| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Eto vidiš... dok god se u Srbiji budu slušale ovakve izjave: Citat: Pravi autor: PapaSle ...Jel smo i mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Eto vidiš... dok god se u Srbiji budu slušale ovakve izjave: Citat:
dok god se iz Srbije budu slušale priče o "oduzimanju onog što Srbiji pripada" i priče o "krađi vekovnih teritorija" i priče o "potaktoličenim Srbima" i slično... na Srbiju će se uvijek gledat sa nepovjerenjem Moraš shvatit da tim i takvim Ustavom Srbiji nije oduzeto ništa šta joj je pripadalo. Jednostavno moraš zaboravit na tu priču. Jer to nije istina.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #372 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
zar to nije formula po kojoj bi treblo da idemo??? Kosovo jeste srpsko i bice uvek! Ustav iz 74 je bio stvoren da sjebe Srbiju i to je cinjenica. . . nemam vise vremena momci . . neki drugi put poz
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | |
| | |
| | #373 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Ne, ustav nije zato stvoren i to nije činjenica. Ajd' živio.... pozdrav ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #374 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Citat:
![]() Citat:
ma daj kakva nepravda kardeljevog ustava. ![]() a 90. kad su srbi preuzeli vlast na kosovu i vojvodini, onda van nije smetalo šta u predsjedništvu imate 3 od 8 glasa, sa crnogorskin 4, a povremeno i bosanskim srbinom što je činilo 5 od 8, pa ste mogli izglasavat šta vas je bilo volja
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! Zadnji Uredio marinkoM8 : 26-02-08 u 22:55. | |||
| | |
| | #376 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07 Lokacija: iz nekog mjesta Godina: 21
Poruka: 39
![]() | mi moramo ostati neutralni jer s rusijom ne želimo probleme,a što su to nama oni pomogli,hvala lijepa naši su ginuli u domovinskom ratu a oni nisu tamo ni bili osim toga koliko sam upučen bili su za srbiju kao za svoju državu,patili smo pred raznim tiranijama,i nismo neka vojna sila da određujem šta će se dogoditi ------------------------------------------------------------------- živjela hrvatska ,ja ne volim ni srbiju a ni kosovo smatram ih istima Zadnji Uredio daidza : 27-02-08 u 12:12. |
| | |
| | #377 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | ||
| | |
| | #380 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! kolko škija ovdje piše, skupili se od Vardara pa do Triglava! ![]() Kosovo je službeno dio te bivše države od 1912, pa svaka sila do duvara. ![]() Onaj komentar o nezamjeranju Rusima. ![]() Kakve veze mi imamo s Ruskim naftnim interesima kod srbijanaca? neznam može li se naslov teme promjeniti ili u relan datum kad je proglašena neovisnost? ![]()
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio sebastijan : 27-02-08 u 18:14. |
| | |
![]() |
« Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!!
|
Tko zarađuje na nafti i zašto zapravo cijena raste? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:31.

Kosovo Država!