Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: barabas Ko drugome jamu kopa ... taj je grobar...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-03-08, 20:10   #421 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,085
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Citat:
Pravi autor: barabas Pogledaj Poruke
Ko drugome jamu kopa ...
taj je grobar
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 23:28   #422 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-02-08
Poruka: 93
barabas se izdvaja iz mase

Reče Škeljzen i ode na tulumbe u obližnju slastičarnu,jer jedino tamo i može da ode .... haha
barabas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 18:58   #423 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 23:51   #424 (permalink)
Regularni forumas

Heroja ljubi ih majka,tamo su došli mesec dana posle rokanja...i odma se raspevali
barabas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 14:35   #425 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,972
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Hrvatska priznala Kosovo

Citat:
Hrvatska Vlada priznala je neovisnost Kosova, čime se pridružila skupini od 30-ak zemalja koje su do sada priznale Kosovo,

link
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 17:08   #426 (permalink)
Regularni forumas

Baš ste požurili, ali nema veze ... hvala "komšije"
barabas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 20:59   #427 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Gle, Kosovo će priznati sve zemlje koje nemaju svoje pokrajine koje se žele odvojiti od matične zemlje, tipa Španjolska i Rusija u Europi, Kolumbija u južnoj Americi i neke Azijske zemlje. Kad tad će ih ostali priznati i čim prije to shvatite, prije možete priječi preko toga i prestati razmišljati i nadati se da će se Kosovo opet pripojiti Srbiji.

A Sanader je čekao da se malo ohlade glave u Srbiji.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 23:34   #428 (permalink)
Regularni forumas

Toliko o dobrosusedskim odnosima, veruj nikada se "ohladiti glave" GLEDE Kosova neće, meni je žao ali destabilizacija Balkana se nastavlja, svako kratkoročno radovanje tuđem "sakaćenju" teritorijalnog integriteta se u ovim vukojebinama završavalo gadno i kako sada stvari stoje sve ide u nove promene granica. Vidim da je PROEVROPSKI ministar spoljnih poslova već povukao ambasadora iz Zagreba, te stvari trajno komplikuju živote i biznise ljudi u regionu. Da ne širim dalje, današnji potez Hrvatske vlade je napumpao radikalima 300.000-500.000 hiljada glasova.Živi bili pa videli.Toliko o lepim željama i ostalim sranjima. Sretni vam odnosi sa vašim partnerima Šiptarima, sa Srbijom ih najverovatnije nikad nećete imati.
barabas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 08:16   #429 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
kastaš se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ipak borili se nisu.
ni jedan narod nije pomoga drugome u jugi kad su ga napali srbi. niti smo mi pomogli slovencima, oni nama, bosanci nama, mi bosancima, svi albancima, albanci svima. srbi su se lipo razračunavali pojedinačno sa svima.
albanci su bili aktivni 1989., slovenci 1991., mi 1991.-1995., bosanci 1992.-1995., albanci opet 1999.
Da, jes... osim što je puno albanaca odmah stupilo u gardu a neki, poput generala Ademija su spasili veći dio Dalmacije skupa sa drugim ljudima koji su se tu borili.

A i HV je ustvari oslobodio veći dio Bosne i sjebao srpsku vojsku u Bosni toliko da su nas Ameri i ostali morali zaustavljat da ih sve ne otjeramo u Srbiju.

Da i ne spominjem oslobađanje Bihaćkog kraja.

Čestitke Kosovu. Tribali smo to i prije napravit.

- eznate šta je bilo super smišno? Juče je neki Srpski ministar ...valjda vanjskih poslova provalio nešto u stilu da "tako nešto nije u redu da se radi "dobrom" susjedu"
Ah kako sam se smija... nemoš virovat koja je to psihologija.

Evo i barabas mi je jebeno presmišan. On misli da bi mi tribali htjeti ikakve odnose sa Srbijom!
Presmiješno!

Zadnji Uredio kastaš : 20-03-08 u 08:20.
kastaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 12:27   #430 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

U zoološkom vrtu u Beogradu pobjegne lav iz kaveza i napadne neku djecu,u tom se trenutki pojavi neki čovjek i napadne lava kako bi pomogao djeci te mu nakon kraće borbe slomi vrat....
Idući dan u novinama osvane naslov "hrabri srbin spasio decu od lava",taj isti čovjek dođe u redakciju i kaže:molim vas da promjenite naslov jer ja nisam srbin...
ovi naprave tako te idući dan vidiš naslov"hrabri jugoslaven spasio decu od lava",čovjek ponovo dolazi kod novinara pa im kaže da nije ni jugoslaven,ovi ga pitaju pa šta si onda,a on kaže albanac...
Treći dan naslov u novinama je bio"šiptarski terorist ubio lava s kojim su se deca igrala".....

Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114