| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: white devil Ja iz svega izvucem nesto pozitivno, pa, ako nishta, bar bi time usrecili vecinu Hrvata! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #441 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
jbt imate li vi susjeda s kojima ste dobri ![]() | |
| | |
| | #442 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Sto se mene tice, sa svima sam dobra, ko nece sa mnom, ne mora, necu se sad ubiti, il' bi trebalo ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #443 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! evo kak je nekima kosovo neovisno..... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #444 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Nepoznata organima gonjenja...
Poruka: 84
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Imamo Rumuniju,Crnu Goru,Grčku i Republiku Srpsku a vama ostavljamo ostale da budete dobri sa njima, častim Vas i Albanijom neka Vam se nađe, tu ste kulturološki bliski ... lol |
| | |
| | #445 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! hoce li republika pescenica priznati kosovo?
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #446 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! To i mene zanima...... Samo da ne traže i oni neovisnost.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #447 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
Sa Crnom Gorom ste "u dobrim odnosima"? Sa Grčkom ste "u dobrim odnosima"? Republika Srpska je "država"? Sinko... ostavi se alkohola... vidiš da ti negativno utječe na mozak. A ovo sa Albanijom je trebala bit kao neka uvreda? Otužno. Da ti nisi možda radikalski glasač?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #448 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Nepoznata organima gonjenja...
Poruka: 84
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Damfisk-a ti navodnici su neko "znanje" šta li ? Ćeri knjigu u šake i mani se vređanja, meni alkohol bar ima šta da ošteti dok kod tebe to nije slučaj ... ti si neka "Pravašica" ? |
| | |
| | #449 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Ja pravaš? Hahahahahahahahahaha... ![]() tipično radikalsko razmišljanje.... čim se ne slažem s "vama", odmah sam pravaš/ustaša/mrzitelj vascelog srpstva Briljantna konkluzija, majstore. ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #450 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-08
Poruka: 5
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! ovako... Kosovo je Srbsko bilo 300-400g. prije nego sto je albanija postojala tako i albanski narod... Prva srbska drzava je osnovana na kosovu i tamo je temelj srbije tako i srbske vjere pravoslavlja...Na kosovu su mnogi srbski manastiri koji su stariji od albanske drzave i naroda.... NATO i SAD su skoro ovuvjek protiv srbije jer im srbija nikada nije "lizala supak" kao ostale drzave na balkanu... Moje osobno misljenje je da NATO tj Amerika koja je ustvari nato jer ostale drzave su saka jada i rade kako im Amer kaze zeli rat sa rusijom zasto: gorivo im je sve skuplje; nivo zivota im opada; rusija i kina se bogate sve vise; i analiticari procjenjuju da ce za 10-ak g. amerika pasti na 2 poziciju bogatstva kako se to nebi dogodilo moraju nekako da vrate slavu a kako inace nego vojnom silom.....a kolko vidi rusija je spremna uzvratit a i s njom dugogodisnji saveznik kina.....znaci 75%azije....a sta mislite da se koreja i iran nece pridruzit....Svatite amerika je omrzena drzava.... Srbija je pozvana u nato jos davno ako niste znali i odbila ga je jer su im za vreme bombardovanja srbije od strane nato saveza stradale cca 4000 ljudi i oko 80mlrd USD.....a ako niste znali americka vojska(pjesadija i artiljeria) niti nakon bombardovanja koje je trajalo 70 dana nije usla u srbiju zasto:zato sto su se bojali izravnog sukoba pjesadije na pjesadiu morali bi izgubiti najmanje 100 000 vojnika da prodru u srbiju....a i btw ususili su sve mostove....kreteni.... Ako cemo tako ja mislim da ustvari srbija je jedina drzava koja se nepokorava nikom tiraninu....cuvali su europu u vojnoj krajni jos za vreme turaka ustali su protiv austrougarske protiv njemacke je prva titova brigada dolazila iz srbije ustali su i protiv nato saveza.... Srbska pogreska je bio napad na HR jer sada mi buduci narastaji ispastamo za to i radjeni su mnogi zlacini ali tu JNA i HV nije puno sudjelovala iak neporicem da nije nego ovi divljaci iz paravojska tzv cetnici i ustase.... ja krivim i jedne i druge stos se tice zlocina..... ali to nije tema za ovaj forum.....i neznam sta uopce se svadjate oko tih stvari.... 3. SV. RATA CE BITI samo se nadajmo da hr nebude umjesana ![]() ovo je kraca verzija ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.

Sto se mene tice, sa svima sam dobra, ko nece sa mnom, ne mora, necu se sad ubiti, il' bi trebalo