| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk 1.Znači, po tvojoj teoriji Republika Albanija u vlastitom službenom nazivu ima riječ pogrdnog značenja? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
2. da 3. gledaj malo Dnevnik i prati suvremeni Hrvatski 4. završili su. 5. Imaš još koju offtopik reakciju ili mogu konačno da odem s ovog topica? ![]() 6. e da, Kosovo - država! ![]()
__________________ Kosovo Država! | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Jesi li rekao da je riječ "Šiptar" ima pogrdno značenje? Jesi. Je li Republika Albanija u svom službenom imenu ima riječ "shqiptar" u jednom gramatičkom obliku? Ima. Na kakav to onda zaključak navodi? Dnevnik? Suvremeni hrvatski? I onda ja trabunjam... Majko moja mila... šta sve crna zemlja na sebi nosi... Daj, ajde gledat Ratkajeve...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! @dama. ponavljaš se? Gebelsova metoda? ![]() @Gajba piva: Vidim da zdravo razmišljaš i vodiš zanimljiv dijalog, volio bi čuti tvoj komentar na neke činjenicei: 1. Albanci su većinom Muslimani zar ne?! a ameri ih podržavaju, kako to da ih neka muslimanska zemlja ne financira ko Bošnjake? 2. Rusi se protive neovisnosti al ne znam ako si primjeti od kad su tako "odlučni". Prije neka 3 tjedna su "kupili" (čitaj: dobili) svu gasnu industriju Srbije. Tek tada počinje Ruska "odlučnost". Nije li to jadno i od jednih i od drugih? 3. Ne vidim tko je ovdje isprana mozga, pogotovo mi nismo koji možemo pratiti sve programe ex-yu. da nije Amera sad bi pola rvacke pravilo iglove na Sibiru ili obrezali .určiće da ostanemo živi. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Banned | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() | |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Serbia
Poruka: 18
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
jbt, ja hocu lepo da objasnim neke stvari jer sam odavde. elem, danas samo jos glupi radikali pricaju o tzv VELIKOJ SRBIJI, normalan narod u srbiji se ne pali na takve stvari, vec to osudjuje. vi biste verovatno voleli da svi srbi nestanu sa lica zemlje. a zasto tako. niko ne ocekuje da volite srbe, ali ne morate nas toliko mrzeti. nisu ovo vise devedesete, nema vise milosevica, a ja se nadala da vise nece biti ni toliko mrznje. ali ocigledno da nema spasa. mi smo neka nova generacija. ja bih prva dosla kod vas na primorje ili da vidim vas zagreb, ali ste vi neprijateljski raspolozeni. izgleda da ima mnooogo ljudi koji zive u proslosti. | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! dodji u zagreb, bez straha, ja cu te prvi ugostiti i pocastiti cime god zelis. kao i svaku drugu osobu. budi bez brige, dok god nemas sajkacu na glavi nece ti se apsolutno nista dogoditi. isto kao niti hrvatima u srbiji.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #148 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() Citat:
Zapitaj se zašto neki ljudi žive u prošlosti. Postoji razlog zašto im je vrijeme stalo. | ||
| | |
| | #149 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Koliko je to ljudi....2 .....3..milijuna ? To je 2 ili 3 milijuna nenormalnog naroda. Znam da ima ljudi koji to osudjuju..ali...u manjini ste u vlastitoj zemlji "izgleda da ima mnooogo ljudi koji zive u proslosti." DA..IMA. Po ovome podatku koji sam ti iznio stvarno se vidi da ima | |
| | |
| | #150 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Serbia
Poruka: 18
![]() | Citat:
od mene takodje mozete isto da ocekujete u srbiji. sta se bre svadjate, dodjite da se napijemo!!!!!! Citat:
da smo u manjini Boris danas ne bi bio predsednik. sta i ti zajebavas. nego dodji i ti da se napijemo, pusti te price o kojima ne znas mnogo. Zadnji Uredio anthlon : 19-02-08 u 20:16. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.