znanost foruma; Zahvalivši na nagradi, premijerka Kosor rekla je kako nije mala stvar biti nagrađen od novinara, ‘osoba koje su po prirodi ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Kosor osoba godine

Zahvalivši na nagradi, premijerka Kosor rekla je kako nije mala stvar biti nagrađen od novinara, ‘osoba koje su po prirodi stvari kritične’. ‘Doživljavam današnju dodjelu nagrade kao obvezu za budućnost i nadam se da ću tu nagradu opravdati’, dodala je. Jadranka Kosor kazala je kako se u svom političkom radu trudi unijeti rukopis međusobnog poštivanja i poštivanja drugih i drukčijeg mišljenja, odnosno graditi mostove između različitih mišljenja. Naglasila je kako je jedini način rada političara taj da su spremni 24 sata raditi i služiti građanima Hrvatske.

dnevnik.hr
    Ne mogu se oteti dojmu kako se radi o namještaljci. Preskočit ću sve komentare na njene izjave, samo me jedno zanima jer mi smo očito čudna zemlja iz zone sumraka. Premijerka postaje osoba godine bez obzira na hrpu skandala. Ah, da to se zove borba protiv korupcije, a ona nije šefica likovima upletenim u sve to.

Jel normalno da netko postane osoba godine zbog toga jer radi svoj posao i to ne baš uspješno?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: Kosor osoba godine

mislim da joj je ova nagrada dodijeljena kao poticaj za budući rad.

skandali su kucali na vrata već tada kad je postala premijerka.

mislim da se jadranka ne boji otvoriti sve moguće pandorine kutije koje može, samo ostaje da vidimo što će napraviti kad se to desi.

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    mislim da joj je ova nagrada dodijeljena kao poticaj za budući rad.
    Nešto kao Obami Nobel za mir.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

da

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Mislim da bi trebalo menjati ime nagrade - Osobe godine. Tu nagradu bih redovito dodeljivao hrvatskom narodu. Ovo sada zaista nema nikakvog smisla.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Super je to nagrađivanje za poticaj! Žešća debilana, idiotizam!

Jbte, kazni ga, uskrati mu... opali po džepu; to pali!

Ne vidim da netko dobije nagradu ako napravi pogrešku, bilo u prometu, ne plati porez i sl. Nego ga fino opale po kazni!

Dakako, govorim o nama običnim ljudima, šljakerima ili jednostavnije OFR - ima.
    stupid is as stupid does

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Da bi postao osoba godine, moraš udovoljavati slijedećim kriterijima:

- uvest krizni porez (harač)
    - povećati PDV
    - zadržati ministre koji (da ne pričam svašta) ne obavljaju posao za koji su vrlo dobro plaćeni
    - potpisati ugovor sa susjednom nam državom i ne obrazložiti javnosti i saboru RH o sadržaju ugovora
    - stajati u obranu dragog nam bivšeg premijera koji samo nestane bez ikakvog obrazloženja (dok mene, za moj posao hebu svim pravnim sredstvima da odradim otkazni rok)
    - biti na čelu vlade koja i dalje povećava vanjski dug države

Nažalost, samo ove godine, a bilo je i biti će toga još...

Za kraj onima koji su ju izabrali...

Regularni forumaš Avatar od korisnika TechDE
    Datum registracije
    20-07-07
    Poruka
    109
    Liked
    2 times

Potpisujem sve gore navedeno. Iako, još uvijek vrijedi da narod ima vlast kakvu zaslužuje. MI smo ju (ih) birali. Barem svi oni koji su bili pre lijeni/glupi da odu na birališta. Zna se tko ima vojsku birača da odradi posao.

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Vladimir Šeks predsjedniku Mesiću poslao prijedlog da premijerki Kosor dodijeli treće po važnosti državno odlikovanje

Šeks Mesiću: Odlikuj Jadranku Kosor za borbu protiv korupcije!
    Osoba godine, sada i odlikovanje, tko zna što slijedi.

Izgleda da HDZ gradi svoju heroinu, a raja opet pljuga fore. Gdje je Jadranka bila ovih godina? Od kada je ministrica i potpredsjednica vlade? Sudjelovala je u vladi odbjeglog pjesnički nastrojenog genija, a sada nam se prodaje kao čistunka. Sada kada je na čelu države ima snage za sve, a što je radila do te pozicije? Kao i svi članovi vlade snosi odgovornost za sve što nam se sada događa, ali reklamni dio stožera koji joj daje podršku stvarno dobro radi svoj posao. Ajmo rajo naguzite se da vam ga još malo učeramo.

Laku noć Hrvatska

Regularni forumaš Avatar od korisnika TechDE
    Datum registracije
    20-07-07
    Poruka
    109
    Liked
    2 times

To je zato jer nema straha. Da vidiš u Izraelu, svakih par godina vojska na ulice, pa da vidimo političare koji će se za**bavat.
    Ko fol, u demokraciji je narod kada bira taj faktor. Moš mislit.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku