| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: rasovicz ne nije slucajno ponovo otvorena tema jer to nekome odgovara , ja vam necu dati taj gust ,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) | |
| charolastra | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Inače si već dopizdio sa tim svojim kako ovdje nitko ne voli srbe i smisao života im je da tebe provociraju. Evo i teme ponovo otvaraju samo zbog toga. Dakle drž se teme ili potraži neku drugu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #202 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Uopće nije važno kako i zašto je Kosovo postala država........ Može se sada kriviti SAD, EU, Srbija, Slovenija, Hrvatska ali to totalno više nema smisla........ Svatko ima pravo na samostalnost i suverenitiet....... Kosovski je narod odlučio imati samostalnost i to su uspjeli....... Nije više važno ništa drugo nego da se krene dalje, da se Kosovo razvije u pristojnu europsku državu, da Srbija se ostavi četničkih primisli velike Srbije te se okrene svijetu i na kraju, da odnosi tih dviju država budu na najvišem nivou.......... Jer ako ne budu odnosi kako treba, opet će biti sranja......... A sranje ne treba ni nama, ni njima, ni nikome......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #203 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Kažeš da svatko ima pravo na samostalnost i suverenitet... Daj mi reci jesu li Srbi u tzv. "Republici Srpskoj Krajini" imali pravo na samostalnost i suverenitet? Naravno da nisu.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #204 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Ispravak samog sebe....... Samostalnost i suverenitet koji je nenametnut i priznat od drugih....... Fala na ukazivanju......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #205 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Ali status i legitimitet tzv. RSK je jako sličan sa statusom i legitimitetom Kosova Nije isti, ali je jako sličan. RSK je - opravdano - eliminirana, dok Kosovo - neopravdano - slavi nezavisnost. Kako? Zašto? Zbog čega?
| | |
| | #206 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! 1. Kosovo je priznato od svijeta a RSK nije od nikog...... 2. RSK je sagrađena kao mit u ratu, na razaranjima sela i stradanjima nedužnih civila 3. Radikalni Srbi koji su upravljali državom su imali maćehinski odnos prema Kosovu te time usporavali njezin razvoj...... Ma, između ostalog, uspoređivati Kosovo i RSK je jedna obična glupost.......
| | |
| | #207 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Ne, uopće nije glupost... razmisli malo... ni jedno ni drugo nikada nije bila samostalna država, uvijek je bilo dio matične države (Hrvatske odn. Srbije), i naseljavaju ga manjinski narodi (Srbi odn. Albanci) koji su doseljeni i čine većinu samo na tom jednom manjem dijelu matične države... i svaki od tih naroda već ima svoju samostalnu i neovisnu državu (Srbiju odn. Albaniju) Albansko Kosovo također je mit, bez uporišta u povijesti, izgrađen na temelju blagonaklnosoti svjetskih sila koje su pokušale ispravit svoju raniju grešku popuštanja Srbiji... Ima puno sličnosti između tzv. RSK i Kosova... različit je samo ishod... srećom po Hrvatsku i Hrvate
| | |
| | #209 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Je...... Glupost je...... Ne možeš generalizirati dvije političke situacije koje su dijametralno suprotne....... Kao ona tema u kojoj se tražila neovisnost Vojvodine...... RSK i Srbi su dobili konstutivnost u BIH (zahvaljujući lošoj politici koja je vođena na tim prostorima) dok Kosovo nije dobilo ništa u Srbiji........ Srbi donose 1/3 odluka u BIH dok je Kosovo donosilo nula odluka u Srbiji........ To je osnovna razlika između RSK i Kosova.....
| | |
| | #210 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,085
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! ne može se uspoređivat kosovo i rsk. kosovo je pokrajina od 1945. sa znatnon autonomijom, pogotovo od 1974., granicom i raznim pokrajskim tijelima rsk nikad nije bila teritorijalna cjelina, nastala je nakon pobuna i rata, osvajanjima i etničkim protjerivanjem hrvata (slunj je teritorijalno razdvaja knin i banovinu), zapadna slavonija je bila odvojena jasenovcem, a istočna slavonija daleko dakle, prije rata nikad nije imala ajmo to nazvat pravnu osobnost. kosovo je imalo dakle predstavnička tijela, njihovu ovlast uređena ustavon sfrjot, svoje posebne propise i sl. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.