| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Kosovo je neovisno od 25.veljače! u Znanost forumu; početnik RHCP 17 je pokaza frapantno nepoznavanje povijesta. svaka rečenica u ovon postu nema veze s mozgon. pa je time ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! početnik RHCP 17 je pokaza frapantno nepoznavanje povijesta. ![]() svaka rečenica u ovon postu nema veze s mozgon. pa je time totalno bezveze je komentirat svaku.a šta se tiče nato-vog bombardiranja srbije... jedina loša stvar je šta se to dogodilo 1999. a ne 1991. desetke tisuća života više bi bilo spašeno |
| | |
| | #452 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-08
Poruka: 5
![]() | vidis ti nemas pojma o povjesti..... da vam nije bilo amerike i europe 1993g hrvatske nebi ni bilo jer su srbske JNA imale do 3x jacu vojsku ali doso un ko i inace...... a sta mislis zasto se zove vojna krajna??? -zato sto su tamo zivjeli samo srbi i tamo je srbski narod cuvao europu..... sta mislis da je hrvatska nesta najebala od turaka nije nista jer su srbska djeca odvodjena i prekrstavana u muslimane i slani da kolju svoj narod tako da srbi broje i do stotine hiljada zrtava....i sta sad.....a u ovom ratu je izginulo 10 000-ak hiljada ljudi pa je napumpan da bola....ak nisi znao i neki moji clanovi obitelji... svati da hrvatska cak i kad je dobila neovisnost i svoju drzavu i dalje necija tudja i rasprodana jer imamo takve politicare... navedi mi u cemo sam pogrjesio da ti objasnim.... povjest je totalno krivo pisana i neznam kak da vam to objasnim....kad bi ceo napisat povjest srba-hrvata moro bi stavit povjesnicare i sa jedne i sa druge strane pa da popricaju.... ![]() Zadnji Uredio anthlon : 05-04-08 u 17:14. |
| | |
| | #453 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! i opet se sramotiš sa notornin neznanjen povijesti. primirje je sklopljeno 3.1.1992. i od tada je jna izgubila. plave kacige su došle posli da održavaju primirje. a šta se turaka tiče srbija sva bila pod turcima, hrvatska nije ![]() a srbi u vojnu krajinu dolaze posli kad je primirje austrije i turske sklopljeno a nakon turskog poraza kraj siska. učiti, učiti i samo učiti jedino tako možeš razlučiti šta je dobro, a šta nije šta se smije uvrstit, a šta ne smije |
| | |
| | #454 (permalink) |
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! gle ja netvrdim nista sto se tice ovog rata ali kazem kosovo je srbsko....... srbi i hrvati su bili kao braca za vreme turaka... hrvatski i srbski kralj su se zajedno borili za kosovo.... i protjerali su turke..... pa ak nisi znao nas su posvadjali amerika i europa.... u vojnoj krajni su srbi imali vojske i tamo su sprjecili prodor turaka u hrvatsku....a hrvatska tad nije ni postojala jer je to sve bila austrougarska....... |
| | |
| | #455 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
tvrdiš da bez amerika 1993. ne bi bilo hrvatske, tvrdiš da jna nije činila zločine...amerikanci su bombardirali, split, dubrovnik, amerikanci su pucali na split, europski su tenkovi rušili vukovar ![]() bogati, ovo su neke nove činjenice. jesi ih pokuša objavit u nekon povijesnon časopisu Citat:
![]() Citat:
ne, nije bilo hrvatske jer su možda vanzemaljci bili tunego da ti nisi šešelj koji postaš sa laptopa u schevenningenu ![]() | |||
| | |
| | #456 (permalink) |
![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! netvrdim da srbija nije u devedesetima radila zlocine je i to stoji i to nije smjelo proci nekaznjeno... ali kazem kosovo je srbsko.... ucio sa i ja o HRVATSKO-UGARSKOJ drzavi i ja tvrdim kaka h-u drzava to je isto da tvrdis da je 40-ih bila hrvatsko-njemacka..... ovak necu u povjest puno zavirivat al ti mi reci cije b kosovo trebalo biti???? |
| | |
| | #457 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
![]() | |
| | |
| | #458 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kosovo je neovisno od 25.veljače! marinko uzeo si mi riječ iz ustiju... čovjek je pokazao nepoznavanje povijesti odnosno poznavanje neke druge, svoje povijesti ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:58.

pa je time totalno bezveze je komentirat svaku.