Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Vaša mišljenja o neovisnosti nama prijateljskog naroda s Kosova...moje je da podržavam Kosovo u potpunosti jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-02-08, 17:49   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 219
tony-soprano se izdvaja iz mase
Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Vaša mišljenja o neovisnosti nama prijateljskog naroda s Kosova...moje je da podržavam Kosovo u potpunosti jer su se u Domovinskom ratu borili na našoj strani i puno trpe od Srba koji svoju hegemoniju provode već stotinama godina nad ovim prostorima!

Zato narodu Kosova od srca čestitam!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 17:56   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,563
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto
Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Di si to izvukao?

Daj mi link da pročitam.....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 17:58   #3 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 219
tony-soprano se izdvaja iz mase

pogledaj izum zvani televizija i dnevne emisije kao što su Dnevnik HRT-a,Nove Tv i RTL-a.
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 18:02   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,563
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Pitam jer sam danas cijeli dan u pokretu i još nisam stigao pogledat tu čuvenu televiziju....

I ovo pišem s lapa jer nisam doma.....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 11:44   #5 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Pitam jer sam danas cijeli dan u pokretu i još nisam stigao pogledat tu čuvenu televiziju....

I ovo pišem s lapa jer nisam doma.....
A ni ja ne gledam TV, samo kad je tekma, informacije saznam ovdje kada netko lupi link, tako da nisi sam
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 13:38   #6 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
Vaša mišljenja o neovisnosti nama prijateljskog naroda s Kosova...moje je da podržavam Kosovo u potpunosti jer su se u Domovinskom ratu borili na našoj strani i puno trpe od Srba koji svoju hegemoniju provode već stotinama godina nad ovim prostorima!

Zato narodu Kosova od srca čestitam!

Daj mi samo reci kako se to Kosovo u Domovinskom ratu borilo na našoj strani?

Da nije na Kosovu bio otvoren drugi front, za koji nitko od nas nije čuo?

Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 13:41   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

mogao bi biti rat sa Srbijom ako budu neovisni
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 14:31   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Da nije na Kosovu bio otvoren drugi front, za koji nitko od nas nije čuo?

očito misli na onu popularnu: neprijatelj mog neprijatelja...

ipak borili se nisu.
ni jedan narod nije pomoga drugome u jugi kad su ga napali srbi. niti smo mi pomogli slovencima, oni nama, bosanci nama, mi bosancima, svi albancima, albanci svima. srbi su se lipo razračunavali pojedinačno sa svima.
albanci su bili aktivni 1989., slovenci 1991., mi 1991.-1995., bosanci 1992.-1995., albanci opet 1999.

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
mogao bi biti rat sa Srbijom ako budu neovisni
nema šanse. toliko je nato trupa na kosovu da je to nemoguće.
rusija će se bunit par dana, srbi će demonstrirat po ulicama par miseci, političari će skupljat poene par godina, a kosovo će bit pod protekcijom eu, nato-a i un-a i za desetak godina će svi sve zaboravit.
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 16:44   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,375
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Net.hr

Citat:
'Kosovo je danas ponosno, neovisno i slobodno', rekao je premijer Thaqi pred Skupštinom, podsjetivši na sve žrtve koje su dale generacije kako bi došli do neovisnosti.
Citat:
"Proglašavamo svoju neovisnost uz naše prijatelje koji su bili uz nas ranije, a biti će i dalje, a sjećamo se majki i očeva koji su žrtvovali svoju djecu da Kosovo bude slobodno. Spominjemo se prvog kosovskog predsjednika Ibrahima Rugove, Adema Jašarija koji je žrtvovao svoj život za neovisno Kosovo i mnogih drugih", rekao je predsjednik predsjednik Fatmir Sejdiu pred Skupštinom.

Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda održat će hitnu sjednicu posvećenu Kosovu u nedjelju u 19 sati po srednjoeuropskom vremenu na zahtjev Rusije koja je pozvala UN da poništi kosovsku deklaraciju o neovisnosti.
E pa čestitam Kosovari!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 17:33   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 744
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
...tako što su otvarali lokale (pekarnice, slastičarnice, zlatarnice... itd) u vrijeme rata

...čestitam Kosovu na neovisnosti... a Srbija je tamo gdje je i bila prije 300 godina....

Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103