Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Istina, uvijek postoje dvije strane. Znam da su i Srbi bili maltretirani od strane Albanaca na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 10:05   #121 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Istina, uvijek postoje dvije strane. Znam da su i Srbi bili maltretirani od strane Albanaca na Kosovu (od prijateljice dečko ima obitelj tamo)..
Wamp, to je samo jedan dokaz da batina ima dva kraja.

Evo na primjer... ovi što sad bacaju kamenje na mekdonalds , nek budu spremni da će im jednog dana neko možda pljunut u hamburger
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 10:23   #122 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Kosova neovisno!!

Čestitam!!

Vojvodina je na redu!
visio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 11:35   #123 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

samo ću kratko podsjetiti da ja nisam otvorio ovaj topic.

Svoje sam već sve rekao i samo bi napomenuo da niti jedna zemlja u okruženju tako bojažljivo ne promatra ovu situaciju kao Hrvatska.

Nije mi želja provocirati već sam htio da vam situaciju s terena pokažem ak je to ko svatio kao provokaciju (ovdje isključujem one dežurne provokatora/e koji sve svijesno izvrću ), ispričavam se a ako je tko dobio informaciju više - zadovoljan sam jer to mi je bio i cilj.

Tolko od mene!

Ups... morat ću promjenit potpis u Kosovo neovisn država!

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 11:39   #124 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 871
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Mislim da je Marinko već pisao o ovome što ti spominješ Gajbo.
kazem, nisam sve citao, pa moguce da sam ponovio neke stvari kada tako stvari zaista i stoje. ne moze se o istini drugacije pisati. samo sto neki ljudi su zaslijepljeni mrznjom protiv srba da bi bili najsretniji da srbi nestanu sa lica zemlje, a tadic je dobro rekaoovijesna je nepravda i kazna za grijehe miloseviceviceva rezima da se maloj, miroljubivoj i demokratskoj drzavi nelegalno i protiv njene volje oduzima dio teritorija.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:01   #125 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

čujem da je jedan od pekara u zagrebu,podrijetlom sa kosova,na dan neovisnosti,cijeli dan davao sve besplatno...

Kosovo republika aha... čestitke kosovarima...
ali sta ce sad bit sa vojvodinom,republikom srpskom???
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:58   #126 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 318
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz
Citat:
Pravi autor: visio Pogledaj Poruke
Kosova neovisno!!

Čestitam!!

Vojvodina je na redu!
bedni komentari no to vam je u krvi da se radujete tudjoj muci , SRBIJA jeste u govnima no ovo je dno dna ,moze nam biti samo bolje a sto se tice VOJVODINE budi moj gost na EXITU i predlozi vojvodjanima to sto prizeljkujes nece te niko ni taci jer su vojvodjani pokazali toliku toleranciju da je ti mozes samo sanjati,ali braco moj taj film necemo gledati ni ti ni ja na tvoju zalost

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
čujem da je jedan od pekara u zagrebu,podrijetlom sa kosova,na dan neovisnosti,cijeli dan davao sve besplatno...

Kosovo republika aha... čestitke kosovarima...
ali sta ce sad bit sa vojvodinom,republikom srpskom???
e moji hriscani bruka jedna izdali ste i ISUSA a hvalite se kako je neko delio besplatno hleb, burek, ili sta vec

Zadnji Uredio anthlon : 19-02-08 u 14:02.
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:02   #127 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,892
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: rasovicz Pogledaj Poruke
bedni komentari no to vam je u krvi da se radujete tudjoj muci , SRBIJA jeste u govnima no ovo je dno dna ,moze nam biti samo bolje a sto se tice VOJVODINE budi moj gost na EXITU i predlozi vojvodjanima to sto prizeljkujes nece te niko ni taci jer su vojvodjani pokazali toliku toleranciju da je ti mozes samo sanjati,ali braco moj taj film necemo gledati ni ti ni ja na tvoju zalost
Jedan savjet: dobro pripazi šta piskaraš. Dobro pripazi.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:07   #128 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 318
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Jedan savjet: dobro pripazi šta piskaraš. Dobro pripazi.
hvala na savetu ne bih me iznenadilo nista veruj mi bas mi je svejedno samo komentarisem sa nekima koji nemaju pojma ni sta pisu ni ti su upoznati sa celom situacijom u SRBIJI
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:42   #129 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

Kosovo republika,Kosovo republika...
nego ja nekontam ove sta lome po bg?
sta s time postize? lomi svoj grad,a opet ce na kraju on sve to platiti..
nasiljem se ne rješava ništa...

kosovo-portal.net
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:57   #130 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika dona.korleone

Datum registracije: 17-02-08
Poruka: 18
dona.korleone se izdvaja iz mase

ne razumem zasto se cudite sto revoltirani srbi lome siptarsku ambasadu. sta biste vi braco hrvati radili da vam bukvalno otmu deo teritorije. a da ne pricam o tome koliko je neduznih majki i dece ubijeno dole siptarskom krvavom rukom. zasto vas nasa situacija raduje. ja sam srpkinja, imam familiju na kosovu, to jest imala sam, jer oni koji su izvukli zivu glavu dosli su u bg, a troje ih je mucki ubijeno. nemojte molim vas pisati nesto sto ne znate. nije lepo. prosto se stavite u njihovu situaciju. valjda smo ljudi, nismo zivotinje.
dona.korleone je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114