| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dona.korleone e pa nemoj tako, da smo u manjini Boris danas ne bi bio predsednik. sta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Na srecu i to je gotovo | |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
1. vjerujem da su to prvenstveno americki interesi, gdje je lakse financirati (a i to je upitno koliko i kako ce ih financirati) takvu malu zemlju u kojoj je jedna nacija vecina, a ne kao BiH 3, gdje je geopoliticki puno bitniji teritorij kosova nego BiH, zbog izlaza na jadran preko albanije,... a da ne govorim koga su sve ameri financirali. od al kaide, preko iraka, a vjerujem i jos hrpu tzv. terorista. ja ovo mozda govorim kroz neku prizmu konspiritivne teorije, mozda jer mi je film Zeitgeist - The Movie, 2007 prosirio poglede na svijet oko mene, ali vjerujem da ameri jedino vide novac i nije ih briga za boju koze, vjeru, spol,... samo im je jedna boja bitna. ''zelena''. 2. naravno da rusi mozebitno imaju svoje interese, ali imaju i neko povijesno prijateljstvo sa srbima (mozda zbog vjere), koje nama ne odgovara, ali srbima odgovara da im rusija bude maceha, kao sto i hravtima odgovara da im ta maceha bude njemacka. a nitko se ne pita cime smo mi zasluzili takvu skrb i zastitu od njemacke. genser je bio dobar pa nam je toliko izlazio u susret? mozda... ali i jugoslavija se raspala jer svijetu nije odgovarala jaka politicka i vojna sila, koja je uza sve bila komunisticka, u srcu europe. tako da se i jugoslavija raspala zbog visih interesa. sto vrijeme vise prolazi, to manje zelim imati posla s amerikancima, barem u ovakvoj njihovoj politici. ali opet, to je prica za drugu temu... 3. ne moras gledati sve programe ex-yu, dovoljan je samo jedan i ako prihvatis ono sto ti se prezentira na tom jednom mediju kao zdravo za gotovo, medij je postigao svoj cilj. i ne bi hrvati gradili iglove (ako mislis na iglue to rade eskimi na grenladnu) i obrezivali kurcice, jer ne bi niti doslo da rata, a price o velikoj srbiji su bacanje prasine u oci, jer je ovdje i tudman zelio stvoriti veliku hrvatsku tako da pripoji hercegovinu hrvatskoj, ali opet, offtopic. povezi ove zadnje recenice sa ovim nakosenim pa oblikuj svoje misljenje, a ne prihvacaj stvari crno na bijelo kako ti se stavljaju pred nos.
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Serbia
Poruka: 18
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
u prvom krugu nisam glasala, ali sam u drugom izasla na glasanje, jer sam se prosto pribojavala... za dlaku bas. pa ja ni sada ne verujem, mislim kad vidim koliko mladih podrzava radikale. sta mislis da li takvi ljudi ne znaju nista o politici i kako bismo sutra ziveli da je toma grobar pobedio ili... | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! @gajba: 1. Potpuno se slažem, al takvi su bili nekad i Rimljani i Rusi dok su mogli... Danas Ameri sutra ko zna ko. ![]() 2. "Povjesno prijateljstvo" se pokazalo za bombardovanja BG. i Francuzi i Englezi su im "povjesni prijatelji" no nisu dobili ni vodu ni telekomunikacije pa ih ne podržavaju. Ruski razlozi nisu "politički" već konkretno "zeleni" ko kod amera. Srbi vole Ruse za mačehe iako će amo naje.at od njih. 3. ne bojim se ja rata, Srbi ionako nikad nisu imali muda ići u ratove, sve su predali (vidi Kosovo) ili izgubili. Ovo za bivše Yu je bilo sileđijstvo i nasilništvo prenaoružanog divljaka protiv golorukog naroda. Već sam samo htio reći da mi kao svijetski lideri daleko više odgovaraju Ameri no Rusi ili neka Muslimanska unija.
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #155 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
ali vratimo se na kosovo.
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Da, svi ste mogli uvek da se oslonite na Srbe a sad smo mi svašta uradili...molim te , pričaš gluposti!
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #157 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! hehehhe Mi smo se oslanjali na Srbe? O , stvarno svašta
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Da, kada Hrvatska nije ni postojala kao država!!!!! Ali tema je Kosovo! Tako da slobodno ostavi neki komentar o tome.
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Je offtopic, ali samo sam htjela na ovo odgovorit.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #160 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! i dan danas mladi iz njemacke osjeca krivnju zbog drugog svjetskog rata, dok vi ne osjecete krivnju samo 13 godina nakon rata. dovoljno bi ti trebalo biti ono sto je tadic rekao u un-u da je nepravedno da srbija kao mlada demokratska drzava mora snositi posljedice miloseviceve politike. ako vas predsjednik to priznaje, priznajte i vi da nije u vasoj povijesti sve kontra srbije i da si je srbija za neke stvari sama kriva. no ne i za kosovo. u vezi kosova imate moju podrsku.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
« Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!!
|
Tko zarađuje na nafti i zašto zapravo cijena raste? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

Kosovo Država!