| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; berlavi su.... mislim uvik ima onih zadrtih...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! tu je Tadić da ih smiri, ta on je rekao da ratna opcija otpada, zar ne?! ![]() a ona "vojska (ili garda) Cara Lazara" mi više djeluje ko ona ekipa u Ratkajevima .Da su pravi ne bi glumatali pred tv-kamerama zar ne? ![]() ma ne brigaj ništa i raduj se. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,793
![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Nije mi poznata ta informacija ![]() I ja mislim da ovo neće dobro završiti, Srbi neće tako lako pustiti Kosovo. Evo čitam da se vrijednost srpske imovine na kosovu procjenjuje na oko 22 miljarde eura, koja je u rukama državnih poduzeća i kosovski srba. A ovdje nije u pitanju samo novac, nadam se da neće doći do eskalcije novih sukoba koje bi destabilizirali regiju.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-08
Poruka: 26
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! realno gledajuci zanima me kako ce jedna od najsiromasnijih pokrajina bivse Juge opstati u toj samostalnosti. Treba uzeti u obzir visoku stopu nepismenosti, visoku stopu siromastva, oni ovise o srbiji (energenti)... Sve je to lijepo - samostalnost, juhuhu, ali.. kako oni misle opstati? S druge strane nekako se bojim da to ne bi bio poligon za neki novi balkanski rat! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,793
![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Njihove su oči uprte u SAD i EU, valjda misle da će im oni riješiti sve probleme. A oni gledaju svoje interese....
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Aha.. i to znači da se Kosovo borilo na našoj strani? ![]() Zanimljiva logika.... Citat:
Što time dobiva Hrvatska, a što time dobiva Kosovo? Jesi li ti ikada čuo za presedan? Uočavaš li sličnosti između, recimo, jednog dijela teritorija Hrvatske na kojem je živjelo većinsko stanovništvo druge nacionalnosti i Kosova kao dijela Srbije na kojem živi većinsko stanovništvo druge nacionalnosti?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #37 (permalink) | ||||||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() ...a je li ![]() Citat:
![]() ...a je li ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno | ||||||
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Slažem se da nema razloga žuriti sa priznanjem Kosova kao zasebne države. Kako drugi tako ćemo i mi. S druge strane ne vidim nikakve sličnosti u odnosu Kosova i Srbije sa Hrvatskom. Kosovo je ipak bila zasebna cijelina i imalo je politički status pokrajine, političku autonomiju u okviru Srbije. Uz to je preko 90% stanovništva albanske nacionalnosti .... U Hrvatskoj ne postoji takav teritorij. I nisu to stanje postigli nikakvim nasilnim metodama već u prvom redu dugoročnom demografskom politikom. Moralo se i to već jednom riješiti. Vidjet ćemo koliko trajno i koliko kvalitetno je to sad učinjeno. I kako će se odraziti na neke slične teritorije u svijetu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! ....sad još da Albanci u Makedoniji proglase svoju neovisnost , a tu je i Vojvodina .... ma kako će to biti divno .... svijet se ujedinjuje a mi ... svako selo svoju bananu uzelo strašno
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
![]() |
« Mladi vozači će smjeti vozit poslije 11h !!!
|
Tko zarađuje na nafti i zašto zapravo cijena raste? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:59.

.
Kosovo Država!