Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dona.korleone e pa nemoj tako, da smo u manjini Boris danas ne bi bio predsednik. sta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 19:21   #151 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase
Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Citat:
Pravi autor: dona.korleone Pogledaj Poruke
e pa nemoj tako,
da smo u manjini Boris danas ne bi bio predsednik.
sta i ti zajebavas.

nego dodji i ti da se napijemo,
pusti te price o kojima ne znas mnogo.
Ma napit se mozemo uvijek...samo...moras priznat da ste jedva prosli pored ovih radikala....jako tijesno.JAKO

Na srecu i to je gotovo
SuperHabarDabar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:30   #152 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 790
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
@dama. ponavljaš se? Gebelsova metoda?

@Gajba piva: Vidim da zdravo razmišljaš i vodiš zanimljiv dijalog, volio bi čuti tvoj komentar na neke činjenicei:

1. Albanci su većinom Muslimani zar ne?! a ameri ih podržavaju, kako to da ih neka muslimanska zemlja ne financira ko Bošnjake?

2. Rusi se protive neovisnosti al ne znam ako si primjeti od kad su tako "odlučni". Prije neka 3 tjedna su "kupili" (čitaj: dobili) svu gasnu industriju Srbije. Tek tada počinje Ruska "odlučnost". Nije li to jadno i od jednih i od drugih?

3. Ne vidim tko je ovdje isprana mozga, pogotovo mi nismo koji možemo pratiti sve programe ex-yu. da nije Amera sad bi pola rvacke pravilo iglove na Sibiru ili obrezali .určiće da ostanemo živi.

1. vjerujem da su to prvenstveno americki interesi, gdje je lakse financirati (a i to je upitno koliko i kako ce ih financirati) takvu malu zemlju u kojoj je jedna nacija vecina, a ne kao BiH 3, gdje je geopoliticki puno bitniji teritorij kosova nego BiH, zbog izlaza na jadran preko albanije,... a da ne govorim koga su sve ameri financirali. od al kaide, preko iraka, a vjerujem i jos hrpu tzv. terorista. ja ovo mozda govorim kroz neku prizmu konspiritivne teorije, mozda jer mi je film Zeitgeist - The Movie, 2007 prosirio poglede na svijet oko mene, ali vjerujem da ameri jedino vide novac i nije ih briga za boju koze, vjeru, spol,... samo im je jedna boja bitna. ''zelena''.

2. naravno da rusi mozebitno imaju svoje interese, ali imaju i neko povijesno prijateljstvo sa srbima (mozda zbog vjere), koje nama ne odgovara, ali srbima odgovara da im rusija bude maceha, kao sto i hravtima odgovara da im ta maceha bude njemacka. a nitko se ne pita cime smo mi zasluzili takvu skrb i zastitu od njemacke. genser je bio dobar pa nam je toliko izlazio u susret? mozda... ali i jugoslavija se raspala jer svijetu nije odgovarala jaka politicka i vojna sila, koja je uza sve bila komunisticka, u srcu europe. tako da se i jugoslavija raspala zbog visih interesa. sto vrijeme vise prolazi, to manje zelim imati posla s amerikancima, barem u ovakvoj njihovoj politici. ali opet, to je prica za drugu temu...
3. ne moras gledati sve programe ex-yu, dovoljan je samo jedan i ako prihvatis ono sto ti se prezentira na tom jednom mediju kao zdravo za gotovo, medij je postigao svoj cilj.
i ne bi hrvati gradili iglove (ako mislis na iglue to rade eskimi na grenladnu) i obrezivali kurcice, jer ne bi niti doslo da rata, a price o velikoj srbiji su bacanje prasine u oci, jer je ovdje i tudman zelio stvoriti veliku hrvatsku tako da pripoji hercegovinu hrvatskoj, ali opet, offtopic. povezi ove zadnje recenice sa ovim nakosenim pa oblikuj svoje misljenje, a ne prihvacaj stvari crno na bijelo kako ti se stavljaju pred nos.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:36   #153 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika dona.korleone

Datum registracije: 17-02-08
Poruka: 18
dona.korleone se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Ma napit se mozemo uvijek...samo...moras priznat da ste jedva prosli pored ovih radikala....jako tijesno.JAKO

Na srecu i to je gotovo
pa u pravu si, ni ja nisam mogla da verujem.
u prvom krugu nisam glasala, ali sam u drugom izasla na glasanje, jer sam se prosto pribojavala...

za dlaku bas.
pa ja ni sada ne verujem, mislim kad vidim koliko mladih podrzava radikale.

sta mislis da li takvi ljudi ne znaju nista o politici i kako bismo sutra ziveli da je toma grobar pobedio ili...
dona.korleone je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:45   #154 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

@gajba: 1. Potpuno se slažem, al takvi su bili nekad i Rimljani i Rusi dok su mogli... Danas Ameri sutra ko zna ko.

2. "Povjesno prijateljstvo" se pokazalo za bombardovanja BG. i Francuzi i Englezi su im "povjesni prijatelji" no nisu dobili ni vodu ni telekomunikacije pa ih ne podržavaju. Ruski razlozi nisu "politički" već konkretno "zeleni" ko kod amera.
Srbi vole Ruse za mačehe iako će amo naje.at od njih.

3. ne bojim se ja rata, Srbi ionako nikad nisu imali muda ići u ratove, sve su predali (vidi Kosovo) ili izgubili. Ovo za bivše Yu je bilo sileđijstvo i nasilništvo prenaoružanog divljaka protiv golorukog naroda.

Već sam samo htio reći da mi kao svijetski lideri daleko više odgovaraju Ameri no Rusi ili neka Muslimanska unija.

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:53   #155 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
Već sam samo htio reći da mi kao svijetski lideri daleko više odgovaraju Ameri no Rusi ili neka Muslimanska unija.
meni kao svjetski lideri odgovara snazna europska unija. ali zasto bi postojao lider? jer ne bi bolja opcija bila nekoliko centara svjetske moci koji ce madjusobno suradjivati i poboljsavati svijet? lider ce uvijek natezati na svoju stranu...
ali vratimo se na kosovo.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:22   #156 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
sad te brojke podijeli s 10 i uzmi u obzir da su ti ljudi prodali svoje kuće i imanja a to onda nikako nisu izbjeglice. Vjeruj mi dušo draga, vi u Srbiji niste ni svijeni što ste uradili na prostorima ex-yu.
Neki su prodali koji su živeli bliže Srbiji neki ne.... A to je kao olakšavajuća okolnost a?
Da, svi ste mogli uvek da se oslonite na Srbe a sad smo mi svašta uradili...molim te , pričaš gluposti!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:31   #157 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,096
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

hehehhe

Mi smo se oslanjali na Srbe?

O , stvarno svašta

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:39   #158 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
hehehhe

Mi smo se oslanjali na Srbe?

O , stvarno svašta
Da, kada Hrvatska nije ni postojala kao država!!!!!

Ali tema je Kosovo! Tako da slobodno ostavi neki komentar o tome.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:41   #159 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: dona.korleone Pogledaj Poruke
vi biste verovatno voleli da svi srbi nestanu sa lica zemlje. a zasto tako. niko ne ocekuje da volite srbe, ali ne morate nas toliko mrzeti. nisu ovo vise devedesete, nema vise milosevica, a ja se nadala da vise nece biti ni toliko mrznje. ali ocigledno da nema spasa. mi smo neka nova generacija.

ja bih prva dosla kod vas na primorje ili da vidim vas zagreb, ali ste vi neprijateljski raspolozeni. izgleda da ima mnooogo ljudi koji zive u proslosti.
Nije istina. Naravno, svugdje ima budala... i kod vas, znam jer sam čitala i srpske forume i isto se načitala mržnje prema nama i nepravde. Ja se npr, sjećam rata kao da je jučer bilo, iako sam bila mala. Tata mi je hrv. branitelj, boluje od ptsp-a. A Srbe ne mrzim. Barem ne sve... Ima jako puno neprijateljski rapoloženih ljudi, ali moraš shvatit da je to najviše zbog ogorčenosti ratom.
Je offtopic, ali samo sam htjela na ovo odgovorit.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:43   #160 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Neki su prodali koji su živeli bliže Srbiji neki ne.... A to je kao olakšavajuća okolnost a?
Da, svi ste mogli uvek da se oslonite na Srbe a sad smo mi svašta uradili...molim te , pričaš gluposti!
i dan danas mladi iz njemacke osjeca krivnju zbog drugog svjetskog rata, dok vi ne osjecete krivnju samo 13 godina nakon rata. dovoljno bi ti trebalo biti ono sto je tadic rekao u un-u da je nepravedno da srbija kao mlada demokratska drzava mora snositi posljedice miloseviceve politike. ako vas predsjednik to priznaje, priznajte i vi da nije u vasoj povijesti sve kontra srbije i da si je srbija za neke stvari sama kriva. no ne i za kosovo. u vezi kosova imate moju podrsku.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113