| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Vaša mišljenja o neovisnosti nama prijateljskog naroda s Kosova...moje je da podržavam Kosovo u potpunosti jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 219
![]() | Kosovo je neovisno od 25.veljače! Vaša mišljenja o neovisnosti nama prijateljskog naroda s Kosova...moje je da podržavam Kosovo u potpunosti jer su se u Domovinskom ratu borili na našoj strani i puno trpe od Srba koji svoju hegemoniju provode već stotinama godina nad ovim prostorima! Zato narodu Kosova od srca čestitam! ![]()
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 219
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! pogledaj izum zvani televizija i dnevne emisije kao što su Dnevnik HRT-a,Nove Tv i RTL-a.
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Pitam jer sam danas cijeli dan u pokretu i još nisam stigao pogledat tu čuvenu televiziju.... ![]() I ovo pišem s lapa jer nisam doma.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Daj mi samo reci kako se to Kosovo u Domovinskom ratu borilo na našoj strani? Da nije na Kosovu bio otvoren drugi front, za koji nitko od nas nije čuo? ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() ipak borili se nisu. ni jedan narod nije pomoga drugome u jugi kad su ga napali srbi. niti smo mi pomogli slovencima, oni nama, bosanci nama, mi bosancima, svi albancima, albanci svima. srbi su se lipo razračunavali pojedinačno sa svima. albanci su bili aktivni 1989., slovenci 1991., mi 1991.-1995., bosanci 1992.-1995., albanci opet 1999. nema šanse. toliko je nato trupa na kosovu da je to nemoguće. rusija će se bunit par dana, srbi će demonstrirat po ulicama par miseci, političari će skupljat poene par godina, a kosovo će bit pod protekcijom eu, nato-a i un-a i za desetak godina će svi sve zaboravit. ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! | |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Net.hr Citat:
Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | ||
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 744
![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() ...čestitam Kosovu na neovisnosti... a Srbija je tamo gdje je i bila prije 300 godina.... ![]()
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.